andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Suńka wróciła. Trzeba wznowić ogłoszenia, domy, które miałam w zapasie, nie bardzo się nadają. :shake: :angryy: powód zapewne prozaiczny:shake: Quote
GameBoy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co sie stalo? ja dzis dostawialam fotki brodnickiej astki na jej watek i pomyslalam, ze tu zajrze Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Suńka wróciła. Trzeba wznowić ogłoszenia, domy, które miałam w zapasie, nie bardzo się nadają. :shake: Ja przepraszam wszystkich wierzących! ale... CHRYSTE PANIE, CZY LUDZIOM JUŻ NA PRAWDĘ ODBIJA???????????!!!!!!!:angryy: No przecież to dziecko! Cóż strasznego mogło się stać??? Już wiem! Pogryzła pańciowi nowe trzewiki, albo pańci rozdarła sukienkę, tak? Jak już dzieci oddają, to dogomania będzie trwała wiecznie...:-( p.s. A tak na marginesie, do wszystkich chcących mi cos esemesnąć, że komórkę zgubiłam, więc kontakt tylko na domowy: (071)3115586. A wrocławskie wszystkie szczylki wydane i zgadnijcie kto jeszcze czeka? Oczywiście mamusia! Echhhh..... życie. Quote
karolina1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 O MATKO!!! Nawet kurde nie cche znać powodu, bo pewnie jakiś bez sensu!!!! Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Nie wściekajcie się. Wszystko było ok. Pani domu jeszcze długo miała być na wychowawczym, a tu otrzymała propozycję pracy w fajnym miejscu, zupełnie się tego nie spodziewali. Woleli suńkę oddać niż zostawiać asta samego kilka godzin w domu. Życie ! Po prostu. ;) Zaszczepili Lady na wirusówki. Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Trza było tak od razu Elza, a nie ludzi do białej gorączki przez łikendem doprowadzać!!! :diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Koperek']Trza było tak od razu Elza, a nie ludzi do białej gorączki przez łikendem doprowadzać!!! :diabloti: Długo się nie męczyłaś. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Elza - wiesz...ja dla mnie to durny powod:shake: to pani nie liczyla się z tym, ze moze isć do pracy? poza tym nie pierwsza i nie ostatnia ... ja chodziłam do szkoły, siostra, mama do pracy i jakos szczeniakowi nic się nie działo.... e, juz nic nie godom - ja chyba nigdy nie zrozumiem ludzi:angryy: Quote
ElzaMilicz Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Nie zrozumiesz, bo Kosmitką-Andzią jesteś ! Już się nie denerwuj. :p Quote
Melisa89 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Gdzie aktualnie znajduje się sunia? Mam chętnych. Quote
ElzaMilicz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Melisa89 napisał(a):Gdzie aktualnie znajduje się sunia? Mam chętnych. Milicz, 50 km na północ od Wrocławia. Podaj dane domku na PW. ;) Quote
karolina1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Elza ludzie z forum amstaffów co Ci mówiłam o nich wcześniej cały czas są na nią chętni. Quote
ElzaMilicz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 karolina1 napisał(a):Elza ludzie z forum amstaffów co Ci mówiłam o nich wcześniej cały czas są na nią chętni. To dawaj ich. :) Quote
karolina1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Na forum już podane dane do Ciebie.Napewo niedługo się skontaktują, powinni nawet dziś. Quote
andzia69 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Czeka, nikt nie dzwonił. a tyle osób się zapowiadało:shake::shake::shake: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 brac ja cholera ludzie bo jak nie to nie recze za siebie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 bierz ją GB - ale dla siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 andzia69 napisał(a):bierz ją GB - ale dla siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja wlasnie o tym, dzis wydalam mala czarna kilelecka, nie jestem jakas Paris zeby chomiki po rekach nosic :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Taka piękna i taka samotna... Quote
andzia69 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 GameBoy napisał(a):no ja wlasnie o tym, dzis wydalam mala czarna kilelecka, nie jestem jakas Paris zeby chomiki po rekach nosic :evil_lol: GB - a TZ nie płakał?:) no to bierz mu na pocieszenie malutką - jest śliczna, oryginalna i w ogóle ach i och!!!:) Quote
rufusowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 szczeniak to szybko pójdzie..czy ona nie ma alergii? na zdjęciu z daleka nie widać dokładnie ale jakby jakies przebarwienia były :hmmmm: Quote
ElzaMilicz Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ona na pewno nie ma alergii. Quote
Recommended Posts