wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 iwcza napisał(a):Heey :p Co tam ? Doobrze chyba :loveu: :lol: Wgl. się na GG nie odzywasz, nie koffasz mnie już ? :-o :placz: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zdjęcia suuuper :) A u nas już prezencik dla ciebie :-) Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']Doobrze chyba :loveu: :lol: Wgl. się na GG nie odzywasz, nie koffasz mnie już ? :-o :placz: :evil_lol: [quote name='CaneSs']Zdjęcia suuuper :) A u nas już prezencik dla ciebie :-) Już lecę zobaczyć :loveu: Mam jeszcze 4 zdjęcia :razz: [ się linkują ] Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 iwcza napisał(a)::evil_lol: To nie jest odpowiedź :mad: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='iwcza']:evil_lol: Już lecę zobaczyć :loveu: Mam jeszcze 4 zdjęcia :razz: [ się linkują ] U ła aż 4 zdjęcia. Szpaan. Czekamy :lol: Quote
iwcza Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']To nie jest odpowiedź :mad: [quote name='CaneSs']U ła aż 4 zdjęcia. Szpaan. Czekamy :lol: a co ty byś chciała? -.-' Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale jak zadowolony xDD :) Super fotki :) Fajno,że prezenta wstawiliście na początek :P Quote
iwcza Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='deer_1987']Widac ze zadowolony ze spaceru ;) No pewnie :D Tofik dzisiaj zrobił ogromny postęp, jeśli chodzi o przywoływanie (:multi:), ale opiszę wszystko dopiero jutro, bo przed chwilą wróciłam do domu, a jutro mam duży sprawdzian z chemii i konkurs przedmiotowy z biologii [Wypadało by się pouczyć] :shake: Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='iwcza'] Tofik dzisiaj zrobił ogromny postęp, jeśli chodzi o przywoływanie (:multi:), ale opiszę wszystko dopiero jutro, bo przed chwilą wróciłam do domu, a jutro mam duży sprawdzian z chemii i konkurs przedmiotowy z biologii [Wypadało by się pouczyć] :shake: U was też problem z przywołaniem? To tak jak u nas. Przychodzi Capek jak mu się chce. Nie chce to nie przyjdzie :P Taki cwaniaczek mały. Quote
Infortune. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/48/98e05b96.jpg Bardzo fajne zdjęcie :loveu: Świetny ten Twój uszatek! :p Quote
iwcza Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='CaneSs']Ale jak zadowolony xDD :) Super fotki :) Fajno,że prezenta wstawiliście na początek :P :p [quote name='CaneSs']U was też problem z przywołaniem? To tak jak u nas. Przychodzi Capek jak mu się chce. Nie chce to nie przyjdzie :P Taki cwaniaczek mały. Pisałam już kiedyś o tym. Przez pierwsze 2 lata dziennie biegał bez smyczy, ale jak sobie urządził 3-dniowe polowanie to skończyła się wolność. [quote name='Infortune.']http://www.fothost.pl/upload/09/48/98e05b96.jpg Bardzo fajne zdjęcie :loveu: Świetny ten Twój uszatek! :p Dzięki :eviltong: Dzisiaj zrobiliśmy takie ćwiczenie, że ustawiliśmy się w trójkącie, ja, 100 metrów ode mnie tata z psem i 200 m ode mnie i od taty znajomy z psami. Ja go przywoływałam, kiedy przychodził zabawa, potem wołał go mój tata. Przy każdym kolejnym powtórzeniu znajomi z psami podchodzili coraz bliżej. Potem ćwiczyliśmy przy obcych psach (spotkanych na spacerze). Za każdym razem przybiegł, może nie od razu, ale kiedy zaczynałam biec w drugą stronę automatycznie do mnie startował. Pod koniec spaceru odpięłam go na chwilę, najpierw odbiegł ale zaraz potem wrócił. Przechodziliśmy koło psa, z którym mały bardzo się nie lubi, kazałam mu iść przy nodze, potem go zwolniłam, a on rzucił się w pogoń za tamtym psem i uwaga..... Wrócił na zawołanie :multi: Za niedługo idziemy na agility, to sobie skorzystam z ogrodzonego terenu i będziemy ćwiczyli przywoływanie bez smyczy. Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A... 3 dniowe? Wow. Nie capek od początku był taki... uciekinier. Teraz tylko w lesie go spusczam a na zaś zawsze mam kawałek smaka jak by nie chciał przyjść... albo tate :P Bo do niego pies zawsze przychodzi bo tata jest strasznie... stanowczy :P Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Super ze coraz lepiej dziala przywolanie! mi tego brakuje ze nie mam jak cwiczyc przy obcych posach.. Quote
iwcza Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 CaneSs napisał(a):A... 3 dniowe? Wow. Nie capek od początku był taki... uciekinier. Teraz tylko w lesie go spusczam a na zaś zawsze mam kawałek smaka jak by nie chciał przyjść... albo tate :P Bo do niego pies zawsze przychodzi bo tata jest strasznie... stanowczy :P No, ale Tofik tylko za tropem. W końcu matka jego jest dzikarką, a ojciec też tam gdzieś pracuje :roll: deer_1987 napisał(a):Super ze coraz lepiej dziala przywolanie! mi tego brakuje ze nie mam jak cwiczyc przy obcych posach.. Nie macie żadnych znajomych z psami ? Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No w sumie :) Jak tak to mu sie nie dziwie :P Capek to tylko tropi w domu... parówki xD Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 iwcza napisał(a):Nie macie żadnych znajomych z psami ? Nie.,., Szwedzi to zamkniety narod i tu sie umawiasz z kims na kawe czy pozyczyc cukier 14 dni wczesniej.. Quote
iwcza Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='wiki4']Witam siostrzyczkę :loveu: Heey :loveu: [quote name='deer_1987']Nie.,., Szwedzi to zamkniety narod i tu sie umawiasz z kims na kawe czy pozyczyc cukier 14 dni wczesniej.. No to nieciekawie :shake: Wracaj do Polski ;) Mam kilka zdjęć z dzisiaj [jakby ktoś chciał] :razz: Quote
Cavy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cześć! :loveu: dawno mnie tu nie było i przyszłam na zwiady. :D Co tu się dzieje? CO u Was słychać? :razz: Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='iwcza'] No to nieciekawie :shake: Wracaj do Polski ;) Mam kilka zdjęć z dzisiaj [jakby ktoś chciał] :razz: Nie da sie.. i nie dalas zdjec.. Quote
iwcza Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='CaneSs']No my chcemy! :) Zaraz będą ;) [quote name='Cavy']Cześć! :loveu: dawno mnie tu nie było i przyszłam na zwiady. :D Co tu się dzieje? CO u Was słychać? :razz: Hej :loveu: U mnie czy u Toff'a? Hah, ja mam teraz w szkole przerąbane, bo w poniedziałek konk. przedmiotowy z francuskiego, a w styczniu egzamin połówkowy.... na poziomie trochę wyższym niż matura rozszerzona, a ja z fr. jadę na samych trójach/ czwórkach ;/ A Tofff robi postępy w przywoływaniu i uwaga... Będziemy jeździć na agility do Gliwic :multi::multi::multi: [quote name='deer_1987']Nie da sie.. i nie dalas zdjec.. Raz jest łatwiej, raz trudniej, ale wszystko się da! Zdjęcia juz się linkują ;) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Życzymy powodzenia w agility :multi: Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts