zuzka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 t_kasiek napisał(a):no to 3mam kciuki, zeby stan zdrowi pozwolil na przewiezienie do DT.....mysle, ze teraz juz bedzie tylko lepiej, psiak poczul ze ktos sie nim interesuje i ze ma dla kogo walczyc o zdrowie i swoje zycie...... Trzymaj sie smutasku czeka na ciebie ciepły i troskliwy DT . Quote
ewatonieja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 moja wypłata jeszcze nie wpłyneła wiec na obiecane 50 zł musisz biedaku troszke poczekac Quote
Niewiasta_21 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dzis ja byłam odwiedzic naszego przystojniaka. Oczka wciąz takie smutne,bo bez własnego człowieka. Ale na spacerku Andrew od razu odżył. Interesują go pieski,kite wtedy podnosi i macha. Kupa była ładna i duża :-) Quote
hanka456 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Andrew bez swojego domu nie będzie w pełni zdrowy. To pies, który człowieka potrzebuje bardziej niż ludzie siebie sami. Quote
szajbus Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dlatego z całego serca prosimy o domek dla tego pokrzywdzonego przez los psiaka Quote
luka1 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 http://www.allegro.pl/item427385406_andrew_pomocy_kolejna_psia_tragedia.html Nie umie robić allegra cegiełkowego - zrobiłam zwykłe. Moze choc tak troche pomogę. Tekst skopiowałam beszczelnie ale trudno - bardzo mi sie podobał.Mysle że mi nie bedziecie miały za złe. i Ale gratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1654453_andrew_pomocy_kolejna_psia_tragedia.html Quote
j3nny Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 dziekujemy bardzo za allegro!!!:multi::multi: Quote
hanka456 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Za złe dlaczego? dziękujemy. Natomiast dzisiaj trzeba Smutaska pochwalić zrobił piękną wielką koopę na spacerku. Quote
rita60 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hanka456 napisał(a):Za złe dlaczego? dziękujemy. Natomiast dzisiaj trzeba Smutaska pochwalić zrobił piękną wielką koopę na spacerku. Brawo Smutasku:multi:wielka koopa to objaw zdrowia;) Quote
j3nny Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 tylko patrzeć jak będzie hasał radośnie jak szczeniak Quote
dagne Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Chciałabym sie dowiedzieć gdzie ten słodziak jest, tzn w jakim mieście? I jak sie trzyma? Bardzo chcemy przygarnąć piecha, ale nasz dom dopiero kończy sie budować, a nie chcemy brać psa, dopóki nie możemy zapewnić mu dobrych warunków. Jeśli to zadecyduje o DT to równierz z chęcią zaoferuję 100pln, tylko nie wiem na jakie konto. Quote
ewatonieja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ten biedaczek o wielkim sercu przebywa w Łodzi za wszelka pomoc bedzie wdzieczny a za dom to juz dozgonnie Quote
j3nny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 dagne dziękujemy! ciapuś jak tylko się pojawi na pewno poda wszystkie informacje na priv. Quote
ciapuś Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 dagne witamy na dogo i bardzo dziękujemy za wszelką pomoc.Przyznaje że dom dla Andrew w tej chwili byłby największym prezent jaki można sobie wymarzyć. Quote
scarlet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jak przeczytałam dom.............. to zamarłam. Kurcze to byłoby dla niego wybawienie i największa niespodzianka na świecie. No, ale jeszcze nic pewnego :( a szkoda, bo te oczy zasługują na radość.:roll: Quote
j3nny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ba, to byloby dla niego jak taki bon na zycie Quote
scarlet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 więc dagne - psiak prosi - jak masz możliwość to pokochaj Quote
dagne Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała słodziaka przygarnąć, chwilowo jednak, tak jak napisałam, nie mamy na to szans. Ale jak już będziemy mieli własny dom, to na pewno kogoś przygarniemy. Tyle psów szuka domu, tak ciężko jest się zdecydować któremu pomóc. Najchętniej wzięła bym wszystkie, albo chociaż większość;) Ale nie jest to realne i wybierając jednego będę sie czuła jak kat:-( Niestety wybór ten nie jest tylko mój, ale i narzeczonego. Mamy już psa i kota, obydwa odratowane, tak więc nowy domownik będzie musiał tolerować inne zwierzaki no i oczywiście dzieci. Jednak póki co mogę wspomóc bidula chociaż taką drobna kwotą. Może to niewiele, ale mam nadzieję, że chociaż troszkę pomoże. Quote
zuzka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Smutasek od kilku godzin jest w DT gdzi mieszka pies i kot to mu zupełnie nie przeszkadza.Jest przyjaznie nastawiony do swojego psiego kolegi tak i do kotki ktora dumnie paraduje po mieszkaniu. Quote
j3nny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wspaniale!!! to zwieksza jego szanse na domek Quote
zuzka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dzieci nawet te male psocace to tez nie problem dla niego na ich widok maha radosnie ogonem. Quote
Recommended Posts