bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Biedny Tofiś :placz: Ale napewno szybko wyzdrowieje ;) Życzymy zdrówka ! :loveu: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo jestes za mloda na alkohol:diabloti: dostalas w twarz tabletka :roflt: sorry ale troche smiesznie zabrzmialo a ja zawsze sobie wyobrazam to co ktos mowi :roflt: szybko zdrowiej Tofiś :loveu: No tak, to musiało wglądać głupio :lol: bianka19 napisał(a):Biedny Tofiś :placz: Ale napewno szybko wyzdrowieje ;) Życzymy zdrówka ! :loveu: Dzięki :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Zdrówka!! :cool3:[/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 1.otwórz szeroko pyst 2.wciśnij jaknajgłębiej tabletkę 3.zamknij pyst i 4.głaszcz po gardle to najlepszy wg mnie sposób pozdrawianka i dużo zdrowie dla Tofficzka :loveu: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 WeronikaM napisał(a):1.otwórz szeroko pyst 2.wciśnij jaknajgłębiej tabletkę 3.zamknij pyst i 4.głaszcz po gardle to najlepszy wg mnie sposób pozdrawianka i dużo zdrowie dla Tofficzka :loveu: Dzięki :loveu: Myślisz że nie próbowałam? :roll: Tabletka jak pocisk, jaszcze dobrze jej nie włożę a już muszę jej szukać na ziemi :roll: :lol: Chociaż, nie powiem, jedną mi się udało wcisnąć :D Angelika_Roser dziękujemy :loveu: Quote
Lilo. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zdrowiej chłopie ! (; wszyscy chorują. mnie i sticha też to dotkenło ale on tylko chodzi i prycha. wet oczywiśćie dał zastrzyk. do zdrowi do zdrowia ! Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witaj siostrzyczko :loveu: Jak z Tofikiem? Lepiej ? :razz: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Witaj siostrzyczko :loveu: Jak z Tofikiem? Lepiej ? :razz: Hej :loveu::loveu::loveu::loveu: Lepiej :loveu: Opracowałam nową technikę wciskania tabletek :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):Hej :loveu::loveu::loveu::loveu: Lepiej :loveu: Opracowałam nową technikę wciskania tabletek :evil_lol: To dobrze :loveu: Jaka? :diabloti: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):To dobrze :loveu: Jaka? :diabloti: wkładam jak najgłębiej i siedzę te 20-30 minut trzymając mu pysk aż się rozpuści. :shake: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):wkładam jak najgłębiej i siedzę te 20-30 minut trzymając mu pysk aż się rozpuści. :shake: Biedny Tofik :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Super extra metoda :evil_lol: Przynajmniej działa -.-' Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):Przynajmniej działa -.-' Ale ja sie nie śmieję. :lol!: Quote
iwcza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Ale ja sie nie śmieję. :lol!: To czego się szczerzysz? :shiny: Tofik się dzisiaj wszystkiego boi :shake: Ja nie wiem już, on się jakiś dziwny zrobił.. Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 iwcza napisał(a):To czego się szczerzysz? :shiny: Tofik się dzisiaj wszystkiego boi :shake: Ja nie wiem już, on się jakiś dziwny zrobił.. Bo ja się ciągle szczerzę, jeszcze tego nie wiesz? :diabloti: Może jest osłabiony i przestraszony. ;) Quote
iwcza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dzisiaj powinien być filmik :loveu: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 iwcza napisał(a):Dzisiaj powinien być filmik :loveu: A jaki, córko? :cool3: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):A jaki, córko? :cool3: :evil_lol: Rozbierany pewnie :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
iwcza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):A jaki, córko? :cool3: :evil_lol: doopa, będzie jutro bo zabrakło mi kilku scen :eviltong: wiki4 napisał(a):Rozbierany pewnie :evil_lol::diabloti::evil_lol: A ta tylko o jednym :shake: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 iwcza napisał(a):doopa, będzie jutro bo zabrakło mi kilku scen :eviltong: A ta tylko o jednym :shake: Mam to po mamci :evil_lol: :loveu: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja tu na obiecany filmik wpadam, a tu gooowno nie film. xD Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Mam to po mamci :evil_lol: :loveu: Kolejne ostrzeżenie - nie wyrażaj się przy ludziach :mad: Quote
Recommended Posts