Jump to content
Dogomania

Cudowna domowa suczka.. Uratowana przed schroniskiem! MA DOM !

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olus kotki juz znalazły domek , dzięki Namaah :):) , normalnie jeszcze raz ukłony kochane dziewcze za pomoc !!!! i sie powtorze nie patrz na gabaryty dziewczyno i tak jestes wielka !!!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to o tych gabarytach to chyba nie do mnie??
aaa, Naa upłynniła kotki?? ja jej podałam namiar na nie :multi:.

hehe nie o gabarytach nie do Ciebie , kurde sprytna bestia z niej :razz: , raz dwa i domek jest :)

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Eh.. Szkoda, że nie jesteśmy wszystkie z jednego miasta - wspólny fitness i spacery z psami:razz:

heh spacery z Ola to uskuteczniamy, fitness ło matko to brzmi strasznie :cool3:.

Posted

heheh mnie dzisiaj zatchło po biegu do autobusu , chyba respirator na osobisty uzytek sibie nabede :cool1: i pomyslec za ja kiedys biegałam !!!

Posted

orpha napisał(a):
heheh mnie dzisiaj zatchło po biegu do autobusu , chyba respirator na osobisty uzytek sibie nabede :cool1: i pomyslec za ja kiedys biegałam !!!

Ja jestem astmatyczką wysiłkową. A walczę:P Byle chudnąć - ale u mnie to już jest obsesyjne, łącznie z tym, że to, co wysyła mi mama do jedzenia jedza psy i koty..

Posted

[quote name='Tosia2']... Tu już w schroniskowym samochodzie obok pracownika... Trzęsła sie jak galareta... Myślałam że serce jej wyskoczy.... :(

...a tu już wybawiona w ostatniej dosłownie chwili...u Sleepingbyday.... Zobaczcie jak zmienia się mina......

Dziewczynki kochane, działamy, nawet DT potrzebny!!! Czasu jak zwykle mało.... Skoro miała już tyle szczęścia nie mozemy pozwolić by wylądowała w schronie... Ona jest niepewna siebie.... W normalnych warunkach taki pies szybko zapomni, ale tam....zdziczeje....i nigdy nie wyjdzie.....
a Sliwka to nie jest jakas krzyzowka rasy: flat coated retriever?? taka troche podobna, wtedy moze by to pomoglo, ze jest prawie rasowym psem??

Posted

dalia 54 napisał(a):
a Sliwka to nie jest jakas krzyzowka rasy: flat coated retriever?? taka troche podobna, wtedy moze by to pomoglo, ze jest prawie rasowym psem??

Wiesz, uszka nie są jak u flat coated retrievera:roll:
Ale sierść faktycznie - przecudna ta Śliwencja-butów mordulencja:loveu:

Posted

ona już i owczarkiem belgijskim była :cool3:. moim zdaniem śliwencja jest mieszanką wodołaza z czymś syberyjskim (zwłaszcza, jesli chodzi o uwielbienie chłodu i wody w każdej postaci - oprócz wannowej, nie wiedzieć czemu :cool1:.
ale to może byc dobry trop przy okazjach poszukiwania przez kogos psa w typie rasy...

Posted

śliwki nikt nie odwiedzał przez cały weekend :-(.
ech, śliwka, co ona zrobi ze sobą??? czeka ją kilkanaście lat życia, ale na pewno nie u mnie. powiem wam, że bardzo się tym zamartwiam - to nie jest DT/DS, ona naprawdę musi znaleźć dom, a nikt sie nią nie interesuje....
rzecz optymistyczna - śliwka w końcu trafiła na stronę adopcyjną fundacji canis (jest pod prawną opieką tej fundacji). niestety - zdjęcie nie jest najlepsze. ale co robić. śliwka na zdjęciach wygląda pospolicie :shake:. na tym na przykład ma wyłupiaste oczy, co jako żywo nie występuje....
wyślę im pod koniec tygodnia jakis lepszy portret do wrzucenia na 1 stronę, bo teraz jest kompletnie nieciekawa...

Posted

cały weekend dogo leżało i kwiczało więc nawet jak nie było Śliwki odwiedzić... :shake:

no, ale już lepiej się ma z tego, co widzę (dogo znaczy się)

Śliwka jest piękna na żywo
niepospolity pies
pełen radości
niby spory, ale taki delikatny :)
kurcze... strasznie przyjazny...