Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati1033 napisał(a):
lepiej pozno niz wcale- wyjelam dzis potwierdzenia ze skrzynki :multi::multi::multi:

..wszystko dobre, co się dobrze kończy

Posted

wlazlam na to- jak klikam na amstaffy w sobote- miga mi numerek jrdnego ribgu na planie- czyli pewnie tam :)
ale juz jak klikam na amstaff niedziela to nic nie miga- wiec nie wiem o co chodzi....

Posted

[quote name='maga18']ja znalazłam takie cos INFOCENTER - Doppel CACIB Wels 2008 - z lewej strony z rozwijanej listy nalezy wybrac "Plan"

ale o co tam chodzi to nie mam pojecia!!! wiec jakby ktos do tego doszedl to prosze mi powiedziec na ktorym ringu sa chinese crested dog powder-puff i siberian husky :)

i sedziowanie zaczyna sie od 9:30
Dzięki za linka.
Wybierz downloads - tam znajdziesz wszystko ;)

Posted

Mam prośbę czy mógłby mi ktoś podać ulice przy , której jest ta wystawa . Będę bardzo wdzięczna bo nie mogę się tam doczytać , a pojadę według nawigacji wiec ulica raczej wskazana. Z góry dzięki za info

Posted

Hm, na stronie nie ma podanej ulicy... Może po prostu wpisz "Messegelande Wels"...?
Nawigacja, jaka ma nasz kierowca, ma taką możliwość, że wpisuje się "obiekt", nie tylko nazwę ulicy.
W katalogu z ubiegłego roku tez nie ma podanej nazwy ulicy...

Pzdr.

Posted

W ogólnej rozpisce u mnie II dnia jest sędzia p. B. Kavcic, a w rozpisce szczegółowej jest p. Olga Dolejsova/CZ. Ciekawe, które z nich bedzie mnie oceniało w niedzielę... Stawiam na p. Olgę...:lol:

Pzdr.

Posted

Życzę wszystkim samych sukcesów: duuużo medali, samych CACIBów, miłych wrażeń i dobrej zabawy :lol::lol::lol::lol:

Tego życzę również swojej połowie "stada" :p

Róbcie zdjęcia, żeby było co ogladać ;)

szerokiej drogi
Ania

Posted

My juz poumawiani, ja kończę pakowanie, zaraz spacerki, obiadek dla psów. Potem jeszcze umyc głowę, dopakowac ostatnie rzeczy (szczoteczka do zębów!) i lecę do metra pomóc Patrycji.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
dopakowac ostatnie rzeczy (szczoteczka do zębów!)
Pzdr.

...szczoteczka najważniejsza, ale nie zapomnij zabrać Basków :razz::razz::razz:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...szczoteczka najważniejsza, ale nie zapomnij zabrać Basków :razz::razz::razz:

Tym razem biorę tylko 2 baski. Tak więc może uda mi się nie zapomniec...:lol:

Pzdr.

Posted

GRATULACJE DLA Eulali I FRANKA Z Marcyporeby .Na dzisiejszej wystawie w Wels zdobyły wszystko ,Eulaila Cacib,CAC,BOB,a Franek Cacib,CAC
Jestem dumna ,że udało mi się znależć tak fantastycznych ludzi dla moich psów.Małgorzata z Marcyporęby