sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 trochę zdjęć: śliwka próbuje uspokoić zośkę: zośka się nie daje i pokazuje śliwce, ze jest postrachem okolicy: to było w tamtym tygodniu, teraz zośka się już tak nie wścieka, ale i tak śliwka nie zna dnia, ani godziny... Quote
anetek100 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no Zosieńko..mały uśmiech,skrzywienie noska,może nie odstrasza,ale bardzo uro:loveu:cze Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 świeże bułeczki przed weekendem - zdjęcia doginki z pierwszego spaceru śliwki do parku -jeszcze nie była spuszczana ze smyczy: tu z martezem, ksywa walduś (ze względu na umysłowy związek z jednym z bohaterów "kiepskich" :diabloti:): a tu madame z sierściuchami... Quote
anetek100 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 hm hm hm wpsaniałe foteczki..a na nich dwie laseczki hihihihiih Śliwuniu do góry Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ta Madam mnie dobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hopsaj Śliwunia:multi: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ta Madam mnie dobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hopsaj Śliwunia:multi: Kocham tę suczkę, chociaż nie jest u mnie. Gdybym nie miała psów, to Śliwunia byłaby moja:loveu: Ludzie zainteresujcie się tą psinką, bo naprawdę warto - ona odwzajemni miłość. Jest przesłodka i uwielbia tulanko, zauważyłam, że dziwnie reaguje na tramwaj - jakby tam kogoś wypatrywała:crazyeye: I Ola ma rację - Śliwunia w mig łapie nowe polecenia;) A jak wracam od mojej madre, to psinka wygląda na mnie z balkonu i widać, że się cieszy jak usłyszy znajomy głos:multi::loveu: Quote
gallegro Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Za chwilę biorę się za Allegro dla Śliwki. Zostałem o to poproszony kilka dni temu, ale niestety wcześniej nie miałem takiej możliwości :roll: Quote
gallegro Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Śliwka szuka domku na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=429176990 Quote
orpha Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Śliweczka pedz na gore :) a ze umiesz pedzic to sprawnie nam pójdzie ;) Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 dzięki, gallegro!! oczywiście po kilku dniach ciszy, kiedy dostałam propozycję zrobienia sliwce allegro, bardzo chętnie się zgodziłam, bo nie wiedziałam, co z tobą. no i być może teraz będzie miała dwa... a tak chyba nie można... ale czym prędzej wycofam prośbę, zeby się nie dublowało. a propos - czy możesz edytować ogłoszniea? wet w sobote stwreirdził, że od może miec nieco ponad rok, max półtora. to jest ważna informacja, warto, żeby była zmieniona na właściwą. a poza tym u weta-nie dostała chipa, bo czytnik się zepsuł, nie ustaliliśmy sterylki, bo nie wiadomo, czy miała cieczkę,więc myślę, że poczekamy ze dwa-trzy tygodnie - jak do tego czasu nie dostanie, to znaczy,m że już miała, no bo ile można czekac na pierwszą cieczkę? przy okazji u weta chciałam zaszczepić zośke na zakaźne- moja przyjaciółka wzieła zosię z książeczką do gabinetu obok,. wet obejrzał książeczkę i... zaszczepił zoske przeciw wściekliźnie (a w książeczce przez niego oglądanej stoi jak byk, że szczepiona była wlipcu. i bez kozery z mijsca chciał zośkę od razu doszcepiać na zakaźne - mimo, że najpierw powiedział dobra, teraz wścieklizna, a za dwa tyg reszta, żeby nie obiążać organizmu. ale potem już było mu wszystko jedno!!! myślałam, że go zaduszę! ponoć dwa razy pytał o wike zoski i kompletnie był niepomny co i dlaczego robi....:shake: Quote
orpha Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 moze był na kacu..... a tak powaznie to ja bym go chyba otłukła :mad: Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 orpha napisał(a):moze był na kacu..... a tak powaznie to ja bym go chyba otłukła :mad: a może poszli do lasu :cool3:? utłuc nie utłukłam, ale powiedziałąm mu, co myślę o szzcepieniu zosi na wszystko na raz "Zwariował pan !?!?". zdążyli załozyc tam zosi kartę, ale nie mieli po co. śliwka tam jeździ, bo jeździ, bo ja tam leczą w ramach środków gminnych na bezdomniaki, ale to tyle.... anetek100 napisał(a):a sunia czeka na domek a właśnie-śliwka bawiła się już wczesniej z większymi dziecmi, ale wczoraj miała sprawdzian frontowy: była u mnie koleżanka z dziećmi (2 i 5 lat około), zdeptały śliwkę, klepały po głowie, po ogonie przeszły, młody stefek nawet na nią wlazł... śliwka nic, luzik....:loveu: Quote
mru Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 sleepingbyday napisał(a): była u mnie koleżanka z dziećmi (2 i 5 lat około), zdeptały śliwkę, klepały po głowie, po ogonie przeszły, młody stefek nawet na nią wlazł... śliwka nic, luzik....:loveu: uuu... podziwiam... :-o Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 wczorajsze popołudnie w parku wujek -TZ orphy: wymiana poglądów z setką karaoke :razz: mizianie z orphą w stadzie: berek: śliweczka ślicznie prosi o dom :loveu: Quote
anetek100 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Po Prostu CudeŃko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ojej ale kochana no biedaczka ale jaka obczajona! nie ucieka :) ładnie z innymi gania no no - brać! Quote
sleepingbyday Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 śliwka bardzo ładnie sie pilnuje, choć odbiega daleko, to jest odwoływalna (z wyjątkami, na przykład przekąski na trawie :evil_lol:). Quote
Recommended Posts