Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość z dzisiaj tj. 17.02.2009 - Tedzioch szczęśliwy, Pani szczęśliwa jak określiła - teraz już by bez Tedzioszka żyć nie mogła. Przetrwała chwile zwątpienia spowodowane Tedziorkowymi fochami, które zniknęły bezpowrotnie :multi: Nawet feromonów Pani nie musiała już używać. Tak więc kolejna relacja za czas jakiś ale już z wizji lokalnej - poparta fotkami szczęśliwego psa, który trafił w samo sedno :loveu: Pozdrawiam wszystkich i informuję, że mam na tymczasie przekochaną sunię 5-7 miesięcy KASIĘ - taki ni to jamnik ni wilk :roll: Może ktoś szuka miłej suni - ta jest przesympatyczna!!!

Posted

Romina_74 napisał(a):
Wiadomość z dzisiaj tj. 17.02.2009 - Tedzioch szczęśliwy, Pani szczęśliwa.
No to bomba :multi::multi::multi:.

Romina_74 napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich i informuję, że mam na tymczasie przekochaną sunię 5-7 miesięcy KASIĘ - taki ni to jamnik ni wilk :roll:
Oj, to koniecznie muszę poznać swoją imienniczkę ;).

Posted

Też bardzo się cieszę, bo wprawdzie miałam nadzieję, że się uspokoi, ale kto może mieć pewność. Tedi przeszedł schronisko, 3 tymczasy i szpital. Gdyby nie duże serce pani z dzisiejszego domku stałego, nie wiadomo jakby było.

• 1 month later...