orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ledwo dycham , ale jeszcze zyje , mysle ze jeszcze troche pociagne Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Olus kotki juz znalazły domek , dzięki Namaah :):) , normalnie jeszcze raz ukłony kochane dziewcze za pomoc !!!! i sie powtorze nie patrz na gabaryty dziewczyno i tak jestes wielka !!! Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 to o tych gabarytach to chyba nie do mnie?? aaa, Naa upłynniła kotki?? ja jej podałam namiar na nie :multi:. Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 sleepingbyday napisał(a):to o tych gabarytach to chyba nie do mnie?? aaa, Naa upłynniła kotki?? ja jej podałam namiar na nie :multi:. hehe nie o gabarytach nie do Ciebie , kurde sprytna bestia z niej :razz: , raz dwa i domek jest :) Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Upłynniłam, upłynniłam:P Teraz muszę zrobić wywiad kto jakie chce:loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 orpha napisał(a):hehe nie o gabarytach nie do Ciebie , kurde sprytna bestia z niej :razz: , raz dwa i domek jest :) uf, ulżyło mi - gabaryty ostatnio staja się moim problemem :roll: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 khmmmm no ja tez mam dziwne wrazenie ze jakos mi ciezej sie chodzi :/ Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Eh.. Szkoda, że nie jesteśmy wszystkie z jednego miasta - wspólny fitness i spacery z psami:razz: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 NaamahsChild napisał(a):Eh.. Szkoda, że nie jesteśmy wszystkie z jednego miasta - wspólny fitness i spacery z psami:razz: heh spacery z Ola to uskuteczniamy, fitness ło matko to brzmi strasznie :cool3:. Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nie jest źle, ja ćwiczę od 2 lat:cool3: 2 lata na ciągłej diecie, a dalej nie jestem z siebie zadowlona:shake: Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja się na coś muszę zapisać bo spacery to umówmy się, na tłuszczyk nie pomogą. Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliwka, smycz i biegasz maleńka, biegasz! Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 odpada, nie cierpie biegania! poza tym przy tej ilości fajek, którą wypalam, zatchnie mnie po 20 metrach :shake: Quote
orpha Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 heheh mnie dzisiaj zatchło po biegu do autobusu , chyba respirator na osobisty uzytek sibie nabede :cool1: i pomyslec za ja kiedys biegałam !!! Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 orpha napisał(a):heheh mnie dzisiaj zatchło po biegu do autobusu , chyba respirator na osobisty uzytek sibie nabede :cool1: i pomyslec za ja kiedys biegałam !!! Ja jestem astmatyczką wysiłkową. A walczę:P Byle chudnąć - ale u mnie to już jest obsesyjne, łącznie z tym, że to, co wysyła mi mama do jedzenia jedza psy i koty.. Quote
bonsai_88 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak ktoś chce schudnąć to pożyczę Birmę do biegania.... tak po 3-4 godzinach dziennie to każda z was schudnie na wiór Ps. Tak, ja też nie cierpię biegać Quote
dalia 54 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Tosia2']... Tu już w schroniskowym samochodzie obok pracownika... Trzęsła sie jak galareta... Myślałam że serce jej wyskoczy.... :( ...a tu już wybawiona w ostatniej dosłownie chwili...u Sleepingbyday.... Zobaczcie jak zmienia się mina...... Dziewczynki kochane, działamy, nawet DT potrzebny!!! Czasu jak zwykle mało.... Skoro miała już tyle szczęścia nie mozemy pozwolić by wylądowała w schronie... Ona jest niepewna siebie.... W normalnych warunkach taki pies szybko zapomni, ale tam....zdziczeje....i nigdy nie wyjdzie..... a Sliwka to nie jest jakas krzyzowka rasy: flat coated retriever?? taka troche podobna, wtedy moze by to pomoglo, ze jest prawie rasowym psem?? Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dalia 54 napisał(a):a Sliwka to nie jest jakas krzyzowka rasy: flat coated retriever?? taka troche podobna, wtedy moze by to pomoglo, ze jest prawie rasowym psem?? Wiesz, uszka nie są jak u flat coated retrievera:roll: Ale sierść faktycznie - przecudna ta Śliwencja-butów mordulencja:loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ona już i owczarkiem belgijskim była :cool3:. moim zdaniem śliwencja jest mieszanką wodołaza z czymś syberyjskim (zwłaszcza, jesli chodzi o uwielbienie chłodu i wody w każdej postaci - oprócz wannowej, nie wiedzieć czemu :cool1:. ale to może byc dobry trop przy okazjach poszukiwania przez kogos psa w typie rasy... Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a u śliwki żadnych wizyt :shake:. żadnych dobrych njusów.... a ona o tym nie wie i cieszy paszczę. dla wszystkich, którzy jeszcze nie poznali MamyPittbull - musicie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122046 Quote
orpha Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 wrzuc Śliwe na NK , zawsze to poszerzy krag odbiorców Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 śliwki nikt nie odwiedzał przez cały weekend :-(. ech, śliwka, co ona zrobi ze sobą??? czeka ją kilkanaście lat życia, ale na pewno nie u mnie. powiem wam, że bardzo się tym zamartwiam - to nie jest DT/DS, ona naprawdę musi znaleźć dom, a nikt sie nią nie interesuje.... rzecz optymistyczna - śliwka w końcu trafiła na stronę adopcyjną fundacji canis (jest pod prawną opieką tej fundacji). niestety - zdjęcie nie jest najlepsze. ale co robić. śliwka na zdjęciach wygląda pospolicie :shake:. na tym na przykład ma wyłupiaste oczy, co jako żywo nie występuje.... wyślę im pod koniec tygodnia jakis lepszy portret do wrzucenia na 1 stronę, bo teraz jest kompletnie nieciekawa... Quote
mru Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 cały weekend dogo leżało i kwiczało więc nawet jak nie było Śliwki odwiedzić... :shake: no, ale już lepiej się ma z tego, co widzę (dogo znaczy się) Śliwka jest piękna na żywo niepospolity pies pełen radości niby spory, ale taki delikatny :) kurcze... strasznie przyjazny... Quote
Recommended Posts