Diegula Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Allegro Białaska;) http://allegro.pl/show_item.php?item=421542807 Hm.......tylko nie wiem dlaczego mimo skasowania zdjęć Kiary i wstawienia dwóch zdjęć Białaska na aukcji pojawia się wciąż zdjęcie Kiary i tylko jedno zdjęcie Białaska Quote
dog_master Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 WOW! dzieki! Zdjecia widze 3: 1 Kiary i 2 Bialego... Ja sie na Allegro w ogole nie znam... Dzieki wielkie! Uprzedze p. Marie, ze kot ma Allegro :) Quote
Diegula Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dog_master napisał(a):WOW! dzieki! Zdjecia widze 3: 1 Kiary i 2 Bialego... Ja sie na Allegro w ogole nie znam... Dzieki wielkie! Uprzedze p. Marie, ze kot ma Allegro :) To ja już nie wiem bo mi ciągle wyświetlają się dwa zdjęcia Kiary i jedno Białaska . Oby tak jak Kiarze( bo tu właśnie ją zobaczyli nowi właściciele) przyniosło szczęście :) Quote
Kinya Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Oby! Ja na wszystkich trzech zdjęciach widzę naszego przystojniaka. Tylko w tytule aukcji jest "wyrzycony" zamiast "wyrzucony", ale rozumiem pośpiech, chciałaś jak najprędzej mu pomóc. Dzięki serdeczne!:loveu: Quote
Diegula Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Błąd w tytule poprawiony:eviltong:. Dzisiaj na aukcji też mi się już pokazują 3 fotki Białaska i żadnego już nie ma Kiary. Quote
Diegula Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wow ponad 22o wejść:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i nadal 3 obserwatorów na aukcji Białaska;) Kiarę wystawiałam chyba ze 3 razy na aukcji i miała wejść około 14o max i góra 2 obserwatorów( 3 jak już była w nowym domku:eviltong:) . Może zbliża się koniec wakacji i ludziska zaczynają się interesować zwierzakami Czy ktoś się już odzywał w sprawie Białaska? Przydałby się telefon np do p Marii! Quote
dog_master Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 WOW! To super! Niee... :( Niestety, cisza... Juz pisze o telefon :) Quote
dog_master Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 P. Maria: 695-494-823 P. Ewa, która dokarmia koty na działkach, gdzie przebywa wspomniany kot: 601-681-825 :) Quote
dog_master Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Super, dzieki wielkie! :) // nie wysylalam PW, bo hmmm dziwnie pewnie dziala... Quote
Diegula Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No u mnie cały czas pokazuje jedną nową wiadomość a nie mogę jej odczytać:roll: Quote
Kinya Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jeśli na Dogo, to może masz zablokowane wyświetlanie w explorerze przez oddzielne okienko - trzeba ściągnąć dodatki albo wchodzić normalnie przez poczta -> odebrane w panelu użytkownika. Quote
Urwis Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cudny kot, jak marzenie. Ponoszę go w podpisie. I myślę, myślę, szukam opcji.... Quote
dog_master Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Zrobilam kotkowi banerek... Na lepszy nie mam pomyslu... Quote
Squ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jakie cudeńko :loveu: Pasowałby do mojej czarnej kotki, ale rodzicielka nie zgadza się na trzeciego kota :-( Jeszcze nad nią popracuję :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ehh biały kot... marze o takim śnieżnym stworzonku(oczywiście zaraz po BC :D ) no ale niestety Quote
Urwis Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pracuj, pracuj :) Ala, jak tam idzie z allegro, ktoś cos pisze? Quote
dog_master Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 U p. Marii cisza... :( Nikt nie dzwonil ani nie mailowal... Nie chca kotka! :(( Diegula wystawila na Allegro, mysle, ze jak cos, to by tu napisala :) Ehh... :/ Quote
Diegula Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Do mnie też nikt nie pisał:shake: Kurde wejść ma już ponad 300 a odzewu zero. A czy ewentualnie transport byłby możliwy np do Wawy? Quote
dog_master Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Moze jednak ktos sie skusi...? :( Z tej strony [a wlasciwie dwoch...] cisza... :( :( :( Quote
Kinya Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ja jestem skuszona, ale poza jedną ofertą transportu (z Poznania do Krk) dwa dni temu - zero możliwości. Poza tym nie wiem jak karmicielki zapatrują się na oddanie kotka tak daleko. Jak on sobie poradzi? Dzisiaj w nocy zmarzłam - w Krk było 8 stopni:-( Quote
dog_master Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 No wlasnie nie wiem i na razie nie mam odpowiedzi... :( Moze jutro cos mi pani odpisze, jak widza wysylanie kotka poza 3miasto Quote
dog_master Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Dzieki dziewczyny! :loveu: Rozmawialam wlasnie z p. Maria - bardzo duzo osob dzwonilo i pytalo o kotka! :) :) :) W weekend kotek ma pojechac do Starogardu Gdanskiego, do nowego domku :multi::multi::multi::multi::multi: ale pani obawia sie, ze, jak to sie czesto zdarza, ludzie sie wycofaja... Wiec czekamy do konca tygodnia! :) Trzymajcie kciuki! :) I przy okazji dowiedzialam sie, ze p. Ewa [ktora dokarmia bialego na dzialkach] ma do oddania miot pregowanych kocurkow... :shake: Ale jak tylko bialy bedzie w nowym domku na 100% to wtedy sie zajmiemy maluchami! :) Quote
Recommended Posts