Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taką wiadomość dostałąm od Pani na nk

"Proszę o aktualną sytuację co do Tej biednej psinki, co na dzień dzisiejszy się z Nim dzieje gdzie przebywa i na jakie konto można wpłacić pieniążki.Wiem że zbieracie pieniądze na DT jak ta sytuacja wygląda.
Bożena.
PIESEK ANDREW"

Wiem,że psiak juz przebywa w domu tymczasowym...a czy jest w trakcie leczenia???

Posted

Wczoraj byłam w odwiedzinach u Andrew.To co zobaczyłam i usłyszałam po prostu mnie powaliło.Andrew mieszka w domu który kocha wszystkie zwierzęta i one to czują dlatego maja pełne zaufanie do tego miejsca i do jego mieszkańców.
Kilka dni temu mała kociczka postanowiła do tego stopnia zaufać tak Tofikowi jak i Andrew że okociła się przy nich na ich posłaniu.Andrew stanął na wysokości zadania ,okazał sie bardzo troskliwym wujkiem dbającym bardzo o higienę małych kociaków.Uwielbia je i bardzo sie o nie troszczy.Mimo swojej wielkości jest bardzo delikatny i troskliwy.

Posted

czy gdzies sa nowe fotki Andrew? jesli tak napiszcie w pierwszym poscie lub w tytule bo jesli sie nie zna watku jak np ja..to hmmm 30 stron przeczytac, zwlaszcza gdy sie trudno otwieraja..hmmm trzeba czasu

a od pierwszej do 30 tej jesli skoczysz..widac ze sie zmienielo..ale co? jest w DT..? hoteliku? nie mozna sie polapac...prosze zaktualizujcie post pierwszy, wstawcie zdjecia nowe, opis charakteru psa, gdzie jest oglaszany, po uporzadkowaniu bedzie wiadomo jak wyglada sytuacja..jesli juz tytul ma pozostac ten sam..choc hmmm opatruje sie po jakims czasie i od czasu do czasu cos nowego sie przydaje...