Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od paru dni widuję na osiedlach Pilczyce i Kozanów małego czarnego pieska
myślałam że ktoś go tak wypuszcza na dwór, ale nie podobało mi się że śpi w trawie!!!
przed chwilą na spacerze z Azorkiem zobaczyłam jak śpi pod blokiem, podeszłam z Azorkiem, złapałam za obrożę, ale rzucił się z zębami (LEKKO!!!), nie mocno, i puściłam, powoli odszedł a ja nie próbowałam dalej żeby go nie przestraszyć
przypatrzyłam się, JEST WYCHUDZONY, OCZKA MA ZAROPIAŁE!!!!
ma obrożę, może ktoś go wypieprzył, nie sądzę że to jakiś uciekinier

mogę go wziąć (jak złapię) do piątku włącznie, potem wyjeżdżam na 3 dni (Azorka bierze Demi na te dni, ale nie mogę jej podrzucić 11-ego psa!!!), potem jak wiecie mogę mieć psy do końca miesiąca tylko!

22.08.
obecnie jest w schronie w Gaju, na dniach porobię mu ogłoszenia.

03.10.

Ogłoszenia Elwisa:

[b][color=Red]http://portal.animalia.pl/ogloszenia...loszenie=17911
[url=http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3]Dogs.pl - Og

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę go złapać (jak się uda) i przetrzymać przez 2 dni, potem wyjeżdżam na 3 dni (WTEDY POTRZEBNA POMOC - WZIĄĆ GO NA 3 DNI), potem mogę do końca miesiąca trzymać u siebie (OD WRZEŚNIA POTRZEBA DT DLA NIEGO)

a ja w między czasie porobię ogłoszenia że znalazłam psa, a potem o adopcji

Posted

coś trzeba zrobić, nie możemy go tak zostawić i trzeba zbadać (to mi Demi pomoże) bo ma zaropiałe oczy i jest brudny cały
podobno kogoś z bloków, ale nie dojdę, kogo to.. tzn postaram się, popytam kociar z osiedla

Posted

[quote name='xmartix']mogę go złapać (jak się uda) i przetrzymać przez 2 dni, potem wyjeżdżam na 3 dni (WTEDY POTRZEBNA POMOC - WZIĄĆ GO NA 3 DNI), potem mogę do końca miesiąca trzymać u siebie (OD WRZEŚNIA POTRZEBA DT DLA NIEGO)

a ja w między czasie porobię ogłoszenia że znalazłam psa, a potem o adopcji
Nie mogę dać DT, znacie moją sytuację:(:shake:
Myslę kto oferował DT:roll:

Posted

no ja tez mysle i mysle
zostawilam mu wode, jesc nie bo i tak inny pies by zjadl
jak zobacze ze gdzies spi to poloze kolo niego
on teraz lata za suczkami co maja cieczke wiec latwo go zlapac

Posted

xmartix napisał(a):
wiem EDi100, wiem Bianko, ale moze znacie kogos, kto go wezmie?

Ja nie znam . Wszyscy moi znajomi zapsieni i omijaja mnie z daleka . Nawet mało kto dzwoni :cool3:

Posted

xmartix napisał(a):
Boshe
a Demi nei ma dać gdzie 4 psów wygłodzonych :placz::placz:

Co sie dzieje na tym świecie?:placz::placz::placz:I co teraz z Nimi bedzie?:shake:

Posted

i nikt na wątek nie zagląda!! :-(
widziałam go znowu, jakaś Pani rzuciła mu kiełbasę, ja też coś tam zostawiłam,a le czy wiem że to on to zje a nie jakiś inny pies...?:placz:

Posted

Mogę być w tym momencie okrutna, ale domniemam, że psiak ma swojego pseudo opiekuna (ale jednak)i mieszka w którymś z tych bloków, a że TENŻE zapomina go czasami karmić, nie mówiąc już o leczeniu to inna bajka...:roll:

Posted

tak, jakieś panie mówiły "on z tych bloków", no ale jak dojdę do właściciela (bo mam zamira podpytać kociar z osiedla) to on i tak się pewnie wypnie na psa...:-(

Posted

Koperek napisał(a):
Mogę być w tym momencie okrutna, ale domniemam, że psiak ma swojego pseudo opiekuna (ale jednak)i mieszka w którymś z tych bloków, a że TENŻE zapomina go czasami karmić, nie mówiąc już o leczeniu to inna bajka...:roll:

Wszystko możliwe, ale skoro to trwa kilka dni, to nie sądzę by ktos Go szukał rozpaczliwie a Pies ginie w oczach:(