sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 zofia&sasza - myślisz, że nie wiem, co ci chodzi po głowie? pewnie niemal to samo, co mi :evil_lol:. dokładnie mru, zośka nie ma na kogo się pieklić :roll:. Quote
Doginka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Super wieści - chociaż wiedziałam już wcześniej;):multi: Zośka teraz może powściekać się na Gordonka na spacerkach nocnych:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 to nie to samo. na gordzia zawsze może sie wściekać, a sie nie wścieka.... Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 wczoraj spotkałyśmy kikę na spacerze. dziewczyny patrzyły na siebie z odległości 20 m wrośnięte w ziemię, potem podbiegły sie witac,a potem to już zośka na krok od kiki nie chciała odejść (kika jak zwykle wcale nie zachwycona, bo bawić sie nie mogła, zośka zazdrośnie jej strzegła...). więc kika z panem poszli sobie spokojnie pospacerować (dodatkowo był jedne znajomy samiec ktory ostatnio odkrył płciowość, a kika ma cieczkę). zośka wypruła po chwili za nimi tak, że znikla mi z oczu, poleciała do nich jak po sznurku, musiałam wziąć ją ścigac po parku i wziąć na smycz. poszłam w efekcie do drugiego parku, bo cały czas za nimi zosię ciągnęło! biedna zosia - martwiliśmy się, jak kika zniesie zmianę, a tak naprawdę najgorzej znosi to zosia...:shake:. Quote
Zofia.Sasza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 SBD rozwesel Zosię, bo jeszcze bidulka w deprechę wpadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ledwo dycham, tak nad tym pracuję. ktos w parku stwierdził, ze zośka nie ma się na kogo wkurzać ani terroryzować i dlatego smutna... szukam dla niej jakiegos dziadka, zobaczymy.... Quote
NaamahsChild Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Może hammerka? Kawał psiska, ale jakie pięknie:cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 nie da rady -hammer zdecydoweanie za duży i dla mnie, i dla zosi -ona bardzo się boi dużych psów- a jedna dożyca o pieknym imieniu cielęcina regularnie ją gania na spacerach.... Quote
Doginka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czy myślimy o tej samej dożycy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tak :diabloti:. ciela jest bardzo fajna, ale doprowadza zosię do ataków paniki. Quote
Zofia.Sasza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A ja Ci w Krężelu kogoś pokażę, acha :evil_lol: Malutki dziadeczek. Z Maciejowic, więc skórka w miarę ok... Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 to są zdjęcia, jak kika była jeszcze u mnie: cudo: a teraz trochę fotek z nowymi właścicielami: moje ulubione, z panią :loveu: a tu z panem, swoim własnym ludziem,a nie do podziału ze znerwicowaną zosią: a tu jej tłumaczę, że ma farta jka giewont i że ma się zachowywać,a ona w odpowiedzi sie zachowuje :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 zofia&sasza -kusicielka :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To on. Spójrz w te oczka. Teraz siedzi w klateczce w Krężelu. Tak samo jak na zdjęciu, jakby bał się poruszyć :-( Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 na żywo go obejrzę niedługo,a co! Quote
Recommended Posts