maga18 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 przeklejam dalej :eviltong: - te sa autorstwa Czarnej Owieczki Quote
maga18 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 i dalej przeklejam i te tez sa autorstwa Czarnej Owieczki Quote
Nesjanna Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 moje fotki - malutko ich ........... ale coś tam jest z pierwszego i drugiego dnia wystawy (sędzia nie przypadł mi do gustu - delikatnie mówiąc i moim psom również) i jestem baaardzo rozgoryczona oceną Kaira ale trudno ......... u mnie sędzia - czarna lista !!! fotki: http://www.psy.waw.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=119&catid=157 Quote
resuruss Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Fajnie ze sa foteczki :multi: Fajniusi jest ten psiak z 3 lokaty psów open - przynajmniej na focie wyglada ciekawie. Bardzo podoba mi się też Karat i Molly - szczegolnie jej miny podczas oceny na stoliku :evil_lol: Quote
Dada Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A mi się podoba mój Joyek :loveu: polujący na mój palec ;) Quote
maga18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 "Nasi" nie porobili fotek, więc fajnie, ze inni pomyśleli o grzywkach :) Jedyne co to jestem rozczarowana wyglądem Saphira... nie ten sam pies :roll: Na niektórych zdjęciach ma sylwetkę pudla. Quote
Ilka21 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Ress też byś takie miała jakby sędzia ci robił z uszami nie wiadomo co:mad: Ja z Molly jestem dumna bo poszła bosko ale na Wrocku już będzie dupa tj w tamtym roku,chyba,ze coś się jej zmieniło... Maga były by gdybysmy się nie spóźniły:placz::angryy: Quote
resuruss Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ilka !!Ja miałam watpliwa przyjemnosc byc u tego Pana na ringu z Bułka ,wiec nie musisz mi tłumaczyc miny Moly;) Bułka ma w opisie od tego Pana - uszy rozchodza się .....po tym jak nia trzachnął kilkakrotnie na stoliku ,a pozniej złapał za zadek i trzymał na przednich łapach ...niestety do dzis nie wiem co to miało na celu :shake: Tak czy siak byłam u niego raz i nigdy wiecej :diabloti: Quote
Ilka21 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 To chyba miało na celu sprawdzenie cierpliwości psa i jego pana:evil_lol: Quote
resuruss Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja osobiscie nie lubie takiego podejscia ze strony sedziego - ani do psów ,ani do wystawców. Nierozumiem po co sędzia z ironicznym usmiechem wytyka wady psu :roll:.Kazdy wie ,ze psa super idealnego nie ma,kazdy ma jakies wady - jeden mniejsze ,drugi wieksze ,ale nalezy to w sposób kulturalny ocenic wg swoich sędziowskich upodoban a zarazem zgodnie ze wzorcem. Ja do tego pana sie na pewno nie wybiore dłuuuuuuuuuugo albo wogóle. Quote
Recommended Posts