BIANKA1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Widziałam tą paskude :evil_lol:Ale smieszny . Własnie pojechali w dalsza droge . Quote
gosikf & dogs Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dopiero tu trafiłam a bym dużo pewnie pomogła we wszystkim. Tak na przyszłośc xmatrix jestem z kozanowa i w sprawie agresorków i innych takich mogę dużo pomóc;) Cieszę sie ze wszystko wyszło, pozdrawiam. Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Dopiero tu trafiłam a bym dużo pewnie pomogła we wszystkim. Tak na przyszłośc xmatrix jestem z kozanowa i w sprawie agresorków i innych takich mogę dużo pomóc;) Cieszę sie ze wszystko wyszło, pozdrawiam. Gosik, a temu dziadziowi mozesz pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119008 Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Dopiero tu trafiłam a bym dużo pewnie pomogła we wszystkim. Tak na przyszłośc xmatrix jestem z kozanowa i w sprawie agresorków i innych takich mogę dużo pomóc;) Cieszę sie ze wszystko wyszło, pozdrawiam. Gosik, a temu dziadziowi mozesz pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119008 Quote
gosikf & dogs Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 emilia o tym spanielku wiem przecież, zresztą ja jestem z wątku wrocławskich staruszków, jakbym mogła to bym pomogła... tutaj raczej chodziło mi o pomoc fizyczną w łapaniu, wychodzeniu itd.z tym psiakiem od xmatrix spanielkowi nie wiem jak mogłabym pomóc...trzymam za niego kciuki mocno! Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 gosikf & dogs napisał(a):emilia o tym spanielku wiem przecież, zresztą ja jestem z wątku wrocławskich staruszków, jakbym mogła to bym pomogła... tutaj raczej chodziło mi o pomoc fizyczną w łapaniu, wychodzeniu itd.z tym psiakiem od xmatrix spanielkowi nie wiem jak mogłabym pomóc...trzymam za niego kciuki mocno! oki. sorki, szukam gdzie mogé, ale wiem jak mozesz pomóc spanielkowi- ktos musi zadzwonic do p. Wandy, zapytac czy by go nie przyjéla. zobacz na wátek spanielka, tam podalam stronké p. Wandy. Quote
Edi100 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):Widziałam tą paskude :evil_lol:Ale smieszny . Własnie pojechali w dalsza droge . Cicia Bianka, dorzuciła do trasportu:loveu: My już w domu a Elvis bezpieczny:loveu::loveu: Super chodzi na smyczy, lubi jeżdzić autkiem i ciągle jest głodny. Jest bardzo chudy i nie wiemy co z oczkami:roll:Ale pewnie i na to znajdzie się rada! Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Edi100 napisał(a):Cicia Bianka, dorzuciła do trasportu:loveu: My już w domu a Elvis bezpieczny:loveu::loveu: Super chodzi na smyczy, lubi jeżdzić autkiem i ciągle jest głodny. Jest bardzo chudy i nie wiemy co z oczkami:roll:Ale pewnie i na to znajdzie się rada! Edi, to za transport Tobie? Quote
Edi100 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 emilia2280 napisał(a):Edi, to za transport Tobie? Już nie trzeba.Wystraczyło:) Tak, ja Go wiozłam, razem z KropkaKropka i ciocią xmartix. Pobyłyśmy tam trochę:loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 aa, oki, to dziéki za info. damy innemu psu w takim razie. Quote
xmartix Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 KropkaKropka zdjęcie prześliczne!!!:loveu::loveu: Edi100 dziękuję za transport Bianko i Selengo dziękuję za kasę na transport Emilio i Maggie dziękuję za chęć sfinansowania transportu KropkaKropka dzięki za zdjęcia, podróż i zaangażowanie i reszcie cioteczek :) też dzięki:loveu: oczywiście wielkie dzięki dla Gaju (odwdzięczymy się ogłoszeniami dla wielu psiaków od nich - bo mamy peeeełłłnoooooo zdjęć;) ) gosikf&.. nie wiedziałam że jesteś też z Kozanowa, tzn ja tu chwilowo mieszkam (wynajmuję)... a wychowałam się na Pilczycach.. jakbym wiedziała to byśmy razem działały ;) Quote
Koperek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tzn. rozumiem, że psiaczek jest w schronie w Gaju, tak?? I, że tam będzie bezpieczniejszy niż u "nas"? :razz: Quote
Edi100 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Koperek napisał(a):Tzn. rozumiem, że psiaczek jest w schronie w Gaju, tak?? I, że tam będzie bezpieczniejszy niż u "nas"? :razz: Bezpieczny, najedzony, wymiziany i wybiegany na pewno.:loveu: Gaj jest magiczny. Byłam tam drugi raz i nie chciało się wracać. Mordy zadowolone, uśmiechnięte. Każde psiątko z radością się wita, kiedy się podchodzi. Można by je głaskać bez końca. Wszędzie dookoła drzewka, pachnące powietrze i śpiew ptaków:loveu: Quote
Edi100 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mam wiesci, ze Elwis był wystraszony, ale teraz jest z kolegami i nabiera pewności siebie. Na pewno niedługo będzie wesolutki, a tym czasem szukamy domu! Quote
xmartix Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 tak, szukamy, szukamy mu domku zaraz się wezmę za wszystko tylko na razie nie mogę Quote
xmartix Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 no wlasnie tez nie wiem, Elwis nie ma ogloszen, bo ja sie ostatnio nie wyrabiam i jakos sily nie mam, i ta praca sie zaczela i pelno pracy ale wezme sie w garsc kazda pomoc w ogloszeniach potrzebna p.s. zalamalam sie sprawa Azorka.. Quote
xmartix Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 a Elwisek dalej nie ma ogloszen :( moze dzis porobie ciotki help!!! wiadomo co u Elwiska?? Quote
Edi100 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 xmartix napisał(a):a Elwisek dalej nie ma ogloszen :( moze dzis porobie ciotki help!!! wiadomo co u Elwiska?? Pewnie ze wiadomo. Zwiał wetowi ze szczepienia i musi zaczekać. On jest już odwazniejszy i nie chciano go stresować by się nie "cofnął". Elwisek radzi sobie ale pewnie chciał by do domu:( Quote
xmartix Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dzięki Edi za wieści!! no to akurat dobrze sie złożyło postaram sie porobic ogloszenia na dniach Quote
xmartix Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 a jaki jest Elwis, bo nie wiem nawet... a muszę w ogloszeniach napisac... Quote
Recommended Posts