betinka24 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Merci zwana Czekoladką jest najukochańszą sunią na kuli ziemskiej. Kiedy do niej idziemy w odwiedziny jesteśmy tak samo szczęsliwe jak Ona. Merci jest suczką w wieku około 5 lat . Całe swoje życie spędziła w ośrodku dla ludzi w problemami alkoholowymi . Niestety ośrodek skasowano i Merci trafiła do józefowa. Całe swoje życie spędziła wśród ludzi dlatego ma z nimi tak świetny kontakt. Męczy się w zamknięciu gdyż nigdy nie była tak ograniczana. Jest pozabiowna agresji w stosunku do innych psów. Ze wszystkimi żyje w zgodzie. Ze wszystkimi chce się bawić i nie pozwala im się załamywać. Jest w niej wciąz ta wiara i nadzieja , widać jak mocno wierzy że wreszcie się uda,ze wkoncu ktoś ja wybierze i znowu będzie kochana. Merci ma jedna krzywą łapke (wypadek w przeszłości)jest to dośc widoczne , jednak nie przeszkadza jej w normalnym poruszaniu się. Kiedy wchodzimy do boksu - jest taka szczęsliwa , biega w kółko nawołując inne psy do podejścia :) To wspaniała sunia która powinna mieć dom , swój dom. Quote
monikab Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wiekszosć życia wspierała ludzi swą bezinteresowną psią wiernością,teraz kolej na nas- ludzi-to właśnie nas grubcia potrzebuje najbardziej. W górę ślicznoto o bursztynowych oczach Quote
betinka24 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dokładnie ona pomagała nam ludzią a teraz my ludzie możemy się jej odwdzięczyć!!! Quote
betinka24 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Musimy jej pomóc oto jeszcze jedno zdjęcie słodkiej Merci!!! Quote
monikab Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 w górę słodka grubasko,żałuję że mogę tylko podnieść....sunia jest naprawdę urocza i wygląda na przekochaną Quote
betinka24 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 biegnij do góry po domek!!! Może wreszczie ktoś cię zauważy!!! Quote
monikab Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 w górę grubciu!!!obyś jak najszybciej znalazła swoje szczęśliwe miejsce na ziemi Quote
betinka24 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Niestety nikt do Merci nie zagląda!!!:placz: Quote
monikab Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 w górę dziewczyno na dobranoc!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Myśle ze trzeba podac dokładne dane gdzie przebywa sunia i namiary na kogoś kto poprowadzi ewentualna adopcje........no jednym słowiem dane do ogłoszeń :eviltong: Quote
betinka24 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ewatr napisał(a):Myśle ze trzeba podac dokładne dane gdzie przebywa sunia i namiary na kogoś kto poprowadzi ewentualna adopcje........no jednym słowiem dane do ogłoszeń :eviltong: Ja juz zrobilam jej allegro, sunia przebuywa w schronisku w Józefowie koło Legionowa a namiary mozna podawac na mnie ja zajme sie jej adopcja!!! Wszelki dane moge podac na pw!!! Quote
monikab Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 w górę słodki tłuściszku!!!nie poddawaj się,wierzę ze ktoś cię pokocha Quote
betinka24 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Merci nadal czeka na domek!!!:placz: Quote
betinka24 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Bidulka nadal w schronie i nawet nikt się nią nie zainteresował, obawiam sie ze do końca swoich dni będzie siedziała w schronisku zamknieta w boksie :placz: Quote
ewatr Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 betinka24 napisał(a):Ja juz zrobilam jej allegro, sunia przebuywa w schronisku w Józefowie koło Legionowa a namiary mozna podawac na mnie ja zajme sie jej adopcja!!! Wszelki dane moge podac na pw!!! a mozesz wstawic tu linka do allegro ? Quote
monikab Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tak mi żal czekoladowej grubaski...,żałuję ze jestem zapsiona i mogę tylko podnosić wątek....W górę kochana!!! Quote
betinka24 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='ewatr']a mozesz wstawic tu linka do allegro ? Link do allegro Merci: http://www.allegro.pl/item435732664_czuje_sie_jak_smiec_ktory_zostal_wyrzucony.html Jednak nikt nigdy w jej sprawie nie dzwonił :placz: Quote
betinka24 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 do góry biedaczko moze wreszczie znajdziesz ten domek!!! Quote
betinka24 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Biegnij do góry po domek!!! Quote
betinka24 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Cudna a została oddana jak do schroniska jak śmieć po tym jak spełniła swoją role!! Quote
monikab Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 chociaż podrzucę czekoladową bułę!!!! Quote
Recommended Posts