Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja rok temu zamwialam. i karmilam psy sasiada. byla tam ksiazeczka, zabawka(zostawilam moim ;)), karma. chyba nic nie pomieszalam :p
nic sie nie placi, wszystko sponsoruje pedigree.

• 4 months later...
Posted

Ja zamawiałam jakis miesiąc temu, przyszla po jakis 2 tygodniach , nic się nie płaci
ale moj pies gdy zaczal jesc ta karme nie chce jesc juz zadnej innej więc moze to byc jakas podpucha ;/ ale ogolnie to promocja dobra

• 1 month later...
Posted

Paczkę dla szczeniaka dostaje się w zamian za swoje dane osobowe :) Trzeba podać adres i PESEL !!!, po czym wyrazić zgodę na ich przetwarzanie przez firmę Mars.
To nie jest za darmo, nie polecam podawania prawdziwych danych :cool1:, ale jeśli wymyślacie jakieś (nr pesel czy dane psa) to zapiszcie sobie je gdzieś bo po jakimś czasie przychodzi mail sprawdzający i trzeba powtórzyć dane które podaliście wcześniej. Chyba dużo ludzi zmyśla (i bardzo dobrze) :cool3:
I jeśli ktoś nie ma dobrej skrzynki antyspamowej to i niech z innego maila pisze :eviltong:, bo potem sporo spamu przychodzi.

• 6 months later...
Posted

Jagoodkaxd napisał(a):
Stary temat , ale czy są jeszcze jakieś inne firmy , które wysyłają też takie "paczuszki" ?

ja swego czasu zamawiałam z eukanuby paczkę dla szczeniaka, przyszedł mi zestaw z klikerem, karmą, i książeczką ; ) poszukaj w necie, bo ja nie pamiętam gdzie to było ..

Posted

Suciune napisał(a):
ja swego czasu zamawiałam z eukanuby paczkę dla szczeniaka, przyszedł mi zestaw z klikerem, karmą, i książeczką ; ) poszukaj w necie, bo ja nie pamiętam gdzie to było ..

Dzięki poszukam ;]

• 1 month later...
Posted

Trusk@wk@ napisał(a):
Czy ktoś z Was zamówił paczkę dla szczeniaczka z Pedigree? Co się w niej znajduje i kto płaci za przesyłkę? Z góry dzięki.

Nastepne oszustwo:crazyeye::crazyeye:

Posted

coronaaj napisał(a):
Nastepne oszustwo:crazyeye::crazyeye:

A nieprawda! Dawno bo dawno, ale ja też zamawiałam taką paczkę i przyniesiono mi ją do domu (wczesniej wypełniałam jakąś ankietę w necie, typu wiek, rasa pieska, i inne).

• 2 weeks later...
Posted

Ja także dostałam gdzieś z miesiąc temu,za przesyłkę nic nie zapłaciłam;)Dałam saszetki a suche dałam bezdomnym kotkom,bo ta karma wiadomo dobra nie jest...

• 4 weeks later...
Posted

No cóż według mnie to karma Pedigree nie jest faktycznie najlepsza :eviltong::p na suchą to mój pies nawet popatrzeć nie chciał ;D ale te w saszetkach lubi ;) ja zamawiam paczuszkę dla kotka i pieska i zawiozę do schroniska :cool1: szkoda mi tych psiaków:shake: ostatnio jak byłam to był tam pies seter irlandzki i 2 husky i sunia labradora... :shake::shake:
No więc jeśli ktoś chciałby wykorzystać pomysł który ja realizuję i pomóc zwierzakom bez domu to tu zamieszczam stronkę z wyprawkami z whiskasa i pedigree :diabloti:[FONT=MS Shell Dlg 2]
Rosnij Zdrowo 2009
[/FONT]

Posted

qpa, z eukanuby to dostałam jedynie kupon na karmę (kupujesz 3kg + masz 3kg gratis) i książeczkę o psach, coś tam o zdrowiu, dorastaniu psiaka i trochę obrazków poszczególnych ras. taką wyprawkę bez próbki to niech sobie w nos wsadzą :eviltong:

• 5 months later...
  • 5 months later...
Guest papillonek
Posted

ja zamawiałam w tym roku i zabawki nie było :( tylko dentastixy,2Xsuche i 4Xseszetki i chyba 2 puszki,ale zjadła tylko puszki ,stixy i saszetki suche poszło dla kotów -bezdomnych :)i wszyscy zadowoleni :)