Edi100 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):Elwiś boi się smyczy:( i człowieka, jakby ktoś wcześniej zrobił mu krzywdę:shake: Ale w gruncie rzeczy fajny z niego chłopak:loveu: Po dom, słodki! On sie błąkał po osiedlu Marty i nie wiemy ile zaznał od człowieka:( Quote
xmartix Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 ja go złapałam na sukę z cieczką i zatargałam wręcz do domu, niestety, może wtedy się wystraszył, a potem w Żmigrodzie czy w pkp już normalnie na smyczy chodził w sumie. Oj, biedulek. Quote
Helga&Ares Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 xmartix napisał(a):ja go złapałam na sukę z cieczką i zatargałam wręcz do domu, niestety, może wtedy się wystraszył, a potem w Żmigrodzie czy w pkp już normalnie na smyczy chodził w sumie. Oj, biedulek. On się boi nawet kiedy chcę go dotknąć, na widok smyczy chowa się:-( Gdyby ugryzł, to tylko i wyłącznie ze strachu. Coraz chętniej podchodzi do nas po głaski, przekonują go inne psy, widzi, że one podchodzą to i on chce (gdy nie mamy smyczy w ręce) Quote
Edi100 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 xmartix napisał(a):ja go złapałam na sukę z cieczką i zatargałam wręcz do domu, niestety, może wtedy się wystraszył, a potem w Żmigrodzie czy w pkp już normalnie na smyczy chodził w sumie. Oj, biedulek. To prawda chętnie spacerował. Kurcze On chyba jeszcze w stresie jest albo tęskni za tymi co Go porzucili, gdzieś między blokami:( Oj Elwisku, Elwisku, ufaj! Nic złego Ci się nie stanie! Quote
Helga&Ares Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Edi100 napisał(a):Elwisku grzeczniejesz? się okaże jutro bądź pojutrze;):roll::loveu: Quote
Edi100 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Helga&Ares napisał(a):się okaże jutro bądź pojutrze;):roll::loveu: W takim razie mam życzenie by zgrzeczniał:loveu: No tak sobie pomarzyłam:razz::loveu: Quote
xmartix Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 1 osoba pytala jak wysoki jest Elwis Elwisek prosi o nowe zdjęcia:modla::modla: Quote
Helga&Ares Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 xmartix napisał(a):1 osoba pytala jak wysoki jest Elwis Elwisek prosi o nowe zdjęcia:modla::modla: się zrobi;) ale on chyba nie jest jeszcze gotowy na adopcję. Potrafi wyjść (wspina się) z kojca, na obcych szczeka, a mnie trochę polubił i przychodzi:oops:, no małymi kroczkami idziemy do przodu..ale do adopcji jeszcze trochę Quote
xmartix Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 rozumiem, mimo to jest wywieszony, może trafi na osobę, która naprawdę poswięci mu czas Quote
xmartix Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [url=http://www.allegro.pl/item474900361_porzucony_maly_piesek_wciaz_czeka.html]porzucony mały piesek wciąż czeka (474900361) - Aukcje internetowe Allegro[/url] zmienione allegro Quote
xmartix Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 kolejne ogłoszenia na: drobne.centrumofert.pl poznan.gumtree.pl kupiepsa.pl Quote
Edi100 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='xmartix'][URL="http://www.allegro.pl/item474900361_porzucony_maly_piesek_wciaz_czeka.html"]porzucony mały piesek wciąż czeka (474900361) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] zmienione allegro[/quote] Trzymam kciuki za ogłoszenia, to znaczy za domek wyjątkowy z tych ogłoszeń! Quote
xmartix Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 oj mam nadzieję! No Elwisek dawaj dawaj na chatę :razz: Quote
Edi100 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Uciekinier, ale za to pewnie ma radochę z tego:) Łobuz z Niego ale czas do domku. A My tu mamy takie małe coś, co ma po raz trzeci do schromu we Wrocławiu wrócić:placz::placz:http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-mam-przechlapane-potrzebna-kasa-na-platne-dt-pomozcie-prosze-118911/ Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Elwis już nie ucieka - większy pies go pogonił i teraz sięboi wychodzić. Dziś byliśmy na spacerze, Elwiś super trzyma się, nie ucieka i co jakiś czas przybiega się meldować. Zdjęcia ze spaceru: Picasa Web Albums - Dominika - Elwis# Quote
Edi100 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Helga&Ares']Elwis już nie ucieka - większy pies go pogonił i teraz sięboi wychodzić. Dziś byliśmy na spacerze, Elwiś super trzyma się, nie ucieka i co jakiś czas przybiega się meldować. Zdjęcia ze spaceru: Picasa Web Albums - Dominika - Elwis# Elwis rakieta:loveu:Super foteczki!!!! Quote
xmartix Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 oj Elwisek a ja myślałam że Ty szybko do domu polecisz:oops: Quote
Helga&Ares Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 reszta zdjęć z dzisiaj jest w tym albumie: Picasa Web Albums - Dominika - Elwis Quote
xmartix Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 bardzo ładne zdjęcia, jak się ogarnę to porobię ogłoszenia z nowymi zdjęciami Quote
Recommended Posts