Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruszyla machina-ja rowniez porozsylam info o potrzebujacym biedaku i we wrzesniu wplace jakis grosik bo mam wyrzuty sumienia ze mialam wyslac na pewne pieski na wsi mazurskiej a jak sie za to zabralam to wolontariuszka juz stamtad wrocila:roll:w ten sposob ulecze swe wyrzuty i pomoge innemu biedakowi

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, że jak coś piszesz na danym wątku
to on idzie na górę na liście wątków w dziale "psy do adopcji"
i jest bardziej widoczny jak ktoś przeglada :)

Posted

Agnieszko, jak jest jakieś miejsce w hoteliku, albo w jakimś płatnym DT, to koniecznie trzeba go wyciągnąć, a kasę się uzbiera. Faktycznie jak on garnie się do człowieka to tam z góry jest skazany na zagładę. Trzeba go ratować.
Musimy dać radę. W kupie siła!!!!

Posted

wlasnie wyciágamy spaniela z wroclawskiego schronu. idzie do p. Wandy pod Poznan. moze chcecie jej zapytac czy wezmie i tego biedaka?

za spaniela (nietrzymajácego moczu) chciala tylko 150zl na mies. podac Wam jej stroné www?

Posted

Poproszę o nr konta na PW, z początkiem września wesprę Was finansowo jak tylko mogła aby bidulce pomoc, pozdrawiam. Bądzmy dobrej myśli, jeśli to taka przylepka to powinien znależć szybko jakiś kochający domek!;)

Posted

Dziekuje za PW. Przelew zrobiony, w poniedziałek pieniażki już będą jeśli nawet nie jutro ;)

A jak on sie czuje teraz? Czy jest odizolowany i ma spokój?

Posted

Psiak jest w depresji ,bardzo zrezygnowany i wycofany ,ale na widok człowieka widać iskierki nadziei w jego oczach.
Jest odizolowany i ma swój osobisty maleńki boks.
Mam nadzieję że w poniedziałek uda mam sie zabrać go i dać mu szanse na normalne życie.
Co do adresu który podałyście to oczywiście zadzwonimy i wszystkiego się dowiemy ale :oops: ja najbardziej lubie mieć psa którego wyciągam od początku do końca na oku i sama doglądać jak przebiega leczenie.Zawsze czuje sie odpowiedzialna za takiego biedaka :oops:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Ciapus, jak masz mozliwosc i znasz tani hotelik kolo siebie- proszé bardzo. Wyciágacie go w takim razie w poniedzialek na bank?

on do hoteliku sie nie nadaje on musi być w dt gdzie jest czysto i ktoś zajmie się zmianą opatrunków i stałym smarowaniem i przemywaniem ran.Tak jak było z Tajsonem którego wyciągnęłyśmy kilkanaście dni temu
Mam nadzieje ze zwolni sie jeden z dt a jak nie to będę kombinować(już mam w tym wprawę :evil_lol: ) ale na pewno nie zostawię go bez pomocy:shake:

Posted

chyba nie ma tygodnia (uzyje eufemizmu) żeby w łódzkim schronisku na skutek ogromnego przepełnienia nie pojawiła sie ofiara pogryzienia, ludzie pakuja kupe kasy w poszarapne fizycznie i psychicznie psy
a może jest inne wyjście np budowa nowego schroniska? jak zacząc działac w tym temacie? przecież Nasze fundusze sa ograniczone, Wasze portfele nie są bez dna :oops: