iwcza Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Hej wam ;] [quote name='CaneSs']Gratulejszons! Jestem duuumna. :D Super extra zajebiście xD Mam nadzieje, że z Caprusiatym pójdzie ci tak zamo dobrze, a może lepiej.! :P czekamy na foteczki. < 3 nóó ja też mam taką nadzieję xd a jak się caprioo vel sok wystawia? :razz: [quote name='Sallcia']jeeej:multi::multi: Gratulujemy ! :loveu::loveu: dzięki :multi: [quote name='Czarnulka']http://www.dogomania.pl/threads/148412-Zlot-w-katowicach-na-Muchowcu?p=14127044#post14127044 Chętni na spacerek ;D To prosze wejsc tutaj;DNa ostatniej stronie pisze gdzie i kiedy i o której godzinie;D uh ;/ szkoda że nie zajrzałam wcześniej :shake: [quote name='Cavy']Cześć, gdzie się podziewasz? :hand: Chyba przydałby Ci się nowy bannerek. :turn-l: te, no, zamiast narzekać mogłaś zrobić :eviltong: [quote name='bianka19']Zgadzam się z Cavy Cześć! :D i ty przeciwko mnie ?! :-o Quote
bianka19 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nieee , skąd A może zdjęcia jakieś? :D Quote
sunshine Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Gratuluję :D!! [FONT=MS Shell Dlg 2]Zapraszam na plebiscyt wariatów, śmieszków i głuptasków: link w podpisie[/FONT] Quote
Cavalierkaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a chyba dobrze. :P A co z obozem? :D jedziesz? Quote
Czasowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witanko! Wrócilismy! ;* A względem banerka... racja, ja tu znikłam na parę miesięcy a ty jeszcze ten sam masz. Ja jeszcze resztę obejdę i za swój się biorę ;-) Quote
Ciapkowa. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Słodki Toffik :* Zapraszamy do nas na nowe fotki do stronki 30 :D Quote
iwcza Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Cześć wszystkim! Strasznie zalatana jestem, bo doszedł mi nowy język do nauki i tak się nim jaram, że nie macie pojęcia :loveu: Ale wypadałoby chyba napisać...: [FONT=Verdana]:BIG:Tofiasty kończy dzisiaj 4 lata :BIG: :bday: [/FONT] Strasznie szybko zleciało...:-( :popcorn: Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ojejej! Naaaajlepszego dla mojego ukochanego beagla na dgm.! < 3 < 3 < 3 [SIZE=3]:new-bday:NAJLEPSZEGO DLA TOFFIASTEGO!:new-bday: :tort:Dużego Tortu, i smakołyków... :BIG: oraz wesołych i kolorowych baloników! Życzą Claudia i Caprusiasty. :eviltong: Quote
Nikolaaa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzieńdoberek :hand: Spóźnione życzonka: :new-bday: Najlepszego Tofiasty :new-bday: Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nie wiem czy jeszcze aktualne ale.. Wszystkiego Najlepszego [SIZE=5]Tofiś :multi::loveu: Quote
iwcza Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Cześć. :loveu: Postaram się wstawić dzisiaj wieczorem jakieś fotki, ale... Następnych raczej nie będzie przed wakacjami. Hm. Rodzice znaleźli mi genialną motywację do nauki [właściwie to sama ją sobie znalazłam, oni się tylko zgodzili XD]. Także teraz każdą wolą chwilę spędzam w książkach, bo muszę oceny poprawić. :lol: Pozdrawiamy, Iwcza&Toff. Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 To trzeba dac duuuuuuuuuuuużo zdjęc żeby starczylo do wakacji :) Pozdrawiamy :) Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 iwcza napisał(a):Cześć. :loveu: Postaram się wstawić dzisiaj wieczorem jakieś fotki, ale... Następnych raczej nie będzie przed wakacjami. Hm. Rodzice znaleźli mi genialną motywację do nauki [właściwie to sama ją sobie znalazłam, oni się tylko zgodzili XD]. Także teraz każdą wolą chwilę spędzam w książkach, bo muszę oceny poprawić. :lol: Pozdrawiamy, Iwcza&Toff. Mój kochany kujonek :loveu::evil_lol: A ja za tó mam dóbre ocenki :eviltong: Dawaj , dawaj zdjęcia ! :cool3: Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Puk puk ! :bigcool: Wróciliśmy :loveu::loveu::loveu: [SIZE="1"]Wiki mnie perfidnie namówiła :diabloti: hah, ale ta galeria zacofana jest :lol: Więc tak w skrócie; z Toffem miałam rzucić wystawy i zająć się agility, ale... życie. Pochwalę się tylko, że młody rozpoczął w tą niedzielę [SIZE="2"]Championat Polski :loveu: - I lokata, Dosk., CWC, BOB II :sweetCyb: No to tyle, jeśli chodzi o chwalenie się XD Z tych ważniejszych rzeczy, dodam tylko, że mój zwierzęcy inwentarz się pomniejszył ;< Królik :placz::placz::placz: [SIZE="1"]Możecie mi do doopy nakopać, ale nie robiłam zdjęć, bo myślałam że o nas zapomnieliście :siara: Od biedy mogę wstawić moje z Junior Handlera, ale z innymi psami :saint1: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jessuu, jak Cię kocham :loveu::loveu::evil_lol: Król (*) :-( Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Hello :loveu: Nikt o was nie zapomniał! :eviltong: Przykro mi z powodu króliczka :-( [*] Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Iwczaa! Wróóóciłaś! :love: :loveu: Śliczny Toff :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Królik [*] :( :cry: A daaaj, z JH :diabloti: Gratulaacje dla Toff'a :loveu: :) I my nie zapomnieliśmy o Tobie ;) Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Jessuu, jak Cię kocham :loveu::loveu::evil_lol: Król (*) :-( Ja Cię też, siostra :loveu::loveu: Nikolaaa napisał(a):Hello :loveu: Nikt o was nie zapomniał! :eviltong: Przykro mi z powodu króliczka :-( GaBi12 napisał(a):Iwczaa! Wróóóciłaś! :love: :loveu: Śliczny Toff :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Królik :( :cry: A daaaj, z JH :diabloti: Gratulaacje dla Toff'a :loveu: :) I my nie zapomnieliśmy o Tobie ;) Hellou~ Jak miło :loveu: Jeśli chodzi o kłapoucha- szkoda, no ale cóż... miała już ponad 8 lat... :-( Zdjęcia wstawię wieczorem, teraz idę się farbować :evil_lol: Quote
Recommended Posts