Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jak sie bawia :loveu::loveu:

To było pierwsze spotkanie z Primą, bałyśmy się trochę że się nie polubią :evil_lol:
Czarnulka napisał(a):
Fajny filmik... nie martw sie wszystko będzie dobrze...

Dzięki:loveu: Musi być :cool1:

p.s.
Edytowałam pierwszy post :multi:

Posted

[quote name='WeronikaM']http://img243.imageshack.us/img243/7074/1000941z.jpg
co za minka :loveu:

http://img377.imageshack.us/img377/362/nogiii.jpg - łapki, kawałek brzuszka i pary butów :lol: (lepsze to niż nic ;))
[quote name='deer_1987']http://img377.imageshack.us/img377/362/nogiii.jpg
piekne!! _D
[quote name='Czarnulka']http://img243.imageshack.us/img243/7074/1000941z.jpg ŚLICZNIE :LOVEU:
Dziękuję :loveu:
[quote name='Cavy']Witaj. ;)

Trzymam kciuki za mamę i babcie, wszystko będzie dobrze i uda się, zawsze trzeba być dobrej myśli. ;)

http://img377.imageshack.us/img377/362/nogiii.jpg
Jakie Tofik ma zgrabne łapki. :evil_lol: :eviltong:
Trzeba, trzeba...
[quote name='WeronikaM']jaką operację, czy to coś poważnego ?:oops:
nie martw się, trzymamy mocno kciuki cokolwiek się stało ;)
Raczej poważnego, w tym tygodniu powinno być wszystko wiadomo, bo są jakieś zastrzeżenia a sami nie wiedzą co robić i czekają na ordynatora :shake:
[quote name='Czasowa']Nie martw się, wszystko będzie dobrze :-(
Mam nadzieję :placz:

Muszę iść się uczyć, bo mamy na 2 września dwa sprawdziany zapowiedziane :angryy: I w tym tyg. jeszcze sprawdzian wytrzymałościowy z wf :placz:
I jeszcze jedno; Tofik wczoraj, po ok. dwóch tygodniach głodówki łaskawie przestał kręcić nosem i zjadł trochę surowego mięsa :lol: :evil_lol: Pies to, czy krowa? :lol:

Posted

iwcza napisał(a):

Muszę iść się uczyć, bo mamy na 2 września dwa sprawdziany zapowiedziane :angryy: I w tym tyg. jeszcze sprawdzian wytrzymałościowy z wf :placz:

współczucia, ja mam zwolnienie z WF z biegania i skakania bo mam problemy z biodrem i kręgosłupem :/ ale, że mam zwolnienie z biegania to się cieszę:multi: ale, że problemy z biodrem itd. to się nie cieszę:placz: a no i ja w pon. mam z polaka do nauczenia się 47 pojęć :-o jezu masakra:shake:

Posted

vege* napisał(a):
współczucia, ja mam zwolnienie z WF z biegania i skakania bo mam problemy z biodrem i kręgosłupem :/ ale, że mam zwolnienie z biegania to się cieszę:multi: ale, że problemy z biodrem itd. to się nie cieszę:placz: a no i ja w pon. mam z polaka do nauczenia się 47 pojęć :-o jezu masakra:shake:

Nienawidzę wf'u :angryy: Tym bardziej, że w tym roku będziemy miały z chłopakami i wszystkie sprawdziany będą na ich poziomie :shake::shake:

Zaraz będą zdjęcia :cool3:

Posted

iwcza napisał(a):
Nienawidzę wf'u :angryy: Tym bardziej, że w tym roku będziemy miały z chłopakami i wszystkie sprawdziany będą na ich poziomie :shake::shake:

Zaraz będą zdjęcia :cool3:

:crazyeye: ooo wez to w ktorej wy jestescie klasie ?? my juz tak nie mamy od kad jestesmy w gimnazjum :D chociaz w podstawowce nawet mielismy grupy pozniej ;) ale raz w tygodniu mamy cala klasa :placz: ale i tak mam makabre 3 gimnazjum a naam teraz wychowawce zmienili :roll: w dodatku na matematyczke ktorej sie boje od lat :placz::placz::placz::placz:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
:crazyeye: ooo wez to w ktorej wy jestescie klasie ?? my juz tak nie mamy od kad jestesmy w gimnazjum :D chociaz w podstawowce nawet mielismy grupy pozniej ;) ale raz w tygodniu mamy cala klasa :placz: ale i tak mam makabre 3 gimnazjum a naam teraz wychowawce zmienili :roll: w dodatku na matematyczke ktorej sie boje od lat :placz::placz::placz::placz:

Mieliśmy osobno, tak jak powinno być w normalnym gimnazjum, ale oni nam zrobili całą klasą, bo jak np. dziewczyny miały osobno, to kończyły 16:30, a tak mamy nie dość, że z chłopakami, to jeszcze w środku dnia :angryy: Mam nadzieję że to się jeszcze zmieni, bo po 16;30 zawsze mogłam zostać na fakultetach, a teraz nie mam co robić pomiędzy zajęciami :shake:

a zdjęcia właśnie pomniejszam ;)

Posted

iwcza napisał(a):
Mieliśmy osobno, tak jak powinno być w normalnym gimnazjum, ale oni nam zrobili całą klasą, bo jak np. dziewczyny miały osobno, to kończyły 16:30, a tak mamy nie dość, że z chłopakami, to jeszcze w środku dnia :angryy: Mam nadzieję że to się jeszcze zmieni, bo po 16;30 zawsze mogłam zostać na fakultetach, a teraz nie mam co robić pomiędzy zajęciami :shake:

a zdjęcia właśnie pomniejszam ;)

ale kreca w tych szkolach :angryy: a zwlaszcza w mojej zmienili wychowawce w dodatku praktycznie kazdego nauczyciela np nikogo innego nie uczy z gimnazjum taka babka ( tylko w liceum bo mamy laczone ) a teraz nas uczy :roll: jak by nie moglo zostac jak jest a mielismy takich fajnych nauczycieli :-( nie wiem jak ja przeżyje ten rok w dodatku doszli nowi i to tacy "głośni":cool1:

no to pomniejszaj pomniejszaj ja robie zadania bo juz dzisiaj mamy 3 :cool1:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale kreca w tych szkolach :angryy: a zwlaszcza w mojej zmienili wychowawce w dodatku praktycznie kazdego nauczyciela np nikogo innego nie uczy z gimnazjum taka babka ( tylko w liceum bo mamy laczone ) a teraz nas uczy :roll: jak by nie moglo zostac jak jest a mielismy takich fajnych nauczycieli :-( nie wiem jak ja przeżyje ten rok w dodatku doszli nowi i to tacy "głośni":cool1:

no to pomniejszaj pomniejszaj ja robie zadania bo juz dzisiaj mamy 3 :cool1:
Nam też się nauczyciele pozmieniali :roll: Najgorzej, że mamy jedną babkę od francuskiego, druga w ciąży, na zwolnieniu od stycznia, i mamy straszne zaległości, a za niedługo jest egzamin połówkowy :shake: Dobra, nie gadajmy o szkole, bo mi się już niedobrze robi :angryy:

Zdjęcia są :D
Ale najpierw wiewiórka :lol: Widać ją w ogóle? Strasznie słaba jakość :shake:

I tutaj chyba już coś lepiej widać:

Chciałam wiewiórką zdjęcia porobić, bo pełno ich wszędzie, ale się Toffa boją.

No i moja pokraka :loveu::

c.d.n. :lol: