Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak Ktoś będzie miał jeszcze miejsce dla jednej osoby i 2 małe grzywki zanim zakończą się zgłoszenia to proszę o pw chętnie się zabiorę :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak ta nasza czwarta osoba się nie zdecuduje, to dam znac na watku. Poczekajmy jeszcze 2-3 dni.

Pzdr.

dzięki:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie mam adresu tego hotelu w Wels z ubiegłego roku. Ale cos na pewno poszukamy. Dam znać.
Zawsze to przyjemniej w grupie, nawet w hotelu!:lol:
Pzdr.

jasne, szczególnie dla nowicjuszy w takich wojażach:roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jakie sa ceny w tym hotelu i jak daleko od terenu wystawy on jest?
Pzdr.

Pokój dwuosobowy chyba 50 (sprawdź stronę - domena jak e-mail), a odległości do wystawy nie znam

Posted

Termin - do niedzieli/poniedziałku (najblizszego!). Dlatego tak naglę, bo jest kilka osób chętnych i musze ludkom poodpowiadać co i jak.

A termin wysyłania zgłoszeń (I termin) to 10-10-2008 r.
I ja wolałabym zmieścić się w tym I terminie, bo II (do 07.11.2008 r.) to ceny troszkę z kosmosu, jak dla mnie.

Pzdr.

Posted

Panienkobubu - chetnych do Wels jest obecnie 6 osób. I mam zgryza, czy te 6 osób się zmiesci do busa. Także na siódmą osobe z psem juz nie mamy miejsca...
Podejrzewam, że 1 osoba bedzie musiała zrezygnowac z jazdy z nami...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Panienkobubu - chetnych do Wels jest obecnie 6 osób. I mam zgryza, czy te 6 osób się zmiesci do busa. Także na siódmą osobe z psem juz nie mamy miejsca...
Podejrzewam, że 1 osoba bedzie musiała zrezygnowac z jazdy z nami...
Pzdr.

No nic trudno, chyba za późno się obudziłam,
dzięki Asiaczku!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Termin - do niedzieli/poniedziałku (najblizszego!). Dlatego tak naglę, bo jest kilka osób chętnych i musze ludkom poodpowiadać co i jak.

Poszło PW...