ciapuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Andrew ma wyróżnione allegro i ja juz tego pilnuje Quote
Camara Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Piękny psiak :loveu: ciapuś, a jak jego finanse? Quote
ciapuś Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Finanse już sie kończą Zastanawiam sie co jeszcze mogę wystawić na bazarek bo już pusto się u mnie robi :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jest wspaniały - wstawiłam go na strone ogłoszeniową Palucha warszawzkiego - może? Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 moze cegielki by trzeba zrobic???:roll: Quote
zuzka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Domku obudz się Andy czeka na ten swój kochany domek. Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja moge zrobic cegielki..musicie mi pomoc znalezc fundacje,na ktore konto mozna by te cgielki zrobic:cool3: Quote
szajbus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kto pokocha tego psiaka? On czeka na to każdego dnia Quote
agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nikt nie chce takiego cudnego kudłacza? Niemożliwe. Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 zapraszam na wątek Miriam - suni która nie ma już czasu czekać na pomoc http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10987518 Quote
Beata19 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Taką wiadomość dostałąm od Pani na nk "Proszę o aktualną sytuację co do Tej biednej psinki, co na dzień dzisiejszy się z Nim dzieje gdzie przebywa i na jakie konto można wpłacić pieniążki.Wiem że zbieracie pieniądze na DT jak ta sytuacja wygląda. Bożena. PIESEK ANDREW" Wiem,że psiak juz przebywa w domu tymczasowym...a czy jest w trakcie leczenia??? Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Pani już dzwoniła do mnie Wielkie dzięki Quote
Beata19 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No tak właśnie mi napisała...ale podobno jeszcze nie otrzymała numeru konta...więc może podasz mi na pw a ja jej zaraz napiszę... Quote
Niewiasta_21 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zapraszam na wątek ogólny naszej Fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121908 Quote
ciapuś Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Wczoraj byłam w odwiedzinach u Andrew.To co zobaczyłam i usłyszałam po prostu mnie powaliło.Andrew mieszka w domu który kocha wszystkie zwierzęta i one to czują dlatego maja pełne zaufanie do tego miejsca i do jego mieszkańców. Kilka dni temu mała kociczka postanowiła do tego stopnia zaufać tak Tofikowi jak i Andrew że okociła się przy nich na ich posłaniu.Andrew stanął na wysokości zadania ,okazał sie bardzo troskliwym wujkiem dbającym bardzo o higienę małych kociaków.Uwielbia je i bardzo sie o nie troszczy.Mimo swojej wielkości jest bardzo delikatny i troskliwy. Quote
szajbus Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Andrew tos mnie zaskoczył. Normalnie mi szczęka opadła ze zdumienia. Domku, co ty na to???????? Quote
anovip1 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Taki pies jak ANDREW to prawdziwy skarb dla domu. On jest niepowtarzalny !!! Quote
j3nny Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Andy dodałam ci z rana ogłoszenie na gumtree, niech ludzie zobacza jaki jestes cudny! Quote
pixie Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 czy gdzies sa nowe fotki Andrew? jesli tak napiszcie w pierwszym poscie lub w tytule bo jesli sie nie zna watku jak np ja..to hmmm 30 stron przeczytac, zwlaszcza gdy sie trudno otwieraja..hmmm trzeba czasu a od pierwszej do 30 tej jesli skoczysz..widac ze sie zmienielo..ale co? jest w DT..? hoteliku? nie mozna sie polapac...prosze zaktualizujcie post pierwszy, wstawcie zdjecia nowe, opis charakteru psa, gdzie jest oglaszany, po uporzadkowaniu bedzie wiadomo jak wyglada sytuacja..jesli juz tytul ma pozostac ten sam..choc hmmm opatruje sie po jakims czasie i od czasu do czasu cos nowego sie przydaje... Quote
Recommended Posts