Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anndzia napisał(a):
Wielka szkoda!
Znacie jakiegoś małego mopsika do adopcji dla towarzystwa dla labradora? Szukam, bo moja siostra się rozgląda.

Większośc labradorów ciężko toleruje inne samce zwłaszcza na własnym terenie. Najpierw sprawdźcie reakcję waszego psa na innego. Mając na myśli mopsika myslisz o tej rasie czy po prostu niewielkim psie? Tu na dogo jest cała masa niewielkich psów szukających domu. Z typowym mopsem będzie na pewno ciężko.

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Większośc labradorów ciężko toleruje inne samce zwłaszcza na własnym terenie. Najpierw sprawdźcie reakcję waszego psa na innego. Mając na myśli mopsika myslisz o tej rasie czy po prostu niewielkim psie? Tu na dogo jest cała masa niewielkich psów szukających domu. Z typowym mopsem będzie na pewno ciężko.

Moja siostra głównie szuka psa tak brzydkiego, że aż słodkiego. W tej sprawie jej ideałem jest mops. No i oczywiście musi być mały.
Tak, Sajgon nie bardzo lubi psy, ale nic im nie robi. Jednak wolałabym suczkę, z suczkami zawsze sie dobrze dogadywał, nigdy nie było problemów. No i oczywiście musi być wykastrowana. Sajgi nie jest wykastrowany... (moja siostra jest temu przeciwna)

Posted

Andy kiedy ten domek cię wypatrzy????????

Ps. Anndzia z tego co usłyszałam od weta: kastracja polega na całkowitym usunięciu narządu rodnego u suki, a sterylizacja to nic innego jak podwiązanie jajowodów. W tym wypadku suka ma cieczki, ale nie zachodzi w ciąże. Taki zabieg nie chroni jej pzred ropomaciczem. Dzis mało który wet robi taki zabieg.
Popularnie mówi się na kastracje - sterylka, choc tak naprawdę to dwa rożne zabiegi.

Posted

Trzymamy kciuki za Andrew.
Pies co robi za kocią mamę, to chyba nie jest tak częste i popularne, ale Andrew ma naturę niezwykłą. Andrew jest mądry i dobry. To stara psia dusza, która szkoli się na naszym padole do ważnych zadań. On jest trochę jak buddyjski mnich, albo psi samarytanin.

Posted

przez to ze dogo ciagle zamula dopiero teraz sie dowiaduje ze Andrew ma domek:crazyeye:to genialnie:multi::multi::multi:a jak ?skad?poprosze wiecej info:razz: