Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia o tym spanielku wiem przecież, zresztą ja jestem z wątku wrocławskich staruszków, jakbym mogła to bym pomogła... tutaj raczej chodziło mi o pomoc fizyczną w łapaniu, wychodzeniu itd.z tym psiakiem od xmatrix

spanielkowi nie wiem jak mogłabym pomóc...trzymam za niego kciuki mocno!

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
emilia o tym spanielku wiem przecież, zresztą ja jestem z wątku wrocławskich staruszków, jakbym mogła to bym pomogła... tutaj raczej chodziło mi o pomoc fizyczną w łapaniu, wychodzeniu itd.z tym psiakiem od xmatrix

spanielkowi nie wiem jak mogłabym pomóc...trzymam za niego kciuki mocno!

oki. sorki, szukam gdzie mogé, ale wiem jak mozesz pomóc spanielkowi- ktos musi zadzwonic do p. Wandy, zapytac czy by go nie przyjéla. zobacz na wátek spanielka, tam podalam stronké p. Wandy.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Widziałam tą paskude :evil_lol:Ale smieszny . Własnie pojechali w dalsza droge .

Cicia Bianka, dorzuciła do trasportu:loveu: My już w domu a Elvis bezpieczny:loveu::loveu:
Super chodzi na smyczy, lubi jeżdzić autkiem i ciągle jest głodny. Jest bardzo chudy i nie wiemy co z oczkami:roll:Ale pewnie i na to znajdzie się rada!

Posted

Edi100 napisał(a):
Cicia Bianka, dorzuciła do trasportu:loveu: My już w domu a Elvis bezpieczny:loveu::loveu:
Super chodzi na smyczy, lubi jeżdzić autkiem i ciągle jest głodny. Jest bardzo chudy i nie wiemy co z oczkami:roll:Ale pewnie i na to znajdzie się rada!

Edi, to za transport Tobie?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Edi, to za transport Tobie?

Już nie trzeba.Wystraczyło:) Tak, ja Go wiozłam, razem z KropkaKropka i ciocią xmartix.
Pobyłyśmy tam trochę:loveu::loveu:

Posted

KropkaKropka zdjęcie prześliczne!!!:loveu::loveu:

Edi100 dziękuję za transport

Bianko i Selengo dziękuję za kasę na transport

Emilio i Maggie dziękuję za chęć sfinansowania transportu

KropkaKropka dzięki za zdjęcia, podróż i zaangażowanie

i reszcie cioteczek :) też dzięki:loveu:

oczywiście wielkie dzięki dla Gaju (odwdzięczymy się ogłoszeniami dla wielu psiaków od nich - bo mamy peeeełłłnoooooo zdjęć;) )

gosikf&.. nie wiedziałam że jesteś też z Kozanowa, tzn ja tu chwilowo mieszkam (wynajmuję)... a wychowałam się na Pilczycach.. jakbym wiedziała to byśmy razem działały ;)

Posted

Koperek napisał(a):
Tzn. rozumiem, że psiaczek jest w schronie w Gaju, tak?? I, że tam będzie bezpieczniejszy niż u "nas"? :razz:

Bezpieczny, najedzony, wymiziany i wybiegany na pewno.:loveu: Gaj jest magiczny. Byłam tam drugi raz i nie chciało się wracać. Mordy zadowolone, uśmiechnięte. Każde psiątko z radością się wita, kiedy się podchodzi. Można by je głaskać bez końca. Wszędzie dookoła drzewka, pachnące powietrze i śpiew ptaków:loveu:

Posted

Mam wiesci, ze Elwis był wystraszony, ale teraz jest z kolegami i nabiera pewności siebie. Na pewno niedługo będzie wesolutki, a tym czasem szukamy domu!

Posted

no wlasnie tez nie wiem, Elwis nie ma ogloszen, bo ja sie ostatnio nie wyrabiam i jakos sily nie mam, i ta praca sie zaczela i pelno pracy
ale wezme sie w garsc

kazda pomoc w ogloszeniach potrzebna

p.s. zalamalam sie sprawa Azorka..

• 2 weeks later...
Posted

xmartix napisał(a):
a Elwisek dalej nie ma ogloszen :(

moze dzis porobie
ciotki help!!!

wiadomo co u Elwiska??

Pewnie ze wiadomo. Zwiał wetowi ze szczepienia i musi zaczekać. On jest już odwazniejszy i nie chciano go stresować by się nie "cofnął". Elwisek radzi sobie ale pewnie chciał by do domu:(