Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Elwiś boi się smyczy:( i człowieka, jakby ktoś wcześniej zrobił mu krzywdę:shake: Ale w gruncie rzeczy fajny z niego chłopak:loveu: Po dom, słodki!

On sie błąkał po osiedlu Marty i nie wiemy ile zaznał od człowieka:(

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja go złapałam na sukę z cieczką i zatargałam wręcz do domu, niestety, może wtedy się wystraszył, a potem w Żmigrodzie czy w pkp już normalnie na smyczy chodził w sumie. Oj, biedulek.

Posted

xmartix napisał(a):
ja go złapałam na sukę z cieczką i zatargałam wręcz do domu, niestety, może wtedy się wystraszył, a potem w Żmigrodzie czy w pkp już normalnie na smyczy chodził w sumie. Oj, biedulek.

On się boi nawet kiedy chcę go dotknąć, na widok smyczy chowa się:-( Gdyby ugryzł, to tylko i wyłącznie ze strachu.
Coraz chętniej podchodzi do nas po głaski, przekonują go inne psy, widzi, że one podchodzą to i on chce (gdy nie mamy smyczy w ręce)

Posted

xmartix napisał(a):

To prawda chętnie spacerował. Kurcze On chyba jeszcze w stresie jest albo tęskni za tymi co Go porzucili, gdzieś między blokami:(
Oj Elwisku, Elwisku, ufaj! Nic złego Ci się nie stanie!

Posted

Helga&Ares napisał(a):
się okaże jutro bądź pojutrze;):roll::loveu:

W takim razie mam życzenie by zgrzeczniał:loveu: No tak sobie pomarzyłam:razz::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

xmartix napisał(a):
1 osoba pytala jak wysoki jest Elwis
Elwisek prosi o nowe zdjęcia:modla::modla:

się zrobi;) ale on chyba nie jest jeszcze gotowy na adopcję. Potrafi wyjść (wspina się) z kojca, na obcych szczeka, a mnie trochę polubił i przychodzi:oops:, no małymi kroczkami idziemy do przodu..ale do adopcji jeszcze trochę

Posted

[url=http://www.allegro.pl/item474900361_porzucony_maly_piesek_wciaz_czeka.html]porzucony mały piesek wciąż czeka (474900361) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

zmienione allegro

Posted

[quote name='xmartix'][URL="http://www.allegro.pl/item474900361_porzucony_maly_piesek_wciaz_czeka.html"]porzucony mały piesek wciąż czeka (474900361) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

zmienione allegro[/quote]
Trzymam kciuki za ogłoszenia, to znaczy za domek wyjątkowy z tych ogłoszeń!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...