Jump to content
Dogomania

Oskar vel Merlin ma DOM;-)))prosze o przeniesienie wątku ;-)

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
Elainfo kochana jesteś, że nie przeszłaś obojętnie, czy on już w schronisku?

witaj Tanitko:loveu:fajnie ,że jestes..powinien byc juz w schronie , jutro rano wybieram sie tam na wycieczke.... żeby odwiedzic małego.Jesli bys cos wiedziała o jakims Dt- to oczewśicie psa wyciagamy stamtąd natychmiast.

Posted

Elainfo, może to on?

12.08.2008 warszawa okolice Wału miedzyszyńskiego 620 koło mostu siekierkowskiego gocław wiek 5 lat pies rasy mieszaniec huusky jedno oko ma niebieskie szczupłej postury wabi sie Dino.

data publikacji: 15-08-2008
kontakt: 512-345-136

Posted

[quote name='tanitka']Elainfo, może to on?

12.08.2008 warszawa okolice Wału miedzyszyńskiego 620 koło mostu siekierkowskiego gocław wiek 5 lat pies rasy mieszaniec huusky jedno oko ma niebieskie szczupłej postury wabi sie Dino.

data publikacji: 15-08-2008
kontakt: 512-345-136
tatianko dzwoniłam tam juz wczoraj to niestety nie ten psiak.. chłopak przysłał mi zdjecie swojej zguby..ma zupełnie inne umaszczenie:shake:

Posted

ok- roboczo nazwijmy go Merlin;-)) a wiec Merlin przeżywa traume w schronie.. lezy na betonie, . bez swiatła.. niechce tam jesć ani pic, boi sie ruszyć..jest bardzo zestresowany tą sytuacją, wciąz ma wenflon w łapie..troszeczkę sie ośmielił jak z nim dłużej posoiedziałam w betonowym boksie.. nawet podjadał mi chrupków z ręki ale ogólnie pies ma doła i jest wystraszony jak niewiem co.. przykleił sie do betonu w kaciku ai ani go ruszyc stamtąd..

Posted

elainfo napisał(a):
ok- roboczo nazwijmy go Merlin;-)) a wiec Merlin przeżywa traume w schronie.. lezy na betonie, . bez swiatła.. niechce tam jesć ani pic, boi sie ruszyć..jest bardzo zestresowany tą sytuacją, wciąz ma wenflon w łapie..troszeczkę sie ośmielił jak z nim dłużej posoiedziałam w betonowym boksie.. nawet podjadał mi chrupków z ręki ale ogólnie pies ma doła i jest wystraszony jak niewiem co.. przykleił sie do betonu w kaciku ai ani go ruszyc stamtąd..

Szybciutko hotelik jakiś, piesek śliczny, moze komus zginął a jak nie to napewno dom sie jakiś znajdzie.

Posted

jutro będa kolejne fotki Merlina z jego betonowego boksu.. dzis znów do niego jadę.. wyprowadze na spacerek i zobacze jaksie miewa..

Cioteczki rozpuście wici po znajomych DT.....,domek z ogródkiem .. cokolwiek..psina jest przekochana, aha zapomniałam napisac,że Merlin podaje łapkę na komendę.
...i,że pierwszego dnia jak w kiepskim stanie trafił do lecznicy - to go odrabaczyli.. i tu mi rece opadły.. pies z temperaturą , ledwie przytomny to mu jescze dowalili środek na robale..

Posted

Serce mi pękło Elu...
On jest taki podobny do mojego Rycha...

Jedyne co mogę zrobić, to podzielić się karmą. Jutro pewnie będę miała dostawę, więc parę kilo na początek z chęcią oddam dla Merlina...