Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dog_master napisał(a):
WOW! dzieki!

Zdjecia widze 3: 1 Kiary i 2 Bialego... Ja sie na Allegro w ogole nie znam...

Dzieki wielkie! Uprzedze p. Marie, ze kot ma Allegro :)

To ja już nie wiem bo mi ciągle wyświetlają się dwa zdjęcia Kiary i jedno Białaska .
Oby tak jak Kiarze( bo tu właśnie ją zobaczyli nowi właściciele) przyniosło szczęście :)

Posted

Oby! Ja na wszystkich trzech zdjęciach widzę naszego przystojniaka. Tylko w tytule aukcji jest "wyrzycony" zamiast "wyrzucony", ale rozumiem pośpiech, chciałaś jak najprędzej mu pomóc.
Dzięki serdeczne!:loveu:

Posted

Wow ponad 22o wejść:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i nadal 3 obserwatorów na aukcji Białaska;)
Kiarę wystawiałam chyba ze 3 razy na aukcji i miała wejść około 14o max i góra 2 obserwatorów( 3 jak już była w nowym domku:eviltong:) .
Może zbliża się koniec wakacji i ludziska zaczynają się interesować zwierzakami
Czy ktoś się już odzywał w sprawie Białaska?
Przydałby się telefon np do p Marii!

Posted

Jeśli na Dogo, to może masz zablokowane wyświetlanie w explorerze przez oddzielne okienko - trzeba ściągnąć dodatki albo wchodzić normalnie przez poczta -> odebrane w panelu użytkownika.

Posted

Jakie cudeńko :loveu: Pasowałby do mojej czarnej kotki, ale rodzicielka nie zgadza się na trzeciego kota :-( Jeszcze nad nią popracuję :eviltong:

Posted

Ja jestem skuszona, ale poza jedną ofertą transportu (z Poznania do Krk) dwa dni temu - zero możliwości. Poza tym nie wiem jak karmicielki zapatrują się na oddanie kotka tak daleko.
Jak on sobie poradzi? Dzisiaj w nocy zmarzłam - w Krk było 8 stopni:-(

Posted

Dzieki dziewczyny! :loveu:

Rozmawialam wlasnie z p. Maria - bardzo duzo osob dzwonilo i pytalo o kotka! :) :) :)

W weekend kotek ma pojechac do Starogardu Gdanskiego, do nowego domku :multi::multi::multi::multi::multi: ale pani obawia sie, ze, jak to sie czesto zdarza, ludzie sie wycofaja... Wiec czekamy do konca tygodnia! :)

Trzymajcie kciuki! :)

I przy okazji dowiedzialam sie, ze p. Ewa [ktora dokarmia bialego na dzialkach] ma do oddania miot pregowanych kocurkow... :shake: Ale jak tylko bialy bedzie w nowym domku na 100% to wtedy sie zajmiemy maluchami! :)