ElzaMilicz Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 katija napisał(a):chyba moge prosic drogiego moda o przeniesienie watku do szczesliwych zakonczen :lol: Pisz jaśniej, proszę ! :razz: To co ? Spotkamy się przy innej okazji ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 suuuuper, jestem pewna ,że nie bedziecie żalowac tej decyzji:) Quote
katija Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 jasniej: gamoń zostaje u nas. mysle, ze juiz wszyscy zbyt mocno przywykli do tej sytuacji tj. my, nasza suka i gamoń. tak wiec, szczesliwe zakonczenie jest. teraz poszukiwania trzeciego psa beda trudniejsze bo bedzie musial go zaakceptowac gamon z wzajemnaoscia. pozdrawiam wszystkich :loveu: ElzaMilicz mozemy sie spotkac bez okazji, zwlaszcza, ze jak wszystko pojdzie dobrze, to czwarta buda u mnie bedzie na dt, wiec pewnie kontakt sie przyda ;) choc to na razie tylko plany... zobaczymy. Quote
ElzaMilicz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 katija napisał(a):ElzaMilicz mozemy sie spotkac bez okazji, zwlaszcza, ze jak wszystko pojdzie dobrze, to czwarta buda u mnie bedzie na dt, wiec pewnie kontakt sie przyda ;) choc to na razie tylko plany... zobaczymy. Gamoń, wszystkiego najlepszego ciebie jak i również dla Twojej zarażonej dogomaniactwem Pani. :lol: Quote
katija Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 no niestety... dogomaniactwo zaraza...a my moze chociaz tyle bedziemy mogli zrobic :) dam znac jak skoncze kojec... pozdrowienia dla was wszystkich :) Quote
Recommended Posts