Reno2001 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 anndzia napisał(a):Wielka szkoda! Znacie jakiegoś małego mopsika do adopcji dla towarzystwa dla labradora? Szukam, bo moja siostra się rozgląda. Większośc labradorów ciężko toleruje inne samce zwłaszcza na własnym terenie. Najpierw sprawdźcie reakcję waszego psa na innego. Mając na myśli mopsika myslisz o tej rasie czy po prostu niewielkim psie? Tu na dogo jest cała masa niewielkich psów szukających domu. Z typowym mopsem będzie na pewno ciężko. Quote
anndzia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Reno2001 napisał(a):Większośc labradorów ciężko toleruje inne samce zwłaszcza na własnym terenie. Najpierw sprawdźcie reakcję waszego psa na innego. Mając na myśli mopsika myslisz o tej rasie czy po prostu niewielkim psie? Tu na dogo jest cała masa niewielkich psów szukających domu. Z typowym mopsem będzie na pewno ciężko. Moja siostra głównie szuka psa tak brzydkiego, że aż słodkiego. W tej sprawie jej ideałem jest mops. No i oczywiście musi być mały. Tak, Sajgon nie bardzo lubi psy, ale nic im nie robi. Jednak wolałabym suczkę, z suczkami zawsze sie dobrze dogadywał, nigdy nie było problemów. No i oczywiście musi być wykastrowana. Sajgi nie jest wykastrowany... (moja siostra jest temu przeciwna) Quote
anndzia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wykastrowana czy wysterelizowana? Zawsze mi się to myli.... Quote
kamixx Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zobacz na Fredzika kliknij mój banerek podobny do Andru tylko wersja mini, nie jest kastrowany Quote
szajbus Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Andy kiedy ten domek cię wypatrzy???????? Ps. Anndzia z tego co usłyszałam od weta: kastracja polega na całkowitym usunięciu narządu rodnego u suki, a sterylizacja to nic innego jak podwiązanie jajowodów. W tym wypadku suka ma cieczki, ale nie zachodzi w ciąże. Taki zabieg nie chroni jej pzred ropomaciczem. Dzis mało który wet robi taki zabieg. Popularnie mówi się na kastracje - sterylka, choc tak naprawdę to dwa rożne zabiegi. Quote
anovip1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wspaniały ,wyjątkowy,niepowtarzalny Andrew czeka !!! Domku popatrz i decyduj się szybciutko !!! Quote
j3nny Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 odezwal sie ktos w sprawie domku? wczoraj mialam zapytanie o Andrew po ogloszeniu na gumtree... Quote
ciapuś Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ludzie pytają i pytają i pytają ....... i nic Quote
hanka456 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Trzymamy kciuki za Andrew. Pies co robi za kocią mamę, to chyba nie jest tak częste i popularne, ale Andrew ma naturę niezwykłą. Andrew jest mądry i dobry. To stara psia dusza, która szkoli się na naszym padole do ważnych zadań. On jest trochę jak buddyjski mnich, albo psi samarytanin. Quote
szajbus Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Tylko jest samotny, a przecież jest stworzony po to by kochać i być kochanym! Quote
agata51 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cierpliwości, Andrew. Jeszcze chwila i będziesz miał cudowny, kochający domek. Quote
rita60 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs:trzymamy i czekamy....... Quote
ciapuś Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Kciuki sie przydały :smilecol: ANDREW POJECHAŁ DZISIAJ DO NOWEGO DOMKU :smilecol: Quote
ewatonieja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :loveu::multi: super! szorściaki górą! Quote
ciapuś Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Nowi właściciele Andrew obiecali się zalogować na dogo wiec niebawem będziemy mieli wiadomości co u niego słychać z pierwszej ręki Quote
Panca Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 przez to ze dogo ciagle zamula dopiero teraz sie dowiaduje ze Andrew ma domek:crazyeye:to genialnie:multi::multi::multi:a jak ?skad?poprosze wiecej info:razz: Quote
Recommended Posts