orpha Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 juz dzisiaj zdecydowanie lepiej , pojechal z nia grzes na antybiotyk , pisal mi ze jak z nia wyszedl to z dwie minutu sikała i zaczela pajacowac prawie jak Amon :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 w nerwy mnie wpędziła, była u mnie przyjaciółka, film oglądałyśmy, a ja tylko myślałam, czy setka tam nie schodzi... :shake:. ja bym pofatygowała się z o*******em i po zwrot kasy na fieldorfa. nie można popuszczać lekarzom za błędy :angryy: Quote
orpha Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no to zrzedze grubemu za uszami zeby tam leciał :angryy: , wogole nie moge pojac czemu on tam wczoraj rano poleciał ??? aach juz wiem bo tam usg maja chyba .... tak czy siak zupelnie bez pojecia ja nafaszerowala lekami ze pies jak nieprzytomny byl , nie wiem co to wogole za pomysl dawac leki nie wiedziec dokladnie i do konca co psiakowi jest . Leczenie na chybił trafił tak ???:angryy: albo sie uda albo nie , jak sie nie uda to zainkasujemy nastepne 140 zeta za kolejne leki , pewnie ktores trafia tak ?? Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nie, tam usg nie ma (na umińskiego jest), tam chyba o rtg chodziło... w każdym razie wiadomo, gdzie nie jeździć... Quote
Zofia.Sasza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No i co tam u Śliwki? To dziś miała być ta wizyta? Quote
mru Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 o boże takie rzeczy się dzieją a ja taka niezorientowana :eviltong: aaa fajnie, że blisko czekam bardzo na ocenę :eviltong: państwa/pana/kogo tam ;) Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no to dzisiaj ten dzien , bedzie wsio ok :) i Sliwka trafi do nowego domku :) Quote
sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 dziś o 17 wizyta. dzownił do mnie "najpewniej nowy pan sliwki" rano w nerwach, że sie nie może doczekać i rano wstał z jedną myślą :loveu:. a a poza tym złe wieści - śliwka nie będzie już śliwką, tylko kiką. szkoda, przyzwyczaiłam sie do tego imienia, ale nie moje rybki, nie moje akwarium. no i łatwo się dziewczyna przestawi, bo to podobnie brzmi... Quote
Zofia.Sasza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Super! O 17 kończę robotę, więc będę mogła spokojnie trzymać kciuki;) Quote
orpha Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a tam a ja juz sie bede cieszyc :multi::multi::multi: ale kciuki tez bede trzymac Quote
Zofia.Sasza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No to jak się coś schrzani, to będziemy przynajmniej wiedzieć, kogo winić:cool3::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 orpha ty mine nie denerwuj! będzie na ciebie i dostaniesz śliwkę w prezencie :diabloti: Quote
orpha Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 tadam tadam moi mili Śliwka ops sory od wczoraj Kika , jest juz w nowym domu, dzisiaj spotkalismy sie "grochowska banda łysego" na spacerze , nowy pan zakochany na zaboj , umór i cement w naszej sunieczce i z tego co widze ona w nim juz prawie tez , ma rzecz jasna ciagaty do SBD ale to naturalne. Powiem krotko Kika trafila w jak najbardziej odpowiednie rece , to bedzie baraaaaardzo szczesliwa para :multi::multi::multi::multi: Quote
anetek100 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :klacz::bigcool::B-fly:wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śliwunia w nowym domku jupiiii Quote
NaamahsChild Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 orpha napisał(a):tadam tadam moi mili Śliwka ops sory od wczoraj Kika , jest juz w nowym domu, dzisiaj spotkalismy sie "grochowska banda łysego" na spacerze , nowy pan zakochany na zaboj , umór i cement w naszej sunieczce i z tego co widze ona w nim juz prawie tez , ma rzecz jasna ciagaty do SBD ale to naturalne. Powiem krotko Kika trafila w jak najbardziej odpowiednie rece , to bedzie baraaaaardzo szczesliwa para :multi::multi::multi::multi: To cudownie! Dwa czarne haczapurki znalazły swoje domki:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No proszę, nie było mnie tylko 2 dni, a tu takie nowiny :multi: Quote
mru Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ależ szczęście! :D super! i że się spotkać możecie :multi: łał....! żeby "mój" Maks znalazł kogoś takiego jak sbd co go na DT taki zabierze :( boże jutro od rana szukam... bo jak na Paluch pojedzie to mogiła już już nie wiem co robić :shake: nie oddam go na ten Paluch ale co, pod most z nim pójdę? :placz: aaaa (o tym mówię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122500) Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kika ma takiego farta, że hoho. pan Kiki jest faktycznie zakpchany, Kika też czuje, że ma sojego człowieka, i że żadna zośka już jej zabawek nie będzie zabierać, ani ochrzaniać w przypływie złego humoru... więc świetnie znosi zmiane, przyzywczajenie w niej jedynie grało, zreszta coraz mniej. a jesteśmy w kontakcie, będziemy sie spotykac na spacerach. wrzucę na pewno zdjęcia z adopcji, rozmowa trwała pnad godzinę, gadalismy wszyscy na raz, bo każdy miał cos do pwoiedzenia o pieskach... jak wychodzilismy, to p. Ewa z łomianek szepnęła mi na ucho, że super dom, jest zachwycona i oby każdy taki był! ha! a więc mój debiut adopcyjny był z przytupem :evil_lol:. Quote
diuna_wro Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 sleepingbyday napisał(a): a więc mój debiut adopcyjny był z przytupem :evil_lol:. na dobry początek i zachętę do kolejnych. Gratuluję! "Kika" też ładnie, filmowo:cool1: Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 juz powiedziałam grzeskowi (prawdziwy pan kiki), żeby film obejrzał. ciekawe, czy znajdzie podobienstwa :eviltong:. Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no dobra... miały być dziś zdjęcia z adopcji, ale zapomniałam pędraka, więc sie obejdziecie ze smakiem. relacja z domu - kika w poniedziałek nic nie zmajstrowała, jak siedziala sama. za to okazała wielkie szczęście, jak grzesiek wrócił do domu :loveu:. wyobrażam sobie, że się rozpłynął z miłości :eviltong:. oczywiście czekamy na nowych właścicieli na wątku, żeby wszystko opowiadali. aha, kika ma cieczkę, więc wiemy na pewno, że juz jest dorosłą kobietą. jedno jest pewne - to jej pierwsza cieczka, cycunie ma nieużywane, a na pewno by rodziła... no a poza tym to jest takie dziecko jeszcze. a zośka miała zatwardzenie. doginka mówi, że to z tęsknoty. bardzo mozliwe, została sama nagle, pewnie jej smutno... Quote
Zofia.Sasza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to ja znam radę na to, jak rozweselić moją imienniczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 nie ma się na kogo pieklić... to smutno :eviltong: my też często się zastanawiamy jak było by nudno Dymkowi gdyby nie było Gacka... Quote
Recommended Posts