Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smutasek jutro jedzie do lecznicy i zostanie tam kilka dni aby zrobić mu wszystkie badania ,a to niestety kosztuje
Bardzo proszę o allegro cegiełkowe :modla::modla::modla:

Posted

Moze piszcie w pierwszym poscie ile pieniażków juz wpłynęło i jakie są wydatki. Będziemy wtedy wiedzieć jak to wyglada i ile jeszcze brakuje...
Deklaracji na wątku troszke było...

Smutasek juz w lecznicy?

Posted

No nasz Smutasek już w lecznicy
Biedaczek dostał już 3 ogromne zastrzyki ,miał prześwietlenie płuc i przemywanie ran.Mimo antybiotyków które ma podawane od kilkunastu dni ma nadal kaszel co nas nieco niepokoiło, ale na szczęście wykluczyliśmy już jakiekolwiek zmiany rakowe
Nadal utrzymuje sie temperatura i widoczny ból gardła ale mam nadzieje że to sie szybko zmieni.
Na tą chwile wydałam 92 zł (zbieram paragony gdyby ktoś był zainteresowany)
A oto i sam nasz cielaczek ,który jest tak łagodny że az sie nie chce wierzyć.Ten pies to oaza spokoju.

Posted

Jak tylko troszeczkę dojdzie do siebie ,wyczesze mu sie te strupki (bo teraz strach jest go dotykać bo nie wiadomo gdzie można żeby mu nie sprawiać bólu a praktycznie cały jest w strupach) i odrośnie to będzie jeden z piękniejszych psów jakie widziałam a i charakter ma cudowny więc mam nadzieje że znajdzie się szybko ktoś kto to doceni i zakocha sie w nim tak jak ja .

Posted

ciapuś napisał(a):
to będzie jeden z piękniejszych psów jakie widziałam a i charakter ma cudowny więc mam nadzieje że znajdzie się szybko ktoś kto to doceni i zakocha sie w nim tak jak ja .

no na pewno :D
piękny już jest, taki misiek :loveu: cudo...

no i charakter musi mieć faktycznie wspaniały

troche nadal przestraszony, ale główka w górze :)