Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gaba ja bym do nich zadzwoniła, mi powiedzieli ze pozmieniają klasy i przyjmą zgłoszenia.
P.S Dziś dostałam potwierdzenie pocztą do klasy szczeniąt:angryy:
Czekam na potwierdzenie z adresu margit

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas na szczęście tak jak miało być: zgłoszenie, szybkie potwierdzenie e-mailem, szybkie potwierdzenia pocztą na obydwa dni, klasa właściwa - czyżby wyjątek potwierdzający ogólną regułę, że coś im nie wyszło ?

Posted

U mnie też wszystko ok, zgłaszałam tym ich systemem internetowym, tylko mailem dosyłałam potrzebne papiery. Potwierdzenia na oba dni wiszą już od dobrych dwóch tygodni.

A na statystykę to już boję się patrzeć.... Spojrzałam... Bez zmian.

Posted

dostalam maila, ze niby wszystko jest ok, ze potwierdzenie dostane poczta...
tylko juz nie wiem czy sie cieszyc, bo tak samo pisali 2 miesiace temu- a potem sie okazywalo, ze nie wszystko jest w porzadku...
no ale moze trzeba sie cieszyc jednak, ze odpisali :)

Posted

Iwa-R napisał(a):
U mnie też wszystko ok, zgłaszałam tym ich systemem internetowym, tylko mailem dosyłałam potrzebne papiery. Potwierdzenia na oba dni wiszą już od dobrych dwóch tygodni.

A na statystykę to już boję się patrzeć.... Spojrzałam... Bez zmian.

ja też dostałam potwierdzenie :multi: więc się spotkamy dawno nie widziałam Twojego pluszaka ;)

Posted

pati1033 napisał(a):
dostalam maila, ze niby wszystko jest ok, ze potwierdzenie dostane poczta...
tylko juz nie wiem czy sie cieszyc, bo tak samo pisali 2 miesiace temu- a potem sie okazywalo, ze nie wszystko jest w porzadku...
no ale moze trzeba sie cieszyc jednak, ze odpisali :)

Uffff, no to chociaz tyle! Pati, ale wydrukuj sobie ich odpowiedź, tak, jak to napisała Musia.

Pzdr.

Posted

A ja wczoraj dostałam maila z informacją na temat wystawy w Innsbrucku CACIB+CAC. Ciekawa jestem czy tylko ja dostałam takiego maila. Są już nawet wstępne statystyki. Psów jest póki co zgłoszone niewiele :)

Posted

Iwa-R napisał(a):
A ja wczoraj dostałam maila z informacją na temat wystawy w Innsbrucku CACIB+CAC. Ciekawa jestem czy tylko ja dostałam takiego maila. Są już nawet wstępne statystyki. Psów jest póki co zgłoszone niewiele :)

ja też dostałam w sobotę wieczorem, całkiem mili są :lol: szkoda, że nasz związek nie przysyła takich mailii....:cool3:
w sobotę minął I termin zgłoszeń

Posted

Iwa wklej plis linka do statystyk Innsbruck`a :cool3: znależć nie moge :oops::roll:

i wie kots moze ile w II terminie kosztuje opłata za psa na międzynarodówkę?

Posted

maga18 napisał(a):
Iwa wklej plis linka do statystyk Innsbruck`a :cool3: znależć nie moge :oops::roll:

i wie kots moze ile w II terminie kosztuje opłata za psa na międzynarodówkę?

to jest link do związku w Austrii www.oekv.at, a ten na Innsbruk: www.alpencup.at

na krajową w II terminie (do 12 grudnia) 40, na międzynarodową 48 Eu

Ania

Posted

Maks u mnie tez ten alpencup nie działa :roll: - niemniej dziękuję za info :)

Dzięki Iwa za statystyki :) Narazie jest 1 grzywacz :eviltong: ale niech się wali niech się pali za daleko mam do Innsbruck`a więc sobie daruję te wystawki :)