Ventora Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gaba ja bym do nich zadzwoniła, mi powiedzieli ze pozmieniają klasy i przyjmą zgłoszenia. P.S Dziś dostałam potwierdzenie pocztą do klasy szczeniąt:angryy: Czekam na potwierdzenie z adresu margit Quote
Asiaczek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jesooooo..... ale namieszali... Pzdr. Quote
Dream Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 U nas na szczęście tak jak miało być: zgłoszenie, szybkie potwierdzenie e-mailem, szybkie potwierdzenia pocztą na obydwa dni, klasa właściwa - czyżby wyjątek potwierdzający ogólną regułę, że coś im nie wyszło ? Quote
Asiaczek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dream - u mnie tez się wszystko zgadza. A więc tez jestem tym wyjątkiem... Denerwuję się sytuacją u Pati1033, bo... ona z nami jedzie... Pzdr. Quote
M&S Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 u nas poczty brak, a czy oni podają listę wystawców, bo w statystyce chyba jest ok. Quote
pati1033 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Asiaczku- ja tez sie denerwuje :placz: wlasnie napisalam kolejna wiadomosc do nich- moze mi odpisza wreszcie tym razem, skoro juz niektorym widze zaczynaja odpisywac :angryy: Quote
M&S Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 własnie wyjęłam korespondencję z Wels, ufff, co za ulga.....:lol::lol::lol: Quote
Alaa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Moze uda mi sie Wam pokibicowac:lol: Poszukam i znajde, tylko sprawdze kiedy jestescie;) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 U mnie statystyka znowu się zmieniła... Pzdr. Quote
M&S Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Asiaczek napisał(a):U mnie statystyka znowu się zmieniła... Pzdr. u nas już od kilku dni bez zmian:p Quote
Iwa-R Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 U mnie też wszystko ok, zgłaszałam tym ich systemem internetowym, tylko mailem dosyłałam potrzebne papiery. Potwierdzenia na oba dni wiszą już od dobrych dwóch tygodni. A na statystykę to już boję się patrzeć.... Spojrzałam... Bez zmian. Quote
pati1033 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 dostalam maila, ze niby wszystko jest ok, ze potwierdzenie dostane poczta... tylko juz nie wiem czy sie cieszyc, bo tak samo pisali 2 miesiace temu- a potem sie okazywalo, ze nie wszystko jest w porzadku... no ale moze trzeba sie cieszyc jednak, ze odpisali :) Quote
musia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Patti, druknij sobie ich maila z odpowiedzią - na miejscu jak co im pokaż. Uznają , jestem pewna. Quote
AiK Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Iwa-R napisał(a):U mnie też wszystko ok, zgłaszałam tym ich systemem internetowym, tylko mailem dosyłałam potrzebne papiery. Potwierdzenia na oba dni wiszą już od dobrych dwóch tygodni. A na statystykę to już boję się patrzeć.... Spojrzałam... Bez zmian. ja też dostałam potwierdzenie :multi: więc się spotkamy dawno nie widziałam Twojego pluszaka ;) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 pati1033 napisał(a):dostalam maila, ze niby wszystko jest ok, ze potwierdzenie dostane poczta... tylko juz nie wiem czy sie cieszyc, bo tak samo pisali 2 miesiace temu- a potem sie okazywalo, ze nie wszystko jest w porzadku... no ale moze trzeba sie cieszyc jednak, ze odpisali :) Uffff, no to chociaz tyle! Pati, ale wydrukuj sobie ich odpowiedź, tak, jak to napisała Musia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 U mnie od ostatnich zmian - nic się nie zmienia... Może to juz koniec nanoszenia statystyki...? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A ja wczoraj dostałam maila z informacją na temat wystawy w Innsbrucku CACIB+CAC. Ciekawa jestem czy tylko ja dostałam takiego maila. Są już nawet wstępne statystyki. Psów jest póki co zgłoszone niewiele :) Quote
M&S Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iwa-R napisał(a):A ja wczoraj dostałam maila z informacją na temat wystawy w Innsbrucku CACIB+CAC. Ciekawa jestem czy tylko ja dostałam takiego maila. Są już nawet wstępne statystyki. Psów jest póki co zgłoszone niewiele :) ja też dostałam w sobotę wieczorem, całkiem mili są :lol: szkoda, że nasz związek nie przysyła takich mailii....:cool3: w sobotę minął I termin zgłoszeń Quote
maga18 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iwa wklej plis linka do statystyk Innsbruck`a :cool3: znależć nie moge :oops::roll: i wie kots moze ile w II terminie kosztuje opłata za psa na międzynarodówkę? Quote
M&S Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 maga18 napisał(a):Iwa wklej plis linka do statystyk Innsbruck`a :cool3: znależć nie moge :oops::roll: i wie kots moze ile w II terminie kosztuje opłata za psa na międzynarodówkę? to jest link do związku w Austrii www.oekv.at, a ten na Innsbruk: www.alpencup.at na krajową w II terminie (do 12 grudnia) 40, na międzynarodową 48 Eu Ania Quote
Iwa-R Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nie wiem dlaczego, ale strona którą podałaś mi nie chodzi. Ja do statystyk mam taki link DiscWebStatistik Pozdrawiam Iwona Quote
M&S Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 a to ciekawe:cool3: u mnie chodzi bez problemu:eviltong: Quote
maga18 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Maks u mnie tez ten alpencup nie działa :roll: - niemniej dziękuję za info :) Dzięki Iwa za statystyki :) Narazie jest 1 grzywacz :eviltong: ale niech się wali niech się pali za daleko mam do Innsbruck`a więc sobie daruję te wystawki :) Quote
pati1033 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 lepiej pozno niz wcale- wyjelam dzis potwierdzenia ze skrzynki :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts