Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

t_kasiek napisał(a):
no to 3mam kciuki, zeby stan zdrowi pozwolil na przewiezienie do DT.....mysle, ze teraz juz bedzie tylko lepiej, psiak poczul ze ktos sie nim interesuje i ze ma dla kogo walczyc o zdrowie i swoje zycie......

Trzymaj sie smutasku czeka na ciebie ciepły i troskliwy DT .

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis ja byłam odwiedzic naszego przystojniaka. Oczka wciąz takie smutne,bo bez własnego człowieka. Ale na spacerku Andrew od razu odżył. Interesują go pieski,kite wtedy podnosi i macha. Kupa była ładna i duża :-)

Posted

hanka456 napisał(a):
Za złe dlaczego? dziękujemy.
Natomiast dzisiaj trzeba Smutaska pochwalić zrobił piękną wielką koopę na spacerku.

Brawo Smutasku:multi:wielka koopa to objaw zdrowia;)

Posted

Chciałabym sie dowiedzieć gdzie ten słodziak jest, tzn w jakim mieście? I jak sie trzyma? Bardzo chcemy przygarnąć piecha, ale nasz dom dopiero kończy sie budować, a nie chcemy brać psa, dopóki nie możemy zapewnić mu dobrych warunków. Jeśli to zadecyduje o DT to równierz z chęcią zaoferuję 100pln, tylko nie wiem na jakie konto.

Posted

jak przeczytałam dom.............. to zamarłam. Kurcze to byłoby dla niego wybawienie i największa niespodzianka na świecie.
No, ale jeszcze nic pewnego :( a szkoda, bo te oczy zasługują na radość.:roll:

Posted

Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała słodziaka przygarnąć, chwilowo jednak, tak jak napisałam, nie mamy na to szans. Ale jak już będziemy mieli własny dom, to na pewno kogoś przygarniemy. Tyle psów szuka domu, tak ciężko jest się zdecydować któremu pomóc. Najchętniej wzięła bym wszystkie, albo chociaż większość;) Ale nie jest to realne i wybierając jednego będę sie czuła jak kat:-(

Niestety wybór ten nie jest tylko mój, ale i narzeczonego. Mamy już psa i kota, obydwa odratowane, tak więc nowy domownik będzie musiał tolerować inne zwierzaki no i oczywiście dzieci. Jednak póki co mogę wspomóc bidula chociaż taką drobna kwotą. Może to niewiele, ale mam nadzieję, że chociaż troszkę pomoże.

Posted

Smutasek od kilku godzin jest w DT gdzi mieszka pies i kot to mu zupełnie nie przeszkadza.Jest przyjaznie nastawiony do swojego psiego kolegi tak i do kotki ktora dumnie paraduje po mieszkaniu.