Czarnulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No to czekamy u mnie sie foty zaraz pojawią ;) Quote
WeronikaM Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wróciłam właśnie z parku i mam dużo zdjęć, ale obiecałam sobie, że najpierw zrobię zadanie -.- :shake: no to super !!! :multi: czekamy ;) Quote
iwcza Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 WeronikaM napisał(a):no to super !!! :multi: czekamy ;) tsaaaa... :roll: Nie ma szans żebym się z nauką na jutro wyrobiła :placz: Dobra, poddaje się, zaraz będę zgrywać zdjęcia. Quote
iwcza Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Czarnulka napisał(a):Ijee fotki będą ;) Ijeee będę miała pałę :razz: pffff, jak coś to zwale na was :lol: p.s. mam 78 zdjęć :diabloti: Więc trochę poczekacie :cool1: Quote
Czarnulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 iwcza napisał(a):Ijeee będę miała pałę :razz: pffff, jak coś to zwale na was :lol: p.s. mam 78 zdjęć :diabloti: Więc trochę poczekacie :cool1: No to zwalaj na nas i dodawaj fotyy ;):loveu::loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 iwcza napisał(a):Ijeee będę miała pałę :razz: pffff, jak coś to zwale na was :lol: p.s. mam 78 zdjęć :diabloti: Więc trochę poczekacie :cool1: czekamy cierpliwie :cool3::loveu::loveu: Quote
iwcza Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Przepraszam was, ale chyba jednak nie wyrobię :placz: One się jeszcze nie zgrały, a trzeba pomniejszyć i wysłać na serwer :shake: Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 iwcza napisał(a):Przepraszam was, ale chyba jednak nie wyrobię :placz: One się jeszcze nie zgrały, a trzeba pomniejszyć i wysłać na serwer :shake: no to czekamy dzis na foty! Quote
iwcza Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Heej :multi: Zdjęcia będą dopiero jutro (mam nadzieję), bo ładowarka do laptopa mi się spaliła :angryy: Na komputerze znalazłam tylko to: Quote
Angelika_Roser Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witaj! Dokładam do Waszej galeri fotki z dziejszego szkolenia wystawowego :loveu: pozdrawiamy :loveu: Quote
iwcza Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Angelika_Roser dziękuję za zdjęcia :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nie ma za co! Do postu JH Katowice też pare dodałam :loveu: Quote
Alba1986 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/Obraz1475h.jpg Tofik pięknie sie prezentuje:cool3::loveu: Quote
sunshine Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ale pędzących psiuli:loveu: Super:evil_lol: Quote
iwcza Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jej jak tu pusto i cicho...:placz: A my dzisiaj...Świętujemy :D Tofik jest u nas już 3 lata :loveu::loveu::loveu: Z okazji tej dostał suszone płucka, które z obrzydzeniem omija szerokim łukiem :evil_lol: Ale obiecałam mu na niedzielę/poniedziałek stertę zabawek i nową obróżkę :loveu: Na imprezę wpadł do nas nowy kolega - Szogun (grzywacz chiński) :loveu::loveu: A teraz pomęczę was trochę, bo nie wytrzymam jak nie opowiem tego pięknego dnia - niedziela 10.09.2006r. kiedy pojechaliśmy po małego :loveu: Jak dziś pamiętam tą drogę, wyjechaliśmy dość późno, prawie całą rodziną (oprócz mamy, która musiała zastąpić tatę w pracy). Zabłądziliśmy w tych wąskich uliczkach, a nie było jak zawrócić bo mało miejsca a po obu stronach rowy. W końcu dojechaliśmy, dom stał prawie na samym końcu ulicy, na szczycie góry. Jeszcze wtedy zastanawialiśmy się, czy brać już prawie dorosłego psa, czy małego szczeniora, jednak wybór padł na dorosłego. W kojcu Toff był z siostrą, cudowną bicolorką (na zdjęciu). Oboje bili się o dojście do nas, na siłę wyciskały pyszczki przez kraty- czy tak powinna wyglądać prawdziwa hodowla? :shake: - no ale cóż, było za późno, już się w nim zakochaliśmy :loveu: Pan Piotr przyniósł papiery do podpisania i Toffciak już był mój :loveu: Całą powrotną drogę przeleżał mi na kolanach, a kiedy podjechaliśmy z nim po mamę, zaraz się przywitał i na nią wszedł ;) Kiedy wróciliśmy do domu, mały poszedł pod stół, na swoje posłanie, ale po chwili wyszedł i przysypiał siedząc pod drzwiami. Co potem? Nie mam pojęcia, bo to była niedziela i poszłam z mamą do kościoła.. Reszta już nie jest taka ważna, ale muszę powiedzieć, że od tego czasu nasze życie obróciło się o 360 stopni, temu psu wiele zawdzięczam, bo wyciągnął mnie z czegoś w rodzaju depresji, no ale mniejsza z tym. Szkoda że czas mija tak szybko, a ja nie potrafiłam mu zapewnić od początku należytej opieki, bo cóż ja o psach wiedziałam? - Nic. Mam nadzieję że mi to wybaczy, bo staram się teraz wynagrodzić mu to podwójnie. A tutaj jeszcze dodam pierwsze zdjęcia jakie widziałam, ze strony hodowli: Szkoda tylko, że nie widziałam Tofika jak był maluchem :placz: Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No to swietujemy!! niedawno bylo 2 lata jak Sherry z nami! Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :drinka::drinking:Wszystkiego dobrego!! Zdrówko za Tofisia i Wasze 3 lata! Quote
bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wszystkiego Najlepszego Tofiś :loveu: Quote
Recommended Posts