taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja mma nadzieje ze u nas nie bedzie padac bo mila rodzinna wycieczka sie szykuje z nadzieja tez ze sherry i niunie bedzie mozna spuscic Quote
iwcza Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja mma nadzieje ze u nas nie bedzie padac bo mila rodzinna wycieczka sie szykuje z nadzieja tez ze sherry i niunie bedzie mozna spuscic No to trzymam kciuki za udaną wycieczkę ;) U nas pogoda jakby lepsza, ale ciągle pada :shake: Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 niestety buro ponuro i nici z wycieczki.. Quote
Cavalierkaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 iwcza napisał(a):No to trzymam kciuki za udaną wycieczkę ;) U nas pogoda jakby lepsza, ale ciągle pada :shake: U nas też pada, a mieliśmy w planach wycieczkę ale na ... rolkach :razz: Quote
iwcza Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 CaneSs napisał(a):U nas też pada, a mieliśmy w planach wycieczkę ale na ... rolkach :razz: My dwa dni temu mieliśmy rolkową wycieczkę :loveu: wczoraj/ dzisiaj chciałam z nim na rowerze pojeździć a tu doopa :cool1: Quote
Cavalierkaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 iwcza napisał(a):My dwa dni temu mieliśmy rolkową wycieczkę :loveu: wczoraj/ dzisiaj chciałam z nim na rowerze pojeździć a tu doopa :cool1: My musimy sobie springerek sprawić :evil_lol: Quote
iwcza Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='CaneSs']My musimy sobie springerek sprawić :evil_lol: My mamy takie cuś: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3996&action=prod Quote
Cavalierkaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 My musimy kupić takie http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3248&action=prod Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Na razie fotek nie będzie :eviltong::eviltong::eviltong: Wczoraj jednak wybraliśmy się na rowery :lol: Zrobiliśmy jakieś 20km w deszczu :lol: Wybiera się może ktoś w niedzielę do Zabrza? :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwcza napisał(a):Na razie fotek nie będzie :eviltong::eviltong::eviltong: Wczoraj jednak wybraliśmy się na rowery :lol: Zrobiliśmy jakieś 20km w deszczu :lol: Wybiera się może ktoś w niedzielę do Zabrza? :evil_lol: Jej! Bravo dla was, 20 km i to w deszczu :P My robimy po jakieś 30, ale nie w deszczu xDD A my do zabrza niestety nie :placz: Ale do Kielc tak :P Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 CaneSs napisał(a):Jej! Bravo dla was, 20 km i to w deszczu :P My robimy po jakieś 30, ale nie w deszczu xDD A my do zabrza niestety nie :placz: Ale do Kielc tak :P Normalnie robimy jakieś 50-70 km (Tofik trochę więcej ;P) :evil_lol: zależy od pogody. Zastanawiam się nad tymi Kielcami... Nie wiem czy będę miała jak dojechać :roll: Quote
Cavalierkaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwcza napisał(a):Normalnie robimy jakieś 50-70 km (Tofik trochę więcej ;P) :evil_lol: zależy od pogody. Zastanawiam się nad tymi Kielcami... Nie wiem czy będę miała jak dojechać :roll: Oj beziesz bedziesz, Pojedź błagam < 3 Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 CaneSs napisał(a):Oj beziesz bedziesz, Pojedź błagam < 3 No to mi załatw transport -.- albo nie, najlepiej to po mnie przyjedź ! :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwcza napisał(a):No to mi załatw transport -.- albo nie, najlepiej to po mnie przyjedź ! :eviltong: Chętnie kochana ale (niestety) jedziemy all family :shake: tj. mama, tata, ja i Buba ( mój brat 4lata. ) No i Capri :loveu: Więc chyba byś się nie zmieściła xD:diabloti: Quote
WeronikaM Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Na razie fotek nie będzie :crazyeye: jak to :mad: Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 CaneSs napisał(a):Chętnie kochana ale (niestety) jedziemy all family :shake: tj. mama, tata, ja i Buba ( mój brat 4lata. ) No i Capri :loveu: Więc chyba byś się nie zmieściła xD:diabloti: Mogę się poskładać. :eviltong: A Tofiasty do bagażnika :razz: WeronikaM napisał(a)::crazyeye: jak to :mad: No, no, no schowaj tą pałkę, kochana :evil_lol: Dzisiaj nie miałam czasu :shake: Do szkoły na 7:10 i siedziałam do 16;35, potem z Tofikiem do ZK :D Na jutro mam koope nauki, no ale cóż :eviltong: Jutro postaram się jakieś wstawić. Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='border_collie&westie']Witamy się :loveu: Hej :lol: [FONT=Arial Narrow]dalej mi ten link nie wchodzi -.-[/FONT] Quote
Shaunell Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='iwcza']Hej :lol: [FONT=Arial Narrow]dalej mi ten link nie wchodzi -.-[/FONT] już wysłałam ;) tak z ciekawości: interesujesz się MP? Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='border_collie&westie']już wysłałam ;) tak z ciekawości: interesujesz się MP? Taak :eviltong: [FONT=Arial Narrow]debiut w Zabrzu ; D[/FONT] Quote
bianka19 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Trzeba Cię jakoś przekonać do dodania fotek :mad: Najpierw tak ..:-x Potem tak .. :chainsaw: Jak to nie pomoże to tak .. :snipersm::2gunfire: I na końcu tak .. :grab: Więc , jak ? :evil_lol::evil_lol: Quote
iwcza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 bianka19 napisał(a):Trzeba Cię jakoś przekonać do dodania fotek :mad: Najpierw tak ..:-x Potem tak .. :chainsaw: Jak to nie pomoże to tak .. :snipersm::2gunfire: I na końcu tak .. :grab: Więc , jak ? :evil_lol::evil_lol: Jak na razie to mnie zniechęcasz :evil_lol: Próbuj dalej :turn-l: A tak wgl. to ty się ostatnio agresywna robisz :look3: Quote
bianka19 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 iwcza napisał(a):Jak na razie to mnie zniechęcasz :evil_lol: Próbuj dalej :turn-l: A tak wgl. to ty się ostatnio agresywna robisz :look3: Tak , tak :evil_lol::evil_lol: Fotki mi dawaj , a nie marudź :diabloti: Quote
Recommended Posts