Jump to content
Dogomania

Cudowna domowa suczka.. Uratowana przed schroniskiem! MA DOM !

Recommended Posts

Posted

trochę zdjęć:
śliwka próbuje uspokoić zośkę:

zośka się nie daje i pokazuje śliwce, ze jest postrachem okolicy:

to było w tamtym tygodniu, teraz zośka się już tak nie wścieka, ale i tak śliwka nie zna dnia, ani godziny...

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świeże bułeczki przed weekendem - zdjęcia doginki z pierwszego spaceru śliwki do parku -jeszcze nie była spuszczana ze smyczy:

tu z martezem, ksywa walduś (ze względu na umysłowy związek z jednym z bohaterów "kiepskich" :diabloti:):

a tu madame z sierściuchami...

Posted

Ta Madam mnie dobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hopsaj Śliwunia:multi:
Kocham tę suczkę, chociaż nie jest u mnie. Gdybym nie miała psów, to Śliwunia byłaby moja:loveu:
Ludzie zainteresujcie się tą psinką, bo naprawdę warto - ona odwzajemni miłość. Jest przesłodka i uwielbia tulanko, zauważyłam, że dziwnie reaguje na tramwaj - jakby tam kogoś wypatrywała:crazyeye:
I Ola ma rację - Śliwunia w mig łapie nowe polecenia;)
A jak wracam od mojej madre, to psinka wygląda na mnie z balkonu i widać, że się cieszy jak usłyszy znajomy głos:multi::loveu:

Posted

dzięki, gallegro!! oczywiście po kilku dniach ciszy, kiedy dostałam propozycję zrobienia sliwce allegro, bardzo chętnie się zgodziłam, bo nie wiedziałam, co z tobą. no i być może teraz będzie miała dwa... a tak chyba nie można... ale czym prędzej wycofam prośbę, zeby się nie dublowało.
a propos - czy możesz edytować ogłoszniea? wet w sobote stwreirdził, że od może miec nieco ponad rok, max półtora. to jest ważna informacja, warto, żeby była zmieniona na właściwą.
a poza tym u weta-nie dostała chipa, bo czytnik się zepsuł, nie ustaliliśmy sterylki, bo nie wiadomo, czy miała cieczkę,więc myślę, że poczekamy ze dwa-trzy tygodnie - jak do tego czasu nie dostanie, to znaczy,m że już miała, no bo ile można czekac na pierwszą cieczkę?
przy okazji u weta chciałam zaszczepić zośke na zakaźne- moja przyjaciółka wzieła zosię z książeczką do gabinetu obok,. wet obejrzał książeczkę i... zaszczepił zoske przeciw wściekliźnie (a w książeczce przez niego oglądanej stoi jak byk, że szczepiona była wlipcu. i bez kozery z mijsca chciał zośkę od razu doszcepiać na zakaźne - mimo, że najpierw powiedział dobra, teraz wścieklizna, a za dwa tyg reszta, żeby nie obiążać organizmu. ale potem już było mu wszystko jedno!!! myślałam, że go zaduszę! ponoć dwa razy pytał o wike zoski i kompletnie był niepomny co i dlaczego robi....:shake:

Posted

orpha napisał(a):
moze był na kacu..... a tak powaznie to ja bym go chyba otłukła :mad:

a może poszli do lasu :cool3:? utłuc nie utłukłam, ale powiedziałąm mu, co myślę o szzcepieniu zosi na wszystko na raz "Zwariował pan !?!?". zdążyli załozyc tam zosi kartę, ale nie mieli po co. śliwka tam jeździ, bo jeździ, bo ja tam leczą w ramach środków gminnych na bezdomniaki, ale to tyle....

anetek100 napisał(a):
a sunia czeka na domek

a właśnie-śliwka bawiła się już wczesniej z większymi dziecmi, ale wczoraj miała sprawdzian frontowy: była u mnie koleżanka z dziećmi (2 i 5 lat około), zdeptały śliwkę, klepały po głowie, po ogonie przeszły, młody stefek nawet na nią wlazł... śliwka nic, luzik....:loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
była u mnie koleżanka z dziećmi (2 i 5 lat około), zdeptały śliwkę, klepały po głowie, po ogonie przeszły, młody stefek nawet na nią wlazł... śliwka nic, luzik....:loveu:

uuu... podziwiam... :-o