isabelle Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 To ja powtórzę za Yorkies: a zdjęcia rewelacyjne!!! :lol: :lol: :lol: I widzę, że spotkanko super się udało! :wink: :D Piękne właścicielki i piękne ich słodziutkie pociechy! :lol: Quote
dagmarcia Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Z chęcią wybrałabym się tam z wami... Ale będę na jakiejkolwiek wystawie dopiero w październiku. Oczywiście jako fanka słodziutkiego Lordzika :wink: Zabawa z pewnością była przednia! A Majeczka wspaniale prezentuje się na ringu. Do pełnego zadowolenia brakuje mi jeszcze wyników z wystawy :) pozdrowienia :fadein: Quote
Himka Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Hej Znalazłam kilka fotek z tej wystawy w necie :D , niewiem czy widzieliście tu są 2 galerie zdjęć, a to chyba najciekawsze foty:wink: :D :D Wkleiłam tylko miniatury, bo na stronie zdjęcia są wielkie :) PS Czy mogłabym prosić kogoś o stawkę maltańczyków :D Quote
Dan Danilo Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Witam... Maltanow bylo az jeden.... :wink: suczka w klasie posredniej....ENTE VANILIE z Hradu Grabstejna. wł. Lidia Lewandowska a szkoda, to takie piękne psy....a maja tak malo zwolennikow :cry: Quote
Snoopy7 Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Zdjęcia są wspaniałe, pieseczki cudo, pogoda udana :bigcool: , naprawde pozazdrościć. :thumbs: Pozdrawiam Agnieszka i Snoopy Quote
Recommended Posts