Poker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 cały czas myślę o niej,ale Sylia zapuściła korzenie i nie chce miejsca ustąpić :shake: Quote
Margolka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Czupureczko, pędź do domku doopke grzać:razz: Quote
iwa77 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Domek pilnie poszukiwany dla małej zmarzniętej pupki !!!!! Quote
Poker Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 czy któraś wie w jakiej kondycji jest malutka? Jak się zachowuje do kotów? Czy widziałybyście sens dania małej do DT,który może przyjąć psa do końca lutego za 7 zł dziennie.DT znajduje się ok.20 km od Wrocławia i został przeze mnie pozytywnie zweryfikowany. Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mogę tylko teoretyzować, bo Czupurki żywej na oczy nie widziałam. Uważam jednak, że ma to sens z tego względu, że będzie można zweryfikować pewne jej zachowania, które ponownie przywiodły ją do schronu. Wnikliwa obserwacja pozwoli wyłapać momenty, kiedy mała chętnie wspiera się ząbkami, lub też sytuacje i zachowania ludzi, które prowokują takie reakcje suni. Będzie czas na wygaszanie takich zachowań. Dzięki pobytowi w DT będzie mozna jej wyrobić "nową" kartę. Quote
Poker Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 właśnie to mam na myśli,żeby odpiąć jej tę łatkę,która utrudnia adopcję. A jeżeli lubi kłapać ząbkami , to też będzie można próbować ustalić dlaczego.W przeciwnym razie mała prawie na pewniaka dożywocie w schronie. Quote
Slomka22 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Poker napisał(a):ale ciotki zapomniały o maleńkiej :-( nie zapomnialy tylko lataja jak "kot z pecherzem" wszedzie :cool3: i nie wyrabiaja sie z niczym:roll: Moze wstawcie ja tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f97/dobry-dom-dla-malego-pieska-119164/index2.html#post11290815 Quote
xmartix Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Poker napisał(a):czy któraś wie w jakiej kondycji jest malutka? Jak się zachowuje do kotów? Czy widziałybyście sens dania małej do DT,który może przyjąć psa do końca lutego za 7 zł dziennie.DT znajduje się ok.20 km od Wrocławia i został przeze mnie pozytywnie zweryfikowany. Poker byłam z czupurką wczoraj na spacerku, jest przecudowna! oczarowała mnei totalnie, dała się miziać, machała ogonkiem jak ją wołałam, spokojna, obok innych psów przechodzi obojętnie, wczoraj nie było nigdzie kota żadnego, to nie sprawdziłam, chyba że jakiegoś skądś wyciągnąć i znowu sprawdzić myślę, że jak najbardziej nadaje się do dt jakie ogłoszenia ma aktualne, ktos wie? jak nie, to ja zrobię więcej mogę zdeklarować też jakąs małą kwotę na zrzutę na dt co chciałam dodać: pamiętacie zamieszanie u mnei z tą chatą? no więc urabiam tzta co by jakieś małe piesy na dt brać, więc do lutego tam w dt a potem zobaczymy czy u mnie się uda, więc wybierajcie Małą ze schronu i szybkie szukanie domku Quote
xmartix Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 aha... co jeszcze! dała się brać na ręcę, oglądać (bo patrzyłam czy to girl czy boy :evil_lol: ) i nie dziabnęła mnie ani nie warknęła Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Isadora,dzięki zaraz go wkleję.:loveu: Bardzo mi się marzy Czupurka w DT,niestety Sylia na razie się zakorzeniła. Więc znalezienie DS z DT byłoby łatwiejsze niż ze schronu,a informacje od xmatrix rokują dobrze, nie szłaby za nią łatka,że gryzie. DT płatny ,o którym pisałam to 7 zł za dobę x 30 = 210 zł. Ja deklaruję 50 zł miesięcznie,napiszcie kto ile może dać, wtedy zacznę rozmawiać z tą dziewczyną. Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Poker ale co po 7lutego? dt odda Czupurke spowrotem do schroniska? Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale sliczny banerek! zaraz pobiore w puste miejsce! Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='kikou']Poker ale co po 7lutego? dt odda Czupurke spowrotem do schroniska? jeżeli nie znajdzie się do tej pory domku,to ja ją wezmę.Ale myślę,że domek się znajdzie.Termin do końca lutego , nie 7 lutego Quote
iwa77 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Niewątpliwie DT jest to szansa dla malutkiej , aby pozbyć się tej cholernej etykietki , która odstrasza potencjalnych chętnych. Jeżeli jest zapewnione to ,że po upływie tego czasu do końca lutego, mała będzie miała gdzie wrócić ( o ile nie znajdzie w tym czasie DS) to ma to sens! W tej chwili problemem jest tylko kwestia finansowa ! Ja ze swojej strony mogę zadeklarować 20 zł /miesięcznie przez te 3 miesiące od grudnia do końca lutego (niestety przykro mi - tylko tak niewiele) Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ona ma allegro, ja jej ciagle odnawiam jak tylko sie skonczy... Czupurka-psiak na kolanka, teskni za domem!!! (491788037) - Aukcje internetowe Allegro w allegro niestety wspomnialam o tym nieszczesnym "pogryzieniu", bo i tak jak ktos zjawilby sie w schronisku pierwsze co... to Panie odrazu powiedza, ze pies byl na oserwacji bo pogryzl wlascicielke.... Quote
Poker Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 własnie dlatego jest potrzebny DT,żeby te etykietkę z niej zdjąć. Myślę,że teraz nawet szkoda pieniędzy na allegro,bo się ludzie opatrzą , a tak po przerwie zaistnieje prawie jak nowy pies,można jej nawet zmienić imię. Z tego wynika,że jest 70 zł miesięcznie ,a potrzeba 210 , kto jeszcze nmoże grosik dorzucić? Quote
iwa77 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Na wątku Visenny "Te istnienia ...." jest deklaracja Ecci odnośnie tego tymczasu , chyba można też doliczyć :roll: Quote
kikou Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja tez z 10,- wyskrobie... :shake:juz sie nazbieralo pare tych pieskow.... Quote
Margolka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Chwilowo nie mogę wspomóc finansowo:cool3:, ale jak tylko się uda, to coś dorzucę. Trzymam kciuki za małą, zeby się udało. Quote
iwa77 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Dopiszę w tytule ,że zbieramy kasę - może ktoś zechce jeszcze coś dorzucić.... Jak na razie mamy nie za wiele ! Quote
Recommended Posts