Ilka21 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 STAWKA CACIB Białystok- ocena chińskich grzywaczy 30. 08. 2008 r. ( sobota). Sędzia: Milivoje Urošević (SRB) Klasa szczeniąt: -------------------------- Klasa młodzieży: AXEL Alioth 1 dosk.ZW Mł KAIR Nesjana 2dosk. Klasa pośrednia: KARAT Pastoral 1 ,dosk.,cwc BODYGUARD Black Dragon nb WIZARD Roza Thea nb Klasa otwarta: Tippytoes EXUBERANT 2dosk. SAPHIR Germanika 1 CWC, dosk Sasquehanna MARGRABIA 4, dosk VIVAT SANRAIZ OLIVER TVIST 3 dosk VALENTINO Favonius nb Klasa championów: VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo nb Wickhaven HE GOT IT HONEST ,dosk,1 CWC, CACIB, NDPwR, BOB Suki Klasa szczeniąt: XENA Rosa Thea wo I, Best Puppy Klasa młodzieży: CIOCOLATA AMARA Salsa nb K'ICY Motylek Biały 2 dosk. KIMBERLY Nesjana bdb Secret UBIERAM SIE U PRADY Shadow White EROTICA NABABKA dosk.,1 Zw Mł, NJwR Shadow Wite SONG FOR MY BOY Klasa pośrednia: CARMEN Wiatr Pustyni dosk.,1 CWC, res CACIB CLIVIA Lavandula bdb 3 EXTRAVAGANZA Next Germanika dosk.,2 KEDIRI Nesjana bdb 4 WATER LILY Rosa Thea bdb 5 Klasa otwarta: CORRIDA Wiatr Pustyni nb JAMAJKA Pastoral dosk. 2 POLIGLOTKA Next Germanika dosk., 1 Sasquehanna (FCI) ANDALUZJA 3 Klasa championów: LINDA Z Jasne Hvezdy dosk.,2 PERSPEKTYWA Germanika dosk.,1 CWC , CACIB, NDSw R Secret RODOWE ZŁOTO 3 pozwoliłam sobie poprawić to co Miniaga napisała i to co pamiętałam ja z Dadą dopisałam Quote
miniaga Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ładna staweczka:loveu::loveu::loveu: Miałam nie jechać, ale ze względu na obecność tego psa: Wickhaven He Got It Honest, [SIZE=2]wybiore się towarzysko:loveu::loveu::loveu::loveu:. Umarłam ze szczęści widząc, ze mam szanse zobaczyć go na żywo. Zastanawiam się tylko komu chciałoby się jechać z psem do Polski, więc moje pytanie kto jest jego aktualnym właścicielem? Czy jest spis wystawców i ktoś wie? Quote
miniaga Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Według wykazu wystawców. Właścicielem jest Adam Ostrowski i Jakub Kruczek. Bravo panowie w końcu jakiś wartościowy import w Polsce. Ja się interesuje psami z tej hodowli od dawna i cieszę, się że ta krew pojawi się u nas- nawet jeżeli pies będzie u nas tak jak Sampan przez chwilę. Quote
miniaga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Niestety mimo stawania na rzęsach nie będzie mnie w Białymstoku. Bardzo nad tym ubolewam. Proszę o zdjęcia nowej krwi i tylko uczciwe opinie o tym psie. Trzymam kciuki. Bawcie się dobrze!!!! Quote
miniaga Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gratulacje dla Ilony za duże CWC i res CACIBa z Molly, który przechodzi po Perspektywie. Bardzo mi przykro że Karat Nesjana nie otrzymał 1 lokaty. Piękny pies i zdecydowanie zasłużył by być MŁ CH Pl. Rasę wziął Wickhaven HE GOT IT HONEST. Quote
resuruss Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gratulacje Ilona :loveu: Qurde ...taki pies na BOB a ja go nie widziałam :-( Wiadomo cos o reszcie staweczki ??? Szkoda ,ze Kair nie dostał Zw.Mł - naprawde piękny piesek i bardzo należal mu się Championat Młodzieży . Quote
miniaga Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Zaraz to co wiem wrzucę w pierwszy post. Zdania co do anatomii Zw Rasy są podzielone, ale nie wiem czy wynika to z rzeczywistej oceny czy ludzkiej zawiści. Czemu ja nie mogłam jechać sama go obaczyć? A nie wrzucę bo to nie ja pisałam.... Klasa szczeniąt: -------------------------- Klasa młodzieży: AXEL Alioth 1 ZW Mł KAIR Nesjana 2 Klasa pośrednia: KARAT Pastoral 1 Zw Mł (był sam) BODYGUARD Black Dragon nb WIZARD Roza Thea nb Klasa otwarta: Tippytoes EXUBERANT 2 SAPHIR Germanika 1 CWC Sasquehanna MARGRABIA VIVAT SANRAIZ OLIVER TVIST VALENTINO Favonius nb Klasa championów: VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo Wickhaven HE GOT IT HONEST 1 CWC, CACIB NDPwR, BOB Suki Klasa szczeniąt: XENA Rosa Thea Klasa młodzieży: CIOCOLATA AMARA Salsa K'ICY Motylek Biały KIMBERLY Nesjana Secret UBIERAM SIE U PRADY Shadow White EROTICA NABABKA 1 Zw Mł Shadow Wite SONG FOR MY BOY Klasa pośrednia: CARMEN Wiatr Pustyni 1 CWC, res CACIB CLIVIA Lavandula EXTRAVAGANZA Next Germanika 2 KEDIRI Nesjana WATER LILY Rosa Thea Klasa otwarta: CORRIDA Wiatr Pustyni 4 JAMAJKA Pastoral POLIGLOTKA Next Germanika 1 Sasquehanna (FCI) ANDALUZJA Klasa championów: LINDA Z Jasne Hvezdy 2 PERSPEKTYWA Germanika 1 CWC , CACIB, NDSw R Secret RODOWE ZŁOTO 3 Quote
ajcka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nas nie było.Corrida nb A brawo dla siostrzyczki CARMEN "Molly",za duży sukces!!!!:loveu: Quote
Ilka21 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dziękujemy za gratulacje. Myslałam,że osiwieję...najpierw spóźniłam się na ocenę z Bodziem a potem dziewczyny długo mi Molly donosiły,że myślałam,że jej również nie uda mi się wystawić ale na ostatnią chwilę doniosły i uff udało się:multi:. Jestem bardzo zadowolona z mojej Molly:loveu: Zdjęcia robiła Kasia. Molly jeszcze szła potem na MP i zajęła z Eweliną 4 lok. Quote
kate8828 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Wszystkim gratki, szczgeolnie Molutkowi:loveu: Molutek :łoś: :milosc: :milosc: :milosc: :milosc: Extravaganza clivia kediri lokaty Quote
kate8828 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No to jedziem dalej, nie krzyczec za jakosc ale nienawidze robic zdjec w hali, jesli ktos chcialby jakies zdjecie bardzo prosze podpisac :) Perspektywa Linda Poliglotka Jamajka Quote
Dada Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gratuluję wszystkim zadowolonym i dziękuję za towarzystwo. Ja mimo ogromnego stresu przed wejściem na ring i na samym ringu jestem zadowolona, że jednak wyszłam, pomimo 4 lokaty, mamy w sumie bardzo ładny opis i ocenę doskonałą, zachwycił się sędzia gatunkiem włosa, co dla mnie jest bardzo miłe, bo są na pewno Ci, co pamiętają Joyka z tej samej wystawy dokładnie rok wcześniej. Na samą wystawę prawie się spóźniłam i na dodatek czekała mnie na miejscu 'miła' niespodzianka. Tak więc dzień pełen wrażeń. Jestem za to przeszczęśliwa z innego powodu :loveu::multi: Quote
Dada Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Sprawdzamy zęby Na lokacie: Dziękuję Darkowi za zdjęcia Quote
miniaga Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Extravaganza:loveu:- Takie brzydkie że aż ładne- jak to mówi moja wetka:evil_lol: Anatomicznie ok (może za wyjątkiem głowy) ale ten kolor t....nie umiem się przekonać do jasnych nosów i takich barw mimo że wzorzec je dopuszcza. Jedyny grzywek z jasnym nosem, który mi się podoba, to Api Madzi. Quote
resuruss Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 miniaga napisał(a):Extravaganza:loveu:- Takie brzydkie że aż ładne- jak to mówi moja wetka:evil_lol: Anatomicznie ok (może za wyjątkiem głowy) ale ten kolor t....nie umiem się przekonać do jasnych nosów i takich barw mimo że wzorzec je dopuszcza. Jedyny grzywek z jasnym nosem, który mi się podoba, to Api Madzi. Gizmo kazał przekazac ,ze juz Cie nie lubi :diabloti: a mnie się Extravaganza bardzo podoba :loveu: Quote
maga18 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gratuluje wszystkim :) Kate nie przesadzaj, ze te fotki sa kiepskiej jakosci ;) bo wedlug mnie sa super!!!! :angel: i mam nadzieje ze bedzie ich wiecej... :cool3: Quote
Dada Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dowiedziałam się dzisiaj, że Wickhaven HE GOT IT HONEST stanął na II BOG. Gratuluje! Quote
Dada Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dziękuję za zdjęcia mojego syneczka! :multi: Quote
Ilka21 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 o super, dziękuję za moją Molly, mogę wykorzystać? Tak Bodzio skwitował spóźnienie na wystawę i nie możność pokazania się a potem ostentacyjnie ziewał przy robieniu zdjęć zdjęcia autorstwa Kate Quote
am-elle Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Gratuluję wszystkim tym zadowolonym i tym trochę mniej zadowolonym i dziękuje za miło spędzony czas ;) Dziekuję też wszystkim za rady i wskazówki .... drugiego dnia wystawy Beauty czuła sie duuuużo lepiej ... była odważniejsza i nawet pod koniec pięknie pozowała chętnym do zdjęć. Szkoda tylko ze grzywaczy w niedzielę nie było- oprócz mojej małej... bo zainteresowanie było ogromne:evil_lol: Quote
Recommended Posts