Gacka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Czy mogłby ktos mi wyjaśnić dokładnie o co chodzi w tych całych prawach hodowlanych?!?!!?Chodzi mi przedewszystkich o obowiazki i prawa hodowcy i kupującego!!! Dzieki!!! Quote
briards Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 jakbys jeszcze na to nie wpadl to one sa sobie na pismie bo tak jest zk tak wymyslil a tak na prawde to i jeden i drugi moze bezkarnie robic drugiewgo w konia Quote
Gacka Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 Po pierwsze to jestem ONA!!!!!!!!!!! A moze tak dokładniej!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
SH Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Regulamin Hodowli Psów Rasowych obowiązujący członków ZKwP znajdziesz tutaj http://zkwp.pl/index_pl.htm Określa on jednak głównie obowiązki hodowcy wobec związku i tylko w kilku słowach wobec własnych psów :( Obowiązki nabywcy szczenięcia mogą być określone w umowie kupna-sprzedaży zawieranej pomiędzy hodowcą a nabywcą psa. Większość tzw. poważnych hodowców ma własne wzory takich umów. Quote
Gacka Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 serdecznie dziekuje za link:-)!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts