elainfo Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 mam nadzieje ,że mu sie nie pogorszy jednak...znalezienie Dt dzisiaj to graniczy z cudem.. dlatego liczymy cioteczki na wasza pomoc, pilzzzzzzzzzzzzz.. Quote
tanitka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Elainfo kochana jesteś, że nie przeszłaś obojętnie, czy on już w schronisku? Quote
elainfo Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 tanitka napisał(a):Elainfo kochana jesteś, że nie przeszłaś obojętnie, czy on już w schronisku? witaj Tanitko:loveu:fajnie ,że jestes..powinien byc juz w schronie , jutro rano wybieram sie tam na wycieczke.... żeby odwiedzic małego.Jesli bys cos wiedziała o jakims Dt- to oczewśicie psa wyciagamy stamtąd natychmiast. Quote
madzia828 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a może znalazłoby sie miejsce u pani Wandy ona podobno bierze 150zł miesięcznie za psiaka , jak poszukam linka to wkleje;) ale czy bedziemy mieć tyle kasy :roll: tutaj link http://www.zwierzakiuwandy.ovh.org/ Quote
tanitka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Elainfo, może to on? 12.08.2008 warszawa okolice Wału miedzyszyńskiego 620 koło mostu siekierkowskiego gocław wiek 5 lat pies rasy mieszaniec huusky jedno oko ma niebieskie szczupłej postury wabi sie Dino. data publikacji: 15-08-2008 kontakt: 512-345-136 Quote
elainfo Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='tanitka']Elainfo, może to on? 12.08.2008 warszawa okolice Wału miedzyszyńskiego 620 koło mostu siekierkowskiego gocław wiek 5 lat pies rasy mieszaniec huusky jedno oko ma niebieskie szczupłej postury wabi sie Dino. data publikacji: 15-08-2008 kontakt: 512-345-136 tatianko dzwoniłam tam juz wczoraj to niestety nie ten psiak.. chłopak przysłał mi zdjecie swojej zguby..ma zupełnie inne umaszczenie:shake: Quote
emilia2280 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasia napisał(a):Jakie piękne oczka ma dwukolorowe :loveu: Fajne ma to oko- jak Marylin Manson :eviltong: Quote
jolap. Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To może nazwijcie go Merlin :roll: ? Jest bardzo ładny ! Quote
Agata69 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 szukajcie Dt, szukajcie. Nie zostawiajcie go w schronie. Quote
elainfo Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 ok- roboczo nazwijmy go Merlin;-)) a wiec Merlin przeżywa traume w schronie.. lezy na betonie, . bez swiatła.. niechce tam jesć ani pic, boi sie ruszyć..jest bardzo zestresowany tą sytuacją, wciąz ma wenflon w łapie..troszeczkę sie ośmielił jak z nim dłużej posoiedziałam w betonowym boksie.. nawet podjadał mi chrupków z ręki ale ogólnie pies ma doła i jest wystraszony jak niewiem co.. przykleił sie do betonu w kaciku ai ani go ruszyc stamtąd.. Quote
Agata69 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 elainfo napisał(a):ok- roboczo nazwijmy go Merlin;-)) a wiec Merlin przeżywa traume w schronie.. lezy na betonie, . bez swiatła.. niechce tam jesć ani pic, boi sie ruszyć..jest bardzo zestresowany tą sytuacją, wciąz ma wenflon w łapie..troszeczkę sie ośmielił jak z nim dłużej posoiedziałam w betonowym boksie.. nawet podjadał mi chrupków z ręki ale ogólnie pies ma doła i jest wystraszony jak niewiem co.. przykleił sie do betonu w kaciku ai ani go ruszyc stamtąd.. Szybciutko hotelik jakiś, piesek śliczny, moze komus zginął a jak nie to napewno dom sie jakiś znajdzie. Quote
nika28 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Merlin na pierwszą :loveu: Psisko prześliczne :loveu: Quote
elainfo Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 jutro będa kolejne fotki Merlina z jego betonowego boksu.. dzis znów do niego jadę.. wyprowadze na spacerek i zobacze jaksie miewa.. Cioteczki rozpuście wici po znajomych DT.....,domek z ogródkiem .. cokolwiek..psina jest przekochana, aha zapomniałam napisac,że Merlin podaje łapkę na komendę. ...i,że pierwszego dnia jak w kiepskim stanie trafił do lecznicy - to go odrabaczyli.. i tu mi rece opadły.. pies z temperaturą , ledwie przytomny to mu jescze dowalili środek na robale.. Quote
GrubbaRybba Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A moze warto byłoby porozmawiać z Gajową. Ona ma hotel dla psów, a czasem ONki bierze na DT. Nic więcej mi do głowy nie przychodzi. :( Jak coś wymyślę, dam znać. Quote
diuna_wro Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zrobię bazarek. Dziś po południu postaram się już coś wystawić. Jaka kwota na początek jest potrzebna? Quote
Fusica Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Serce mi pękło Elu... On jest taki podobny do mojego Rycha... Jedyne co mogę zrobić, to podzielić się karmą. Jutro pewnie będę miała dostawę, więc parę kilo na początek z chęcią oddam dla Merlina... Quote
elainfo Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kto sie zaopiekuje takim cudem..?? Quote
elainfo Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 bidak - kiepsko znosi pobyt w takich warunkach.. Quote
elainfo Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 kochane stworzonko;_)) jeszce nie dokonca pewien czego ja od niego moge chciec ....?? Quote
Recommended Posts