Cavy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witajcie :hand: Ale dawno Was nie było, ale już jesteście, tylko nie znikajcie znów. :mdleje: Quote
Sallcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 czeeeść! :hand: jak tam u was? :] ps. tak, na tysiącleciu ;) Quote
iwcza Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='bianka19']:placz::placz: ' green apple;14037692 napisał(a):nawzajeeeeeeem. :evil_lol: [quote name='bianka19']Ale śmieszne :evil_lol: taaa, łączę się z wami w bólu :lol: [quote name='bianka19']Bry :D:D:D witaj :razz: mogę się już odezwać? :evil_lol: [quote name='Cavy']Witajcie :hand: Ale dawno Was nie było, ale już jesteście, tylko nie znikajcie znów. :mdleje: Heej :loveu: noo, na jakiś tydzień znowu znikniemy, a potem feeerieeee < 33 nie mogę się doczekać :multi: [quote name='Sallcia']czeeeść! :hand: jak tam u was? :] ps. tak, na tysiącleciu ;) Hej ;] u nas świetnie ;) na ten tydzień mamy zapowiedziane tylko 3 sprawdziany, więc wreszcie trochę luzu :loveu: p.s. a my z Koszutki xd Pozdrawiamy wszystkich! :loveu: Quote
bianka19 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='iwcza']witaj :razz: mogę się już odezwać? :evil_lol: Taak! :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
wiki4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hejka :p Eee, a ja już po feriachh ... :roll: Quote
bianka19 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='wiki4']Hejka :p Eee, a ja już po feriachh ... :roll: A my mamy jeszcze tydzień :D Cześć Tofiki Quote
Frytela Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wpadłam do Waszej galerii... niedługo poznamy się na żywo więc czemu by Was tutaj nie odwiedzić ;) Czy wystawiasz Tofika w rzeszowie? Quote
Angelika_Roser Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Odp na Twoje pytanie, nie jedziemy niestety do Rzeszowa :-( zabrakło kasy. Ale będziemy w Katowicach :loveu:[/FONT] Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 czeeeść! jak tam? juz sie katowic nie moge doczekac :D Quote
Cavalierkaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 bianka19 napisał(a):Eyy Żyjecie ? :( własnie! Helloł! Zyjecie słodziaki? :D Quote
iwcza Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Frytela napisał(a):Wpadłam do Waszej galerii... niedługo poznamy się na żywo więc czemu by Was tutaj nie odwiedzić ;) Czy wystawiasz Tofika w rzeszowie? Nie, do Rzeszowa go nie zabieram, dopiero będziemy się wystawiać w Katowicach ;) Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Odp na Twoje pytanie, nie jedziemy niestety do Rzeszowa :-( zabrakło kasy. Ale będziemy w Katowicach :loveu:[/FONT] przyjdę pooglądać jak się białas wystawia :p pewnie bardzo się zmienił od kiedy go ostatnio widziałam :loveu: CaneSs napisał(a):czeeeść! jak tam? juz sie katowic nie moge doczekac :D heeej :lol: ja też xd bianka19 napisał(a):Eyy Żyjecie ? :( CaneSs napisał(a):własnie! Helloł! Zyjecie słodziaki? :D bianka19 napisał(a):Chyba nie żyją :D żyjemy :eviltong: Potem może wstawię zdjęcia, jak będę miała czas, bo na jutro mam do szkoły koope roboty :shake: Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jeee! :multi: Oni żyją , żyją! :evil_lol: Teraz prosimy fotki :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No!! Żyją! :D To dawać zdjęcia teraz :D I jak z tym obozem, kochaniutka? :D Quote
Angelika_Roser Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do goladania nas na wystawie im wiecej fun clubu tym lepiej :loveu:[/FONT] Quote
iwcza Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Hej :eviltong: Ja tylko na chwilę, bo padam xd Byłam dzisiaj w Rzeszowie :p na młodym prezenterze kwalifikacja do finału i 4 lokata :multi::multi::multi: potem wstawię zdjęcia ; ) Quote
Cavalierkaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulejszons! Jestem duuumna. :D Super extra zajebiście xD Mam nadzieje, że z Caprusiatym pójdzie ci tak zamo dobrze, a może lepiej.! :P czekamy na foteczki. < 3 Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 jeeej:multi::multi: Gratulujemy ! :loveu::loveu: Quote
Czarnulka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/148412-Zlot-w-katowicach-na-Muchowcu?p=14127044#post14127044 Chętni na spacerek ;D To prosze wejsc tutaj;DNa ostatniej stronie pisze gdzie i kiedy i o której godzinie;D Quote
Cavy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cześć, gdzie się podziewasz? :hand: Chyba przydałby Ci się nowy bannerek. :turn-l: Quote
Recommended Posts