Reksiu21 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 iwa77 napisał(a):Raczej nie przemilczają ...... A najgorsze, że ludzie jak usłyszą pogryzienie to już nie chcą słuchać dalszego ciągu opowiadania i od razu skreślają!:shake: Niestety. Jest poprostu tak duzo psow do wyboru w schronie, ze wola wybrac takiego ktory niema wizytowki ze gryzie. Quote
Poker Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pomóżcie mi wyadoptować sunie już bez guza, to wezmę małą. Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pokerku - potrzebujesz pomocy w ogłoszeniach dla malutkiej ? jestem do dyspozycji !;) Quote
Poker Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Potrzebuję pomocy,bo umiem tylko wysyłać ogłoszenia do Wyborczej.Jutro zdejmę małej fartuszek posterylkowy,to będę mogła nowe zdjęcia zrobić. Quote
iwa77 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ok - w takim razie czekam na zdjęcia pięknisi i Twój komentarz o suńce z domku i biorę się do roboty ! Quote
danka1234 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 iwa77 napisał(a):Pokerku - potrzebujesz pomocy w ogłoszeniach dla malutkiej ? jestem do dyspozycji !;) I ja również,jeśli się przydam. Quote
kikou Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czupurka w dobrej formie...widziałam ją dzisiaj skakała wesoło... może odebrała już telepatyczny przekaz;), że niedługo trafi "pod skrzydła" Ciotki Poker i świat odmieni sie na lepszy.... Quote
Poker Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 kikou napisał(a):Czupurka w dobrej formie...widziałam ją dzisiaj skakała wesoło... może odebrała już telepatyczny przekaz;), że niedługo trafi "pod skrzydła" Ciotki Poker i świat odmieni sie na lepszy.... na razie Sylia jeszcze nie wydana,a najgorsze to,że rozlizała sobie wczoraj bliznę po usunięciu guzka i :angryy: teraz trzeba czekac ok.2 tyg.na zagojenie. Ale w tym czasie mozna będzie jej ogłosznia robić Bez fartuszka byla 1,5 godziny i znowu mam problem ze zdjęciem. Ale pamietam o Czupurce i jeżeli wcześniej nie znajdzie domku,to ją wezmę. Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Trzymamy mocno kciuki, abyś maluszku szybciutko grzała doopke w domku:multi: Quote
iwa77 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Malutka jakoś się trzyma w schronie - biegała i obszczekiwała dzisiaj wszystkich odwiedzających , tak jakby chciała zwrócić na siebie uwagę Ale nikt nie przystanął ....:-( Quote
Slomka22 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Czupurka kochana - Balbinka w nowym domu, Niusio w nowym domu, Nevio w nowym domu to teraz ciotka Slomka wrozy fusow i ma nadzieje, ze bedziesz nastepna :razz: *tak do cioteczek nie mam zadnych informacji nt. potencjalnej chaty dla Czupurka - tak sobie o niej marze :diabloti: Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Taka cisza u malutkiej , nikt się nie zgłasza .... biedna psinka . Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Hops maleńka na górę! I do ciebie uśmiechnie się słonko:loveu: Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 I jeszcze raz hop siup na górę:multi: Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czupurko kochana jutro bedzie kolejny dzien i kolejna szansa na fajny domek... Quote
Poker Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 czekaj malutka,jak Sylinka znajdzie domek,to Ciebie wezmę.Jesteś pierwsza w kolejce :lol: Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To trzymamy mocno kciuki za Sylinkę na korzyść Czupurki:loveu: Quote
Margolka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Domek, domek pilnie potrzebny dla Sylinki, bo dzięki temu Czupurka też dostanie ciepły kąt:multi::loveu: Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A ja pozaklinam o domki dla obu :evil_lol: Quote
Recommended Posts