HebaNova Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 i kółko do nosa jak bykowi:evil_lol: Quote
Romina_74 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wiadomość z dzisiaj tj. 17.02.2009 - Tedzioch szczęśliwy, Pani szczęśliwa jak określiła - teraz już by bez Tedzioszka żyć nie mogła. Przetrwała chwile zwątpienia spowodowane Tedziorkowymi fochami, które zniknęły bezpowrotnie :multi: Nawet feromonów Pani nie musiała już używać. Tak więc kolejna relacja za czas jakiś ale już z wizji lokalnej - poparta fotkami szczęśliwego psa, który trafił w samo sedno :loveu: Pozdrawiam wszystkich i informuję, że mam na tymczasie przekochaną sunię 5-7 miesięcy KASIĘ - taki ni to jamnik ni wilk :roll: Może ktoś szuka miłej suni - ta jest przesympatyczna!!! Quote
HebaNova Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 o kurde no całe szczęście :evil_lol: Quote
maciaszek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Romina_74 napisał(a):Wiadomość z dzisiaj tj. 17.02.2009 - Tedzioch szczęśliwy, Pani szczęśliwa.No to bomba :multi::multi::multi:. Romina_74 napisał(a):Pozdrawiam wszystkich i informuję, że mam na tymczasie przekochaną sunię 5-7 miesięcy KASIĘ - taki ni to jamnik ni wilk :roll: Oj, to koniecznie muszę poznać swoją imienniczkę ;). Quote
jotka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Też bardzo się cieszę, bo wprawdzie miałam nadzieję, że się uspokoi, ale kto może mieć pewność. Tedi przeszedł schronisko, 3 tymczasy i szpital. Gdyby nie duże serce pani z dzisiejszego domku stałego, nie wiadomo jakby było. Quote
maciaszek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Romina_74 przysłała mi zdjęcie Tedzisława na włościach, z prośbą o wrzucenie. No to wrzucam :). Quote
izulkabu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jotka napisał(a):On się upasł chyba? Chyba raczej pańcia go upasła :evil_lol: Quote
Recommended Posts