mru Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 orpha napisał(a):to jest śliwka jak nic :mad: :angryy: to czego oni jej nie szukaja :angryy: :mad: Kumpel fajne imie ;) garKumpel jeszcze lepsze :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ninti Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Pani, która chciała adoptować Pipi właśnie wróciła z urlopu i miała zadzwonić dziś do Lamii (bo z nią prowadziła rozmowy wstępne) w sprawie przejęcia suńki. Nie wiem, czy się dodzwoniła, bo ja też próbowałam i się nie dodzwoniłam. Na stronie krzyczkowej nie ma kontaktu adopcyjnego do suń wielkopolskich, może pojechały wcześniej do Warszawy, bo np. był transport...Tak sobie gdybam. Może spróbujcie na PW do GoniP? Quote
sleepingbyday Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 faktycznie wyglądaja podobnie... ale ja ostatnio znalazłam na dogo psa klona mojej śp. suczki... a oczy trochę inne. więc margines błędu jest. nie za bardzo rozumiem, czy pipi jest adopotowana, czy czeka na tymczasie - skoro ew. nowy właściciel dziś wraca. ludzie, ja dziś wybierałam się rozwieszac ogłoszenia o psie do adopcji, to nie wiem, mam czekac??? orpha, daj znac, jkaby co smsem- ja dziś ju zraczej nie bede na sieci. u mamy wpadlam, ale teraz wolaja mnie na tort! tez probowalam dodzownic sie do lamii, ale nie odbiera.... Quote
orpha Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 wszytskie info o Śliwce pchajcie do mnie bede przekazywac SBD Quote
Ninti Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wysłałam wczoraj do Lamii SMSa z pytaniem o Pipi i z wyjaśnieniem, że w Łomiankach (w Łomiankach, tak?) znalazła się bliżniaczo podobna suńka. Dostałam raport, że doszło, ale nie odpowiedziała. Podałam jej ,że kontakt w tej sprawie do Sleepingbyday lub do Orphy.To było o 17.00 po południu. Może odezwała się do którejś z Was? A pisałyście do GoniP może? Nie znam do niej telefonu. Quote
Ninti Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Hi hi, a Margolka z Poznania ( tam miała być Pipi na tymczasie) też ma w avatarze taką psiunię. Inwazja jakaś czy co???:crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja pisałam do GoniP w sobotę, orpha bodaj w niedzielę: cisza.... zresztą to było by dziwne, pies z tymczasu nawiewa, na chwilę przed adopcją, a tymczas cicho siedzi?? nie rozwiesiłam ogłoszeń, byc może dam rade zrobić to jutro... Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 tak czy siak sucz potrzebuje domu, ale bez waszej pomocy możemy nie dac rady... naprawdę potzreba ALLEGRO. czy ktos może śliwie zrobić aukcję?? ja mogę napisac tekst, ale nie mam konta.... Quote
orpha Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja mam konto na allegro zablokowane :/ Pomóżcie laski bo Zocha niekoniecznie znosi Śliwke Quote
orpha Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 do mnie tez nieodpisała a jak wysyłalam wiadomosc to GoniaP była online :cool1: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 anetek100 napisał(a):juz Ci mowie czekaj na: kupiepsa; eoferty.com; psy.pl; pajeczyna; warszawa.gumtree; ogloszenia.aleokazja; na naszej klasie na watku lomiankowym; na razie tyle,ale jeszcze bede robic bo teraz dzwonilam w sprawie tej naszej olsztynskiej suni anetek wystawiła ogłoszenia jka powyżej (czyli gumtree juz jest...) Quote
anetek100 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jesli chodzi o ogloszenia,to wtedy zrobilam bez tych nowych zdjec wiec gumtree i inne ogoszenia musze "odswiezyc" a im wiecej tym lepiej:lol: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 zdecydowanie-na banerkowym zdjęciu widac ją cała (tzn na oryginale, jest kilka stron do tyłu), no i jest taka happy- wystarczy ci skopiowac z watku to zdęcie? OGŁOSZENIA PARAFIALNE: ALLEGRO DLA ŚLIWKI POTRZEBNE NA CITO! Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 dodałam śliwke do dwukropka: http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23511491,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html Quote
anetek100 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 :):)ja sledze codziennie regularnie wateczek wiec zdjeia juz mam pozapisywane,ale ostatnio mniej siedzialam na dogo,wiec bede robila ogloszenia raz jeszcze juz ladniejsze z wspanialymi foteczkami a nie przy tej "Pani"co ja znalazla..takze jedynie o co moge prosic to moze numer telefonu pod jaki sie maja ludzie zglaszac moze na priv mi wyslij Quote
orpha Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 hmm czemu GoniaP nic nie odpisala ? nawet prostego "sory ale nie kojarze" czy cokolwiek :watpliwy: a tak swoja droga niezaleznie od siebie ja i SBD pomyslałysmy cos o tej "pani"..... tym samym Śliwka poszla do góry ;) Quote
Ninti Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wiecie co, jak się ta "moja" Pani, co chciała adoptować Pipi do jutra nie dodzwoni do Lamii to podam jej namiary na Was, co Wy na to? Ona taka sama chyba, a może ta sama... Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mam watpliwości - jakby z tymczasu sucz nawiała, to tymczas by chyba o tym trąbił na prawo i lewo, no nie? swoją drogą krótkie "nie, to nie pipi", "tak, to pipi" wystarczy - widać, że sytuacja podbramkowa, więc czas na taki mejl 3literowy to nie dramat - ja od soboty wstrzymywałam ogłoszenia o adopcji:angryy: - a teraz to czniam, dziś wieszam... Nanti -jasne, daj tej pani namiary, jakby co - czy ona Pipi widziała na żywo? czy wiadomo, w jakim pipi wieku jest, czy taka młódka, jak śliwka? a czy była sterylka? a czy na adopcję jest już zgoda krzyczkowiaków, a pani sprawdzona? zresztą mam jeszcze inne watpliwości - śliwka zachowuje się, jakby szukała właściciela- podbiega do ludzi wąchać.. smutno to wygląda... ale nie wygląda na pobyt w schronie....(chyba, że tymczas był długi...). to chyba nie pipi... aha, to wiadomo, ze ta pani nie może sie dodzwonić do osoby prowadzącej adopcję? Quote
orpha Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 i znowu jakies niejasne sytuacje :angryy: , jak ja tego nie lubie ,wlasnie ile czasu kzajmuje napisanie trzech słów ?? przeciez to zaden wysiłek ... a Śliwka dokładnie tak jak SBD pisze , podbiega do ludzi jakby sprawdzala czy to przypadkiem nie jej pan (-i):roll:. Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 orpha, możesz wrzucić na zosioblog obcego :diabloti:? kiedy tam bądź... Quote
mru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 jeszcze bardziej bez sensu jest nie odpisanie jak sie jest online przeciez to dogo widać kto kiedy i z kim :cool1::cool1::cool1: ale mi GoniaP odpisała i poradziła :) Quote
Recommended Posts