Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 to mamy 90 zł,spytam się ecci czy nadal jest chętna do pomocy finansowej. Quote
ecci Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Poker']to mamy 90 zł,spytam się ecci czy nadal jest chętna do pomocy finansowej. TAK, aleprzelew 10 grudnia dopiero mogę zrobic deklarowana kwota 30 zł Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='ecci'] TAK, aleprzelew 10 grudnia dopiero mogę zrobic deklarowana kwota 30 zł masz na myśli 30 zł miesięcznie? Dzięki, to mamy już zadeklarowanych 120 zł, czyli jeszcze 90 zł. Quote
Reksiu21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Przeslalam wlasnie Kikou 20 Euro. Jak tylko dojda to poda dalej:loveu:. Niewiem jaki to przelicznik na zlote.:oops: Quote
Reksiu21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kikou napisał(a):w tej chwili 20,- Euro to ok. 78 złotych..... więc pierwszy miesiąc jest niemal zabezpieczony do kogo wysyłać pieniądze? do Poker? Co, tak Euro znow podskoczylo? A byl juz przelicznik na 3, prawda? Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Reksiu21 napisał(a):Przeslalam wlasnie Kikou 20 Euro. Jak tylko dojda to poda dalej:loveu:. Niewiem jaki to przelicznik na zlote.:oops: w tej chwili 20,- Euro to ok. 78 złotych..... więc pierwszy miesiąc jest niemal zabezpieczony do kogo wysyłać pieniądze? do Poker? Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Reksiu,dzięki wielkie :loveu: Kikou,podejmiesz się być skarbnikiem?Już masz wprawę :evil_lol: Ja nawiążę kontakt z DarkLord i spytam czy weżmie małą na Dt.Nie pytałam,bo nie było wiadomo co z kasą. Mam pytanie jeszcze do Reksiu,czy to jednorazowo wpłata? Przepraszam ,że pytam ale musimy dokładnie wiedzieć na czym stoimy. Zrobię oczywiście bazarki. Czyli brakuje nam ok.12 zł do 210 zł :multi:,dobrze policzyłam? Quote
Reksiu21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Narazie tak. Mam nadzieje ze bede mogla cos wiecej wplacic nastepnym razem. Zobacze jak bede stala z finansami po swietach i po wyadoptowaniu psiakow. Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 cudownie :multi: ,czyli właściwie sprawę finansową mamy załatwioną.Właśnie napisałam PW do DarkLord. Quote
kikou Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jesli chcecie moze byc moje konto... a 12,- bedzie jeszcze z bazarku Fredzi...(organizowanego na transport Rudzika, a transport Rudzika juz oplacony) na pewno zgodzi sie przekazac na Czupurke Quote
iwa77 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ale super - w końcu do malutkiej uśmiechnie się los . Komu wpłacać ? Wiecie co , myślę ,że jak wypali ten DT to trzeba będzie Czupurkę "zdjąć " ze wszystkich ogłoszeń i po jakimś czasie zacząć ją ogłaszać jako "nowego" psa z nowym imieniem , nowym opisem , nowymi zdjęciami(oczywiście po sprawdzeniu jej zachowań w DT ,ale coś nie wierzę w jej agresywność :roll:) Quote
ecci Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 iwa77 napisał(a):Ale super - w końcu do malutkiej uśmiechnie się los . Komu wpłacać ? Wiecie co , myślę ,że jak wypali ten DT to trzeba będzie Czupurkę "zdjąć " ze wszystkich ogłoszeń i po jakimś czasie zacząć ją ogłaszać jako "nowego" psa z nowym imieniem , nowym opisem , nowymi zdjęciami(oczywiście po sprawdzeniu jej zachowań w DT ,ale coś nie wierzę w jej agresywność :roll:) ja też nie wierzę... teraz Euro podskoczyło:evil_lol: czasem można dostac nawet 3, 80:loveu: Quote
Poker Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Poker napisał(a):własnie dlatego jest potrzebny DT,żeby te etykietkę z niej zdjąć. Myślę,że teraz nawet szkoda pieniędzy na allegro,bo się ludzie opatrzą , a tak po przerwie zaistnieje prawie jak nowy pies,można jej nawet zmienić imię. Z tego wynika,że jest 70 zł miesięcznie ,a potrzeba 210 , kto jeszcze nmoże grosik dorzucić? widzisz iwa77 jakie mamy wspólne myśli :evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Sorry Pokerku - zakręcona jestem :oops: Najważniejsze ,że mała dostałaby nową lepszą tożsamość , a tym samym szanse ! Quote
Fredzia:) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kiedy czuprynka jedzie do hoteliku?? Quote
Dark Lord Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No dobra jestem, nie miałam dostępu do netu dzisiaj bo znowu TP miała awarię jakąś (zaraza z nimi..).Przeczytałam wątek Czupurki i choć mam obawy szczególnie jak reaguje na koty to jednak się zgadzam.To ja mam być tym DT:razz:.Skoro kasa jest to możecie ją przywozić do mnie, może nie będzie wojny w domu:roll:.Zdjęcia jej porobię do ogłoszeń i będzie można ogłaszać.To organizujcie co tam trzeba w schronie i przywoźcie brzydulę:evil_lol:.Jej szanse na dom wzrosną jeśli będzie zaszczepiona na wszystko, odrobaczona, odpchlona, będzie miała książeczkę zdrowia no i gdyby była wysterylizowana(a jest?). Quote
Poker Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 hUURRRRAAAAA:multi:,ale się cieszę:multi: DarkLord mieszka na trasie do Strzelina,czy ktoś w tym rejonie mieszka i ma po drodze? Właściwie to można już ją zabierać. Kikou , czy zgadzasz się być skarbnikiem? Małej trzeba będzie kupić szelki i niech się wypowie DArkLord czy kupić po drodze karmę czy da sobie radę. Quote
xmartix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 moja kuzynka mieszka na Węgrach koło Wro, jeżeli to te Węgry.. często tam jeżdżą, zapytam czy by nie wzięli Czupurkę Quote
xmartix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 poza tym tam jeździ pkp, bilet ulgowy kosztuje ze 4 zł + bilet na psa 4 zł = 8 zł jak nie samochodem to ja moge ją dowieźć tam pkp w sb Quote
Poker Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ale trafiłas, :cool3: własnie to są Węgry.:evil_lol: To jakbyś mogła,to by było super.Znacznie taniej niż samochodem szczególnie,że ja już byłam domek " zweryfikować" wypaliłam trochę benzyny :eviltong: Quote
xmartix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dobrze, to ją wezmę w sobotę, jak mam załatwić by nie płacić za nią? Quote
Recommended Posts