Jump to content
Dogomania

Oskar vel Merlin ma DOM;-)))prosze o przeniesienie wątku ;-)

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fusica']Kochana Ciotko jeśli planujesz wystawienie bazarku, to ja mam nowe posłanie Bimbaya (rodzice kupili dla Dyzia ale okazało się że to "kanapus" i omija posłanko wielkim łukiem). Posłanko jest kompletnie nieużywane.

Wygląda tak (tylko jest w brąziku) a cena sklepowa to około 70-80 zł

Jak duże jest to posłanie? Jeśli jamnik, dość spory, się zmieści to chętnie kupię.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Jak duże jest to posłanie? Jeśli jamnik, dość spory, się zmieści to chętnie kupię.

Nawet baaardzo duży jamnik się zmieści. W środku posłanka są takie lekuchne kuleczki, układajace się do ciała psiaka. Jest dowolność w międleniu i ugniataniu przez psią dupkę... Pokrowiec zrobiony jest z zamszyko-pluszyku i ma ukryty suwak (coby uprać jak zafajda).

To ile "piniendzy" dajesz???? :cool3:

Posted

diuna_wro napisał(a):
A jaka cena wywoławcza? :razz:

Nooo. Ja napisałam, że posłanko nowiutkie i cenkę sklepową też przytoczyłam. Rozumiem, że bez torebuni i meteczki, cena towaru spada ale myślę, że na karmę dla Merlina 6 dyszek wyskrobiesz??? :cool3:

To ty się zastanów a ja lecę do domu. Do jutra.

Posted

Ania ma racje.. ja tu chichy smichy ale pies ma faktycznie niezawesoło tam. własnie sie dowiedziam ,ze nie mam co kupowac mu lepszej karmy bo nikt mu tam nie będzie wydzielał... najgorsze jest to ,że on pewnie lada dzien zostanie przniesiony do boksu z jakimis innymi psami..a tam to juz wogóle nikt mu nie bedzie wydzielał:-(:-(
Musimy Merlina gdzies ulokowac.

Posted

Merlin pieseczku podnosze Cię do góry

A tak ad.wątku z huskymi to przeraza mnie ilosc porzuczonych hasiorów , moja dwójka tez jest ze schroniska , Niya zabrana w styczniu a Amon niecale trzy tygodnie temu.

Posted

dziewoje plizzz stworzcie jakies fajne ogloszenie to je powrzucam gdzie sie tylko da , niestety poza allegro bo tam mam zablokowane konto :/.Próbowałam sama cos sklecic ale jakos mi to cienko idzie , a to wydawalo mi sie za suche a to za obszerne a to za emocjonalne .....:cool1: i pomyslec ze kiedys 5 za wypracowania zbierałam ....

Posted

Fusica napisał(a):
Nooo. Ja napisałam, że posłanko nowiutkie i cenkę sklepową też przytoczyłam. Rozumiem, że bez torebuni i meteczki, cena towaru spada ale myślę, że na karmę dla Merlina 6 dyszek wyskrobiesz??? :cool3:

To ty się zastanów a ja lecę do domu. Do jutra.

Jasne, jasne, nie mam się co zastanawiać. Biorę! A jest opcja "kup teraz" czy licytacja?

Posted

Psiak wczoraj dostał ostatni antybiotyk i lada moment trafi do ogólnych boksów z innymi psami - to będzie dla niego trauma.

Błagamy Was o tymczas - on w tych boksach nie da rady:shake:

Posted

orpha napisał(a):
dziewoje plizzz stworzcie jakies fajne ogloszenie to je powrzucam gdzie sie tylko da , niestety poza allegro bo tam mam zablokowane konto :/.Próbowałam sama cos sklecic ale jakos mi to cienko idzie , a to wydawalo mi sie za suche a to za obszerne a to za emocjonalne .....:cool1: i pomyslec ze kiedys 5 za wypracowania zbierałam ....

Orpha ja cos wymyslę , napiszę i wysle do ciebie.. wystawie mu również Allegro.. postaram się jeszce dziś.

Posted

diuna_wro napisał(a):
A hotelik? Szukajcie hoteliku:placz:

Diuna koszt hoteliku.. tutaj to minimum 600 - 700 pln m-cznie( MINIMIUM) do tego doliczyc karme i ewentualnie weta.. to jest naprawde spory wydatek.. ale mysle nad tym i kombinuje;-)

Posted

diuna_wro napisał(a):
Jasne, jasne, nie mam się co zastanawiać. Biorę! A jest opcja "kup teraz" czy licytacja?

No Ciotka, dobra z ciebie dusza. Specjalnie dla ciebie wprowadzam opcję "kup teraz". Tylko do Eli należy decyzja czy w zaistniałej sytuacji zbieramy pieniążki czy nie... (chyba że jesteś zdecydowana mimo wszystko).

Posted

[quote name='elainfo']zaraz wejde na ten watek- ale wogóle ze na to sie nikt nie kontaktował....

Mam bezpośredni kontakt do chętnych na psa z tego wątku - poczekam na chwilę spokoju w pracy zadzwonię, dam znac

NIEAKTUALNE

Posted

Fusica napisał(a):
No Ciotka, dobra z ciebie dusza. Specjalnie dla ciebie wprowadzam opcję "kup teraz". Tylko do Eli należy decyzja czy w zaistniałej sytuacji zbieramy pieniążki czy nie... (chyba że jesteś zdecydowana mimo wszystko).

Dzięki:evil_lol: Hm, ja myślę, że Merlinowi będą potrzebne pieniądze prędzej czy później. Dziewczyny do niego jeżdżą, może by go tak podkarmić dobrą wołowiną. A jak nie, to może zróbmy tak, że ja kupię-prześlę kasę, a Ty trzymaj w sejfie aż będą potrzebne. Co o tym myślisz?