Panca Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ruszyla machina-ja rowniez porozsylam info o potrzebujacym biedaku i we wrzesniu wplace jakis grosik bo mam wyrzuty sumienia ze mialam wyslac na pewne pieski na wsi mazurskiej a jak sie za to zabralam to wolontariuszka juz stamtad wrocila:roll:w ten sposob ulecze swe wyrzuty i pomoge innemu biedakowi Quote
scarlet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 sorki, ale czy ktos mógłby mi wytłumaczyć, o co chodzi z tym podnoszeniem?? Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no, że jak coś piszesz na danym wątku to on idzie na górę na liście wątków w dziale "psy do adopcji" i jest bardziej widoczny jak ktoś przeglada :) Quote
kamixx Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 "ciapuś" czy mogłabyś wkleić zdjęcie pyszczka i oczków tego nieszczęśnika? Quote
szajbus Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Agnieszko, jak jest jakieś miejsce w hoteliku, albo w jakimś płatnym DT, to koniecznie trzeba go wyciągnąć, a kasę się uzbiera. Faktycznie jak on garnie się do człowieka to tam z góry jest skazany na zagładę. Trzeba go ratować. Musimy dać radę. W kupie siła!!!! Quote
hanka456 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tak to prawda bez grupy wsparcia nie dalibyśmy rady. On również nie dałby rady. Quote
Niewiasta_21 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wszystkim dziekujemy za wsparcie. Podnosimy małego! Quote
scarlet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 hop w górę - ogłoszenia na stronkach się tworzą Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 jest widze paré deklaracji wsparcia, czy to sá deklaracje jednorazowe czy miesiéczne- nie wszyscy sié okreslili, prosimy o klaryfikacje. Gdzie planujecie go umiescic? Quote
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dokładam 50 zł. Na razie jednorazowo. Wyciagnijcie go tylko!!! Poproszę konto na PW. Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wlasnie wyciágamy spaniela z wroclawskiego schronu. idzie do p. Wandy pod Poznan. moze chcecie jej zapytac czy wezmie i tego biedaka? za spaniela (nietrzymajácego moczu) chciala tylko 150zl na mies. podac Wam jej stroné www? Quote
Niewiasta_21 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mamy w domowym, płatnym Dt sunie Sare po sterylizacji. W sobote ma ją ogladac potencjalny domek,jesli pujdzie do domku,to zwolni sie miejsce,jesli nie to bedziemy myslec. Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Niewiasta_21']emilia podaj,prosze. mozesz na pw. nie, to legalne. tu dzwoncie, jeszcze dzis najlepiej: http://www.zwierzakiuwandy.ovh.org/ Quote
Majawrc Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Poproszę o nr konta na PW, z początkiem września wesprę Was finansowo jak tylko mogła aby bidulce pomoc, pozdrawiam. Bądzmy dobrej myśli, jeśli to taka przylepka to powinien znależć szybko jakiś kochający domek!;) Quote
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dziekuje za PW. Przelew zrobiony, w poniedziałek pieniażki już będą jeśli nawet nie jutro ;) A jak on sie czuje teraz? Czy jest odizolowany i ma spokój? Quote
ciapuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Psiak jest w depresji ,bardzo zrezygnowany i wycofany ,ale na widok człowieka widać iskierki nadziei w jego oczach. Jest odizolowany i ma swój osobisty maleńki boks. Mam nadzieję że w poniedziałek uda mam sie zabrać go i dać mu szanse na normalne życie. Co do adresu który podałyście to oczywiście zadzwonimy i wszystkiego się dowiemy ale :oops: ja najbardziej lubie mieć psa którego wyciągam od początku do końca na oku i sama doglądać jak przebiega leczenie.Zawsze czuje sie odpowiedzialna za takiego biedaka :oops: Quote
scarlet Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 zamieściłam arę ogłoszeń - proszę jak dostaniesz link do aktywacji ogłoszenia to je aktywuj :) Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ciapus, jak masz mozliwosc i znasz tani hotelik kolo siebie- proszé bardzo. Wyciágacie go w takim razie w poniedzialek na bank? Quote
t_kasiek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 zobaczylam go na naszej-klasie.....koniecznie trzeba wyciagnac go ze schronu !!!!!!!!!!! Quote
ciapuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 emilia2280 napisał(a):Ciapus, jak masz mozliwosc i znasz tani hotelik kolo siebie- proszé bardzo. Wyciágacie go w takim razie w poniedzialek na bank? on do hoteliku sie nie nadaje on musi być w dt gdzie jest czysto i ktoś zajmie się zmianą opatrunków i stałym smarowaniem i przemywaniem ran.Tak jak było z Tajsonem którego wyciągnęłyśmy kilkanaście dni temu Mam nadzieje ze zwolni sie jeden z dt a jak nie to będę kombinować(już mam w tym wprawę :evil_lol: ) ale na pewno nie zostawię go bez pomocy:shake: Quote
ewatonieja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 chyba nie ma tygodnia (uzyje eufemizmu) żeby w łódzkim schronisku na skutek ogromnego przepełnienia nie pojawiła sie ofiara pogryzienia, ludzie pakuja kupe kasy w poszarapne fizycznie i psychicznie psy a może jest inne wyjście np budowa nowego schroniska? jak zacząc działac w tym temacie? przecież Nasze fundusze sa ograniczone, Wasze portfele nie są bez dna :oops: Quote
jestem_wredna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zrobię dla niego bazarek, ale niestety dopiero za dwa tygodnie :/ bo po weekendzie wyjeżdżam właśnie na 2 tygodnie. Bidulek straszny :( Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 biedaczku kochany :-( mam nadzieję, że uda się go wyciągnąć!!! nie mam jak pomóc Quote
Recommended Posts