Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]I jak Wam poszło?! [/FONT] Quote
Naklejka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Hej, chyba Ciebie i Tofika widziałam:p Jak poszło?? ;) Nie jestem pewna czy to tofik... Quote
iwcza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]My się "wystawowujemy" 14 listopada w Kielcach :loveu:[/FONT] A my 15 listopada ;) [quote name='Lilo.']jaki przystojniak . :loveu: nie obejrzałam całej galerii . :placz: ale wierzę w siebie i swoje zdolności . zazdroszczę psiakowi że ma się gdzie wybiegać . ;] mój to może na spacery liczyć i że go na podwórku nie raz puszczę . Hej :loveu: To nie wygląda tak różowo- bo ciągle zabierają nam te tereny (robią dodatkowy pas startowy dla samolotów) :placz: [quote name='wiki4']Witamy rano :p Witamy wieczornie :eviltong: [quote name='Lucky.']My to chyba pierwszy raz ... i żałujemy .... Tylko trochę taka przybiedzona ta galeria :mad: Zapraszamy również do nas . [quote name='Czarnulka']Witamy sie z Luną rano ;) Hej :loveu: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]I jak Wam poszło?! [/FONT] Skromnie, ale jestem z kurdoopla zadowolona :loveu: [quote name='Naklejka']Hej, chyba Ciebie i Tofika widziałam:p Jak poszło?? ;) Nie jestem pewna czy to tofik... Trzeba było się ujawnić, zamiast robić zdjęcia od tyłu :mad::mad::mad: Było zimno, mokro, organizacja raczej nie najlepsza, ale uważam wystawę za udaną :) Tofik dostał ocenę dosk. i II lokatę :loveu: Opis: "39 cm w kłębie, o typowej głowie, dobrej linii górnej oraz dolnej, bardzo dobre przedpiersie, odpowiednie kontowanie kończyn. Przód oraz tył bardzo dobry w ruchu" Na MP poszło już trochę gorzej, bo Tofik się zakochał w pannie stojącej przy ringu i odmówił prezentacji -.-' dostałam 4/5 pkt. Dostaliśmy też piękne prezenty: Tofik - srebrny medal Ja na MP - smycz, teczkę, polarową poduchę, polarowy kocyk i psie smaki :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE !! !! !! [SIZE=2]Wcale nie tak skromnie :loveu: lokata II to powód do radości !! [/FONT] Quote
iwcza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Edit: Zdjęcia :) c.d.n. Quote
iwcza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Stoimy na lokatach :loveu: i ćwiczymy :lol: Quote
iwcza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Tak krzywo jakoś oO i słoneczko na chwilę wyszło :-o I my w Młodym Prezenterze :lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Fajne fotki :razz:[/FONT] Quote
Naklejka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Gratulacje! Pozostanę anonimowa 8-) byłam tylko 2godz na wystawie nie miałam czasu żeby zagadac, a chciałam zobaczyć wszystkie psy xD i jeszcze koleżanka marudziła... :/ Quote
iwcza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Naklejka napisał(a):Gratulacje! Pozostanę anonimowa 8-) byłam tylko 2godz na wystawie nie miałam czasu żeby zagadac, a chciałam zobaczyć wszystkie psy xD i jeszcze koleżanka marudziła... :/ No, no, no :mad: Quote
doma0905 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Siemka .! :bigok: Fotki cudnee :loveu: A Tofik nosi tlyko obrożę czy też czasem szelki .? :razz: Quote
iwcza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!!!! Dziękujemy :loveu: doma0905 napisał(a):Siemka .! :bigok: Fotki cudnee :loveu: A Tofik nosi tlyko obrożę czy też czasem szelki .? :razz: Szelki nosi tylko do roweru :eviltong: Chcecie więcej fotek z wystawy? Lepszej jakości :razz: Quote
doma0905 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 iwcza napisał(a):Dziękujemy :loveu: Szelki nosi tylko do roweru :eviltong: Chcecie więcej fotek z wystawy? Lepszej jakości :razz: chcemy . :evil_lol: Quote
iwcza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Nikt zdjęć nie chce ? :cool1: Nie to nie, pfy. [FONT=Courier New]No dobra, jedna doma ;x [/FONT] Ja się dzisiaj normalnie załamałam :shake: Z fr. na sprawdzianie zrobiłam jedną literówkę i co..? Dostałam 8/20 :angryy: Oczywiście nauczyciel ma zawsze rację, więc nawet nikt nie raczył mi wyjaśnić dlaczego jeden błąd kosztował mnie 12 pkt :angryy: Quote
sunshine Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gratuluję Tofikowi:loveu: A nam tez tereny się kurczą... coś budują ciągle, albo domy albo firmy :placz:. Na szczęście terenów jest dość sporo więc tak szybko im nie pójdzie :mad: Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]My chcemy zdjęcia !!!!!! :loveu:[/FONT] Quote
wiki4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hej wieczorkiem :loveu: Zdjęcia !!! :placz: Quote
iwcza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Hej :loveu::loveu::loveu: Właśnie wróciliśmy z Tych. Byliśmy na pokazie psich sportów w sp nr. 11 w Tychach :multi::multi: Poszło nam całkiem fajnie, pomijając kilka wpadek, jak np. Tofik zamiast slalomu zaczął się papierkiem bawić :lol: Zdjęć niestety nie mam, bo było już ciemno i nie wyszły ale jeszcze popytam osób, które były na widowni ;) Za niedługo wstawię resztę fotek z wystawy :) Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Czeam na reszte z wystawy, moze jamniczki masz? Quote
Recommended Posts