paros Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [SIZE="3"]Psiak od półtora miesiąca błąkał się :-(po osiedlu Wituś w Zielonce i po okolicznym lesie zanim ktoś zainteresował się bezdomnym psiakiem. Dostał imię Molto i chwilowy tymczas. Ale nie może dłużej u nich przebywać, dlatego pilnie szuka domu albo nowego tymczasu. [SIZE="3"]Jeżeli w najbliższych dniach nie zostanie zabrany obecni opiekunowie chcą oddać go na wieś na łańcuch!!! :mad: [SIZE="3"]Ma niewiele czasu, a Fundacja Maja, do której zgłoszono psiaka, nie ma gdzie go zabrać!!! [SIZE="3"]MOLTO PROSI O POMOC!!!!:modla::modla::modla::modla: Kontakt: Tel. 609 776 794 Mail: gucho@poczta.onet.pl Quote
paros Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Kolejny psiak w pilnej potrzebie :-( Quote
przyjaciel_koni Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Parosku, bo to biedactwo nie ma zbyt wiele z ON... Główka zupełnie nie onkowata... Tylko reszta podobna. Sama wiesz, że ciężko w takich przypadkach o zainteresowanie. Aż będzie kolejne nieszczęście psie... Moja sunia była tak umaszczona, ale również głowę miała wilczastą. Nie pamiętam dokładnie, ale mówili mi, że to jakaś mieszanka z jakimś szczególnie rzadkim ON. A Molto naprawdę pilnie potrzebuje pomocy i DT lub DS !!!! Nie ma już czasu... Nie udało się nigdzie poza Dogo niczego wyszukać... To miły, spokojny psiak. Przywykł do życia na dworze, jednak może też przebywać w domu. Tak mi powiedziano. Quote
paros Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Wielorasowiec chce mieć kogo kochać :-( :-( :-( Quote
paros Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Molto na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=425792313 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No i jest ogromny problem !!!! Molto definitywnie stracił tymczas... Tyle wiem w tej chwili. Co się z nim dzieje postaram się dowiedzieć. (Chociaż... Kogo to obchodzi...) Ciągle (odkąd jestem na Dogo) zastanawiam się, co powoduje, że przyjście z pomocą takiemu psiakowi jak Molto jest prawie nierealne... Quote
przyjaciel_koni Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Molto wciąż bezdomny... Więcej napiszę za jakiś czas. Nie wyrabiam się - przepraszam... Ale domu bardzo potrzebujemy dla Molto ! Lub chociaż DT... To nie jest wybredny psiak... Quote
nika28 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Na górę !!!!! :-( A ja myślałam że Molto już w domku... Quote
przyjaciel_koni Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Biedny ten Molto... Tak bardzo potrzebuje swojego domu, a nawet jedna Osoba nie pytała o niego... Pomóżcie - może jeszcze gdzieś go poogłaszać... Quote
mgie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Zmysł napisał(a):co słychać u psiaka? właśnie:cool3:? Quote
paros Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 mgie napisał(a):właśnie:cool3:? Ciągle nic :-(:-(:-( Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
Recommended Posts