Poker Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kikou napisał(a):ja oczywiście nie wątpie w fundacje.... ale pies musi miec mozliwośc do niej wrócić w razie czego..... bo również za granicami Polski nie brakuje lekkomyslnych osób, które przeceniają swoje możliwości.... Masz rację,ale w mejlu powyżej który do mnie przyszedł jest na temat fundacji. . Quote
Lionees Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Poker']oo i xmatrix się zgadza No to super,ale czy xmartix też się zgadza?:razz: Quote
Poker Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 xmartix napisał(a):niech jedzie Malutka :p jak się uda kilka postów wcześniej :eviltong: Quote
Lionees Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Poker napisał(a):kilka postów wcześniej :eviltong: Wiem...ale zawsze przekrecasz nick,Ona jest xmaRTix,a nie xmaTRix:lol: Quote
Poker Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Renata5 napisał(a):Wiem...ale zawsze przekrecasz nick,Ona jest xmaRTix,a nie xmaTRix:lol: no, widzisz jaka jestem gapa? :eviltong:ale wiesz o kogo chodzi,liczę na twoją inteligencję :evil_lol: Quote
Lionees Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Poker napisał(a):no, widzisz jaka jestem gapa? :eviltong:ale wiesz o kogo chodzi,liczę na twoją inteligencję :evil_lol: .....:roflt:.... Quote
xmartix Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Renata5 napisał(a):Wiem...ale zawsze przekrecasz nick,Ona jest xmaRTix,a nie xmaTRix:lol: :mad::cool3: prawie wszyscy przekręcają...:shiny::shiny::shiny: mój nick jest od imienia Marta=Marti, nie od filmu :eviltong: Quote
Poker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a żeby jeszcze było śmieszniej, to ja tego filmu nie widziałam :evil_lol: Co to znaczy reklama :mad: Quote
xmartix Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Poker napisał(a):a żeby jeszcze było śmieszniej, to ja tego filmu nie widziałam :evil_lol: Co to znaczy reklama :mad: oj Pokerek ja też nie hihi ale dużo słyszałam i widziałam reklamy właśnie tak samo jak Ty..:evil_lol: co do Zarazki ogłaszamy czy jak? kontakt do kogo? co w tekscie ogłoszeniowym? Quote
Poker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 z Zarazką jeszcze się wstrzymujemy ,Magda musi dać wyraźnie znać co i kiedy:cool3: Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Są jakieś nowe wiadomości co u Małej ? Quote
Poker Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 własnie dostałam zapytanie czy się zgadzamy na sterylkę Zarazki,co właściwie jest warunkiem adopcji w Holandii. Sterylka w miejscu pobytu Czupury kosztuje 120 zł :crazyeye: Znowu zrobię plebiscyt i zapytam się - kto jest za niech podniesie rękę : 1.IWA 77 2.Reksiu 3.ecci 4. 5.xmartix (tym razem prawidłowo :eviltong:) 6.Poker Kto jest przeciw? Nie widzę :evil_lol: Kto się wstrzymał ? nie widzę :evil_lol: Głosowanie uważam za zakończone :lol: Quote
xmartix Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hahahhaha 7. xMartix jestem za, trzeba byc za Quote
Poker Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 coś ecci , kikou i REksiu obijają się i nie głosowały jeszcze :mad: Do roboty :evil_lol: Quote
ecci Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No pewnie, że jestem za!!! Wyciąć małej to co niepotrzebne i wywieźć francę:evil_lol: Ps. Panie księgowe zapomniały o przelewie wypłaty mojego męża...więc na dniach dopiero opłacę swoją część Czupury!!!:mad: Quote
kikou Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 mi się tu nasuwa inne pytanie za 100 punktów: kto zapłaci za ten zabieg? ....bo, że na dogo większość osób zdroworozsądkowo podchodzi do sterylek to wiadomo bez zadawania pytań....;) Quote
Poker Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 kikou napisał(a):mi się tu nasuwa inne pytanie za 100 punktów: kto zapłaci za ten zabieg? ....bo, że na dogo większość osób zdroworozsądkowo podchodzi do sterylek to wiadomo bez zadawania pytań....;) pewnie bazarek trzeba będzie zrobić :evil_lol: mogę już zacząć bazarkować ,ale podbijajcie :roll: Czy wypowiedź kikou moge zaliczyć na TAK ? Quote
Poker Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Poker']własnie dostałam zapytanie czy się zgadzamy na sterylkę Zarazki,co właściwie jest warunkiem adopcji w Holandii. Sterylka w miejscu pobytu Czupury kosztuje 120 zł :crazyeye: Znowu zrobię plebiscyt i zapytam się - kto jest za niech podniesie rękę : 1.IWA 77 2.Reksiu 3.ecci 4.kikou 5.xmartix (tym razem prawidłowo :eviltong:) 6.Poker 7.DarkLord Kto jest przeciw? Nie widzę :evil_lol: Kto się wstrzymał ? nie widzę :evil_lol: Głosowanie uważam za zakończone :lol: czekam na potwierdzenie kikou :evil_lol: Quote
Dark Lord Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A ja to co:eviltong:, nie myślcie, że o Zarazce zapomniałam:eviltong:, pewnie, że niech wytną co trzeba i niech śmiga do domu, może za granicą Zarazie będzie lepiej:evil_lol:. Quote
ecci Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no właśnie!!! Wyciąć co trzeba i wysłać jak najdalej od nas :evil_lol: Quote
Poker Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dostałam bardzo pomyślną dla nas wiadomość w sprawach finansowych.Otóż od lutego nie musimy płacić za hotelik :multi: , koszt sterylki tez będzie bardzo niski. Będzie można przeznaczyć pieniądze na inną bidę :multi: Ale mamy chody :loveu::evil_lol: A tu są zdjęcia Zarazki,żebyście zobaczyły,że jest cała i zdrowa :evil_lol: Ładną ma mordeczkę,żeby jeszcze charakterek był taki miły.:eviltong: Quote
Recommended Posts