E.A.C Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czy wiecie moze czy ktos w Polsce ma srebrne Labki ? Quote
Tadeusz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 E.A.C napisał(a):Czy wiecie moze czy ktos w Polsce ma srebrne Labki ? "srebrne"?? Quote
E.A.C Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Tadeusz']"srebrne"?? Nio !!! Podoba sie? http://www.dogomania.pl/gallery/286/20/6320.html Quote
E.A.C Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Chyba cos nie idzie :placz:. Ja nie kumata i nie umiem jeszcze wkleic zdjecia. Jak mi kto pomoze to wkleje. :lol: Quote
fridaoo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 takie zdjecie znalazłam, ale to jest ponoc krzyżówka laba x weimar. Quote
E.A.C Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 no wygladaja prawie identycznie. One sa z rodowodem ! Tylko ciekawi mnie czy ktos takie ma w Polsce. Quote
Iss Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 yyy a tta rasa uznana przez FCI?? nie spotkałam się z takim czymś. Quote
Tadeusz Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Witam. W mojej encyklopedii Larousse nie znalazłem 'srebrnego' labka ale świat się zmienia. Wydawnictwa nie nadążają za zmianami i wpisami do FCI? Labradory mają przesympatyczny stosunek do otoczenia. Weimary są piękne. Quote
fridaoo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mnie osobiście podobaja się takie szare:) Quote
Tadeusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 fridaoo napisał(a):Mnie osobiście podobaja się takie szare:) :lol: ... labrador czy "Mix niepospolity"? Mixy są wspaniałe. Jak każdy pies. Pozdrawiam Quote
sodalis Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Iss napisał(a):yyy a tta rasa uznana przez FCI?? FCI takiego umaszczenia nie uznaje. Quote
Iss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 sodalis napisał(a):FCI takiego umaszczenia nie uznaje. wiem wiem :) co Wy na to ? http://www.silverlabs.com/ Quote
martitaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 nie pytaj:)wygladaja cudnie:)tylko ciekawe jakie cechy dziedzicza po labkach a jakie po weimarach.Cudenko,przynajmniej to z ta dziewczynka,widzialam inne bardziej jak weimar,pyszczki ciensze,cielista barwa sluzowki i-nie ten sam efekt,niestety-ale ten przesliczny Quote
Blue of Blues Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 W Polsce jak i na świecie uznano trzy kolory labradorów czarny, czekoladowy i biszkopt i takie też są hodowlanymi psami., aczkolwiek mozna spotkać i anomalia w umaszczeniach jednakże tylko te 3 kolory są uznane przez Związek kynologiczny i fci Quote
Blue of Blues Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Iss']wiem wiem :) co Wy na to ? Silver Labrador Retrievers, Silver Labs, Silver Labradors and Labrador Breeders. Piszą że są w AKC ZAREJSTROWANE :/ jesli chodzi o mnie to jedynie co mi sie podoba to dziewczynka na fotkach jest piękna . Amerykanie rzekomo kombinują coś z tym kolorem , co do mnie zostawię bez komentara urodę tych psów. Każdy pies jest piękny na swój sposób, ale w każdej dziedzinie również kynologi najważniejsze jest rozsądne podejście, bo gdy go nie ma, takie właśnie psy najczęsciej kończą jako niechcine potem w schronach bo nagle ktoś stwierdzi że może i kolor super ale daleko wzorcem odbiega od retrievera.:placz: Quote
Recommended Posts