Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pytanie - JAK ZGŁASZACIE???? :cool3:

próbowałam przez ten ich formularz i nie dostalam hasla! Pisalam do moderatora i cisza.... :angryy: Czyli co pozostaje mi wydrukowac zgłoszenie, wypelnic i wyslac poczta - czy zeskanowac i posłać im na meila? :cool3:

i w zwiazkuz z tym ze jade mam 1 wolne miejsce dla osoby z małym/średnim (spokojnym) psem

Posted

maga18 napisał(a):
mam pytanie - JAK ZGŁASZACIE???? :cool3:

próbowałam przez ten ich formularz i nie dostalam hasla! Pisalam do moderatora i cisza.... :angryy: Czyli co pozostaje mi wydrukowac zgłoszenie, wypelnic i wyslac poczta - czy zeskanowac i posłać im na meila? :cool3:

...polecam faksem, masz potwierdzenie, ze doszło i jest ok. a oni mają twój adres mailowy i mogą odpisać, dobrze jest wysłać dowód wpłaty

Posted

Madziu nie zgłosisz przez formularz ON LINE dopóki nie zarejestrujesz się u nich. Administrator różnie odpowiada. Ja 2 miesiące temu przesyłałam mu championaty i po dzień dzisiejszy ich nie umieścił, także nie mogę zgłaszać do kl. championów :shake:

Najlepiej wypełnić formularz i przesłać go jako załącznik w emailu. Szybciutko potwierdzają przyjęcie na email ;)

Posted

właśnie próbowałam się zarejestrować i napisało mi na końcu ze wysłali do mnie e-meil... a nic nie dostałam :roll:

faxu za bardzo nie mam... ale spróbuje tak jak pisze Efra ;)

Posted

efra-husky napisał(a):
Najlepiej wypełnić formularz i przesłać go jako załącznik w emailu. Szybciutko potwierdzają przyjęcie na email ;)

Ja zamiast wypełniać formularz (leniwa jestem :evil_lol:) wypisuje dane psa w meilu, jeśli chodzi o Austrie zgłaszałam w ten sposób 3 razy i zawsze było wszystko ok :)

Posted

ok! powalczylam z tym formularzem :eviltong: wyslalam wraz z potwierdzeniem wpłaty...

i teraz mam nst pytanie :grins: - mozecie mi polecic jakis tani hotel/motel/pensjonat w Wels lub blisko Wels, gdzie przyjmuja z psami???? :cool3:

Posted

[quote name='maga18']ok! powalczylam z tym formularzem :eviltong: wyslalam wraz z potwierdzeniem wpłaty...

i teraz mam nst pytanie :grins: - mozecie mi polecic jakis tani hotel/motel/pensjonat w Wels lub blisko Wels, gdzie przyjmuja z psami???? :cool3:

..na ich stronie jest info.turystyczna,tam mozesz bookowac hotele on -line.Najtaniej wyjdzie Ci chyba w INN..dostepnosc hoteli sprawdzisz latwo rowniez na www.booking.com

Posted

maga18 napisał(a):
ok! powalczylam z tym formularzem :eviltong: wyslalam wraz z potwierdzeniem wpłaty...

strona 4 tego wątku ;)

• 1 month later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, juz pisemne potwierdzenia? Wiedziałam, że Austriacy sa szybcy, ale nie wiedziałam, że aż tak.:crazyeye:

Pzdr.

są szybsi od światła, a przecież do 7 listopada przyjmują zgłoszenia :cool3:

Posted

A może jak sprawdzili, że z dokumentami i opłatą jest wsio OK, to wysłali. Potem będa miel mniej pracy. To tez jakaś metoda, aby ludziska dostali potwierdzenia w terminie.:roll:

Pzdr.