xmartix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Kasia'] Podlinkowany. To żadna rewelacja ale moze w czymś pomoże... dzięki wielkie!!! Quote
Koperek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Edi100 napisał(a):Wszystko możliwe, ale skoro to trwa kilka dni, to nie sądzę by ktos Go szukał rozpaczliwie a Pies ginie w oczach:( To trzeba nasłać SdZ (lub inne podobne), a oni już wyczają czyj to pies i dowiedzą się, co do dalszej jego bytnośći. Kurczaki, nie ma już nawet jak ratować psy ze schronu, a ty się człowieku zajmuj jeszcze czyimś zwierzakiem:shake: Normalnie GŁOWA MAŁA! Quote
Edi100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 emilia2280 napisał(a):cyrk... nie mam pomyslu niestety... Zapaliło sie swiatełko w tunelu, ale o tym to już sama ciocia xmartix napisze:) Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 plan jest taki: jutro łapię psa (nie wiem czy sama dam radę, każda pomoc potrzebna), w piątek zawozimy go do Gaju (potrzeba zrzucić się na paliwo), jest leczony, robimy ogłoszenia i czekamy na ds Quote
KropkaKropka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nasza Sońka będzie miała kolegę albo koleżankę :lol: super. Oby tylko udało się go złapać Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 KropkaKropka to samiec jest, patrzyłam....:razz: Quote
KropkaKropka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wybacz :diabloti: więc będzie miała kolege :loveu: Quote
emilia2280 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Edi100 napisał(a):Zapaliło sie swiatełko w tunelu, ale o tym to już sama ciocia xmartix napisze:) dziéki za to swiatelko i dla mnie Edi! Quote
Edi100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 emilia2280 napisał(a):dziéki za to swiatelko i dla mnie Edi! Nie podziękowałam Ci za przelew:oops:Wybacz:( Gdyby nie Ty, nie miałabym jak zawieźć Psiaków ani do Ząbkowic, Wrocławia czy Gaju.Jestes Kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jeśli nie znajdzie się transport na piątek, to ja będę wiozła Malucha do Gaju. No oczywiście z ciotką xmartix i pewnie KropkaKropka, to przy okazji odwiedzimy i weźmiemy na spacer Sonkę.:loveu:Tylko niestety, niemoge zasponsorowac paliwka:(:oops: Quote
xmartix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 cioteczki potrzebujemy pieniążków na paliwo, żeby przewieźć Małego. Jakieś 80 zł! POMÓŻCIE!:oops::roll: niestety stoję krucho z kasą, a Edi też się spłukała w akcji ze szczenami Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 udało mi się go złapać na suczkę jednej Pani, jest u mnie w domu, nie jest agresywny do Azorka, mnie złapał zębami ze strachu i puścił. Chodzi sobie po domu, więc pewnie jakiś domowy jest. Zaraz zrobię mu ogłoszenia i porozklejam na tych 2 osiedlach, ze znalazlam psa i dam info do gazety. Potrzebujemy wsparcia finansowego na paliwo żeby go przetransportować do Gaju i do weta wcześniej (ma zaropiałe oczka, nie wiem co z tym..) jest wychudzony, spał pod: ul. Ignuta 125 (osiedle Kozanow), ale moim zdaniem tylko dlatego ze tam suczka ma cieczke, bo 3 dni temu widzialam go na innym osiedlu... Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 gówniarz użarł mnie w rękę :shake: Quote
Edi100 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 xmartix napisał(a):gówniarz użarł mnie w rękę :shake: Pewnie ze strachu:( Ważne że bezpieczny! Ja będe na dogo dopiero wieczorem. Jak cos to dzwonić:) Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 ok, o 16 idę do wetek, a teraz lecę do matki drukować ogłoszenia że go znalazłam i będę przyklejać Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Młody z zębami na mnie nawet jak koło niego przejdę-chyba mnie nie lubi...:cool1: nie chce jeść ani pić, a jest chudy jak nie wiem co.. nawet go dotknąć nie mogę, mam nadzieję, że da się wyprowadzić na spacer... bo na 16 do weta idziemy... rozwiesiłam ogłoszenia po tych 2-ch osiedlach Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 niestety do weta nie pojdziemy, Młody sie na mnie rzuca z zębami ......... Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 xmartix napisał(a):niestety do weta nie pojdziemy, Młody sie na mnie rzuca z zębami ......... I co teraz ? Może on woli być głodny ale wolny :cool3: Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 jutro będę błagać Edi żeby przyjechała do Wro po niego, nadrobi kilometrów a nikt nie nie chce pomóc finansowo.. piesek dostanie zastrzyk, żeby pospał trochę, inaczej nas zje:-( ja go nawet na spacer nie mogę wziąć bo się rzuca na mnie.. Quote
BIANKA1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 xmartix napisał(a):jutro będę błagać Edi żeby przyjechała do Wro po niego, nadrobi kilometrów a nikt nie nie chce pomóc finansowo.. piesek dostanie zastrzyk, żeby pospał trochę, inaczej nas zje:-( ja go nawet na spacer nie mogę wziąć bo się rzuca na mnie.. Prośba w tytule o pomoc finansową nie jest dobra . Jak prosisz wszystkich , to w sumie nikogo :shake: Wyślij pw z prośba o pomoc do Ciotek , które choć trochę znasz . Wtedy masz szanse zebrac na transport . Ja robiłam tak i zawsze udawało sie zebrac odpowiednią kwote . Jak by Edi była u mnie , to parę zł dorzucę :cool3: Quote
xmartix Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 ok, na dogo nie działam zbyt długo to nie wiem, dzięki za rady, już jedna ciocia się zgłosiła ale zaraz zrobię jak mówisz.. Quote
Recommended Posts