Lionees Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dzięki,dzwoniłam.Trza było pisać po Polskiemu,że to Ona.Jako Jagody jej nie znałam.Rano polecę,już wiem gdzie to jest.Buziaczek:buzi: Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a):dajcie mi wzór umowy na pw Cholercia...nie mam zeskanowanej umowy :shake: Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 spokojnie nie dziś jutro a tak na prawdę wazne, że psiak na pierwszym fajny jest na prawdę i bardzo dobrze, że w porę tam się zjawiłyscie Quote
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Luka ciągle jakieś bidy znajduje a Ziuta jej dzielnie wtóruje Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a): i bardzo dobrze, że w porę tam się zjawiłyscie Jak sobie pomyślę, że On tam tak od stycznia był :shake: ehh... Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dziweczyny są cudowne niczym bohaterowie animal planet takie dobre serca na zawsze zostaną w pamieci Ziutka ale każdemu jest bardzo przykro ale najważniejsze że go uratowałaś najważniejsze, że Panie zdązyły na czas Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a): najważniejsze, że Panie zdązyły na czas Mamy jeszcze ponad 120 domów do sprawdzenia...aż się boimy z Luką myśleć co możemy zastać :angryy: no ale damy radę :cool3: Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Renata5 napisał(a):Dzięki:modla:Ziutka,jesteś Wielka!!! Nie ma za co ;) lecę na wątek Prysia wstawić fotkę :loveu: Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a):jak w mazowieckim jade z wami chcecie? Tak, w mazowieckim a dokładnie Sochaczew i jego okolice, bo to w tym schronisku jesteśmy wolontariuszkami i musimy porobić wizyty po adopcyjne psiaków z tego schronu. A Ty też gdzieś w okolicach mieszkasz ??? Widzę, że masz Radom w avatarku :roll: Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Radom avatra i miejsce zamieszkania chwilowo środy czwratki i piątki mogę pomóc jak męzowi nie powiem co robie gotowa jestem pomóc równiez jako kierowca Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 I z Radomia byś do nas przyjechała ??? :crazyeye: Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dziewczyny jak będziecie w potrzebie to przyjadę w środy piatki co drugie czwartki po kryjomu przed męzem przyjadę Quote
asiamm Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Ziutka']Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "AZOREK" zastrzega sobie prawo przeprowadzenia wizji lokalnej w nowym miejscu pobytu zwierzęcia i w razie stwierdzenia nieodpowiednich warunków zabrania go z powrotem do Schroniska. to dobrze że coś takiego już jest w ich umowie, bo jak ja adoptowałam Topika to nic takiego nie było (w ogóle nie było słowa o możliwości odebrania psa przez schronisko) Quote
Ziutka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 asiamm napisał(a):to dobrze że coś takiego już jest w ich umowie, bo jak ja adoptowałam Topika to nic takiego nie było (w ogóle nie było słowa o możliwości odebrania psa przez schronisko) Ale te umowy się nie zmieniły i też powinnaś mieć taką klauzulę :roll: To jest napisane pod sam koniec. Quote
asiamm Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a faktycznie, już widzę :eviltong: ktoś na tym wątku chciał skan takiej umowy. mogę wkleić Quote
lilith27 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 myślę dziewczyny, że najlepiej będzie jak klauzulkę potraktujecie jako warunek rozwiązujący z chwilą ziszczenia się warunku rozwiązujacego - skutek prawny ustaje nabywca przestaje być właścicielem umowa staje bezskuteczna no i wówczas ewentualne oświadczenie woli pana co psa nabył nie ma nic do rzeczy warunek się ziścił i basta Quote
Ziutka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 asiamm napisał(a):a faktycznie, już widzę :eviltong: Ślepota :eviltong: asiamm napisał(a): ktoś na tym wątku chciał skan takiej umowy. mogę wkleić Wklejaj...wklejaj :cool3: Quote
majqa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ziutko, przeczytałam o psiaku. Wątek dopiero się tworzy i bardziej dotyczy samej sytuacji psiny. Do tekstu potrzeba mi jakiś info o samym Brysiu. Wiek? Kastrowany, szczepiony? Charakter, zachowanie...(łagodny, zrównoważony etc......) Jaki jest dla ludzi? Może dołączyć do innych psiaków? Na kogo podać kontakt w tekście? Napiszcie mi o nim skrótem, na oschło, kilka informacji by tekst był jak najbardziej ucelowany (konkretny jego adresat). Do jakiego domku powinien trafić? Quote
luka1 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 On jest piekny i te jego oczy :shake:. Chciałam zrobić mu zdjecie ale zwiał miedzy budy, a wiadomo jak pod wiatą ciemno. Troche sie boi ludzi, ale z ciekawościa sie przygląda z bezpiecznej odległości. Na widok opiekunów, macha ogonem i poszczekuje. Chyba mu tu lepiej niz u "ukochanego pana". Quote
asiamm Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ziutka napisał(a): Wklejaj...wklejaj :cool3: na razie nie wkleję :shake: chwilowo (nie wiem ile ta chwila jeszcze będzie trwała) nie mam kompa w domu Quote
luka1 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 asiamm, co sie dzieje ze stroną Azorka - pokazuje mi sie jakis wirus i nie moge tam wejść Quote
Recommended Posts